Ваксини и Ваксинационни Програми 2

• 252 684
  • 2 442
  •   2
Отговори
# 1 125
Уважаема,

Света се движи от решения, умни хора,умни подходи. Решения, работещи сега, не утре-СЕГА. Така големите държави и нации си решават проблемите и/или работят по тях.  За 7 години след 1945 изпепелена Германия бе възстановена. За 18 години бедна Бг тъне в мизерия, пенсии от по 50Е, мафия и тъпи управници (Бойко Б..., има ли нужда от по-ясен пример?). Това от ХОРА се прави-от добри и от лоши,също. Не от въздух. Германия има Меркел, Аденауер,Бранд, Дания-Anders Fogh Rasmussen. Хора за уважение, работещи хора-Работеща нация.

Затова има и Германия днес,има Дания, Финландия, Швеция. Разходете се дотам за сравнение. Аз съм се-и то многократно. Дания и Швеция бяха от най-бедните в началото на миналия век. А днес? 3% неваксиниращи се. Но и с най-консервативната ваксинационна програма в ЕС. Доверието ражда доверие. Некомпетентността на редица ... педиатри-безразличие и параноя.

В този ред мисли, има и България също. И тя си е там, където заслужава-никой не ни направи нещастни и тъжни, и жалки, и преписващи тъжни антиваксинационни пасквилчета от нещастни руски автори. Сами си се направихме. Сами. Сега сме във втория стадии-правим такива и децата си. А после те ще направят своите. Защо? Защото друго не знаят.
Света и нещата в него не се движат от параноя, конспиративни теории, маниакални идеи за всеобщото "зло".

Много трудно е да се убедят в каквото и да е било хора, чийто мироглед е сринат. По най-различни причини.
Само може да се съжалява, че ваксините са поле на изява на личните ни проблеми в редица житейски сфери.

Пожелайте си един ден да живеем/живеете/ така:

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 02:14 от Birdie

# 1 126
Моят мироглед не е сринат, напротив, откакто спрях да се страхувам от маса неща станах много по креативна, свободна и накрая ми се отвориха очите за много неща.   В държавите които се изброиха по горе, никой не притиска никого за нищо -това е една от причините хората там да творят с пълна сила. А относно световната конспирация- хората които са я осъзнали/конкретни личности които познавам/са най-освободените и весели които познавам, може би защото са видели корена и картината им се е изяснила. Не ми приличат на параноици.  Grinning  Това накратко, а света като цяло не е напреднал изобщо въпреки "умните глави'. Взаимоотношенията са това, което ни прави щастливи, а не просперитета. Просперитета е естествено последствие на добрите взаимоотношения. 
       А тая картинка с овцете е прекрасна. На такова място ще живея след няколко години и то в България.

# 1 127
Моля...
Аз си оставам на моето мнение.

# 1 128
Моля...
Аз си оставам на моето мнение.
Какво съвпадение! И аз. hahaha

# 1 129
Цитат
При тетанус става въпрос за ДЪЛБОКИ РАНИ, които не могат да се очистят без резекция и хириргическа намеса. Или се касае за дълбоки пробождания, които НЕ е възможно да очистите, колкото и "есенция от календула" и други подобни идиотии да наливате. Същото важи и за смачкващи по тип рани,замърсени с пръст.

Интересно ми е кьде в тялото може да има анаеробна среда,zа да се раzвие токсина?Кьде в органиzма има среда лиШена от кислород?
Или и кожният антракс,който ни го иzиграха преди няколко години САЩ е сьЩото? ЗаЩото всеки лекар zнае,че това не може да стане практически.НО мьлчаха и всяваха паника,zа да иzпьлнят пьклените си планове.
(Антракс не може реално /практически да се раzвие по кожата или в дробовете).

Тетанус е много лоШ пример да се опита човек да zаЩити теорията на инфекциите.
От нац.неврологичен институт в Германия приzнават,че досега не е иzолирана бактерията нито от раната нито от кьдето и да било в органиzма на индивид с симптоматика на тетанус.
Много от симптомите на тетанус се бьркат с други неврологични zаболявания.
Бьрди,ти виждал ли си болен от тетанус?
Как може да го прецениШ дали е или не?Няма серология,която да го докаже,нито ясна клинична картина в начален стадии.

