Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 27

• 45 626
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • Вестерос
И аз много го харесах.
А Мандалорецът съм до средата, все ще го доглеждам.😊

# 601
The Crown - пускат четвърти сезон 15-ти ноември, който включва принцеса Даяна. Blush
Първите сезони избягвах да го гледам, но харесвам Клеър Фой. После се канех, но се отказах.
Сезона с Даяна вече мисля да го гледам.

Преполових Емилито. Хареса ми. Само преди не й харесвах веждите на Лили, но вече й свикнах. Много е сладичка. Добре се е получило сериалчето. Two Hearts

# 602
  • София
Изгледай и първите сезони, много са хубави Simple Smile И нямам търпение за 15-ти ноември, дано са пресъздали Даяна добре.

# 603
Ще помисля пак. Smile

# 604
Изгледах Lambs of God по препоръка от темата♥️Ужасно много ми хареса! Тръгна малко странно, но после го изгледах на един дъх.
Изхледах и Des, поредното добро попадение. В момента почнах The Haunting of Bly Minor - харесва ми засега, не е толкова creepy може би ка като първият сезон.
На 6ти декември излиза и последния финален сезон на Shameless.
Това е единственият сериал, който съм му гледала всичките 12 сезона и не ми омръзна.

# 605
На 6ти декември излиза и последния финален сезон на Shameless.
Това е единственият сериал, който съм му гледала всичките 12 сезона и не ми омръзна.
Нали! На мен ми е страшно любим и е жалко, че свършва.

# 606
И на мен ми беше интересен Shameless, но като си тръгна Фиончето и спрях да го гледам.. Чудя си дали да му дам шанс..

# 607
Аз бих казала да. Според мен си запази нивото и покрива очакванията на зрителите. Да съм честна Фиона мен започна да ме дразни последните сезони и за мен беше добре дошло напускането ѝ.

# 608
  • София
Изгледах наличните 4 епизода от Patria/Родина / https://www.imdb.com/title/tt6625730/.
Прекрасен е за мен!

# 609
  • Mediterraneo
О, Shameless е страхотен, но аз не се сещам докъде съм го гледала. Ще взема да прехвърля сезоните и да се поправя.
Започнах по Нетфликс някакъв италиански тийнейджърски сериал- Baby. Първите 2-3 серии ги изгледах наведнъж, ще видим как ще се развият нещата.
https://www.netflix.com/es/title/80211634

# 610
Оле,на Shameless съм се смяла със сълзи на първи сезон американската версия,много е различен от всичко гледано досега.Ще взема да изгледам и останалите сезони.Другият ми любим,който ме е докарвал до луд смях е The office UK,просто велик и неповторим!

# 611
На мен Baby много ми хареса, въпреки че е тийн.

# 612
Оле,на Shameless съм се смяла със сълзи на първи сезон американската версия,много е различен от всичко гледано досега.Ще взема да изгледам и останалите сезони.
И в последните сезони има много смях с бъзиците към политкоректността.

# 613
Shameless не го бях гледала. Голяма простотия...

# 614
  • София
Вчера малко случайно, но се загледах в ''Записът'' по Би Ти Ви Екшън.
Днес изгледах пилотката както си трябва. Ами приятно изненадан съм.
Британска драма / мистерия / криминален трилър. Само 6 епизода. Ще има и 2 сезон.

The Capture
https://www.imdb.com/title/tt8201186/?ref_=nv_sr_srsg_0

Препоръчвам. Заинтригуваха ме, което си я рядкост. По-късно тази нощ ще гледам епизод 2.
Целия първи сезон го има и преведен в Замунда.

Общи условия

Активация на акаунт