Тетанус е имало по времето на конете и каруците и неонатален тетанус в някоя африканска страна кьдето има много добитьк.В никакьв случай нямаме в Европа или другите страни подобно неЩо.Случаите се броят на прьсти и са строго документирани zаЩо са станали.Факторите са много и всички (вкл.и персонала на болницата) имат вина.

Мисля,че се иzлагаШ ве4е да наричаШ хора с хиляда титли отпред и с над 50 години педиатрична практика "идиоти" или с ориенталски м анталитет,когато са американци,германци и др.европейци.Спри просто да плюеШ по теzи хора,които имат моzьк и са имали смелостта да го кажат публично.

Много добре ми е ясно,че всеки лекар гледа да си спаси кожата.Но идва време,когато не може да се мьлчи.ЧаШата преля. Peace

# 1 130
Ваксината НЕ съдържа субстанции от които да се припадне след приложението им.

Какви субстанции имаш предвид?

И като стана въпрос за паранои, не са ли параноични страховете на управниците, че ако освободят ваксините, ще им секнат потоците пари, които се изливат в здравната каса, а от там...? Че в България винаги е ставало страшничко за управляващите, когато народа има информация и избор, ако погледнете историята немного назадPeace

И още нещо, знаещи и можещи могат да са всички, които имат достатъчно информация и желание да боравят с нея, не само тези, които са се дипломирали, да не говорим, че самото дипломиране не е изключено да е фиктивно, както и да го разглеждате. Така че титлите и стажът не винаги са показателни, а професионалната заинтересованост и желанието за информираност.

# 1 131
ТЕМАТА НЕ Е "ЗА И ПРОТИВ ВАКСИНИТЕ"!!!!

Загуби се истинския смисъл вече.

# 1 132

И като стана въпрос за паранои, не са ли параноични страховете на управниците, че ако освободят ваксините, ще им секнат потоците пари, които се изливат в здравната каса, а от там...? Че в България винаги е ставало страшничко за управляващите, когато народа има информация и избор, ако погледнете историята немного назадPeace

И още нещо, знаещи и можещи могат да са всички, които имат достатъчно информация и желание да боравят с нея, не само тези, които са се дипломирали, да не говорим, че самото дипломиране не е изключено да е фиктивно, както и да го разглеждате. Така че титлите и стажът не винаги са показателни, а професионалната заинтересованост и желанието за информираност.
Наивни неща. Затова сме там, където сме. И ще си останем там.
Наивността, че може да знаете неща, така, от едно прочитане е трогателна. Стига да не е и тъжна.

То се вижда колко управниците се страхуват от Вас... . До ваксините се стигнало, за да се уплашат.
Вие защо не се ощипете и да се събудите най-накрая?

# 1 133
Абе , ти що се нервиш толкова? Радвай се , че сме щастливи, нали за това се бориш да няма скръб. Thinking

# 1 134
 Бърди,  между другото много ме озадачаваш с тая грозна снимка.  Нямаш ли друга ? Например в анфас с две внучета в ръцете. Надявам се, че не е твоя. Като вляза в темата и видя този образ , ми се подкосяват краката. От тоз сурат може  да излезе чудесен калъф за противогази. Не се заяждам, сериозно говоря- децата ще се оплашат. Сложи нещо по весело, цветно и земно. 

# 1 135
  • София
Верче, престани да спамиш темата и да се излагаш с плиткоумието и простотията си.
иди си избивай комплексите другаде, моля. пречиш на жените, които имат полза от тази тема.

# 1 136
Бърди,  между другото много ме озадачаваш с тая грозна снимка.  Нямаш ли друга ? Например в анфас с две внучета в ръцете. Надявам се, че не е твоя. Като вляза в темата и видя този образ , ми се подкосяват краката. От тоз сурат може  да излезе чудесен калъф за противогази. Не се заяждам, сериозно говоря- децата ще се оплашат. Сложи нещо по весело, цветно и земно. 

Под снимката пише чия е.
Но това никак не е по темата.

# 1 137
Да бе вярно. Но един познат използва профила ми , да напише това. Не е много интелигентно наистина.  Ама и на мен ми беше смешно и и може би за това не го спрях. Извинявам се. всеки се излага понякога.

# 1 138

Наивни неща. Затова сме там, където сме. И ще си останем там.
Наивността, че може да знаете неща, така, от едно прочитане е трогателна. Стига да не е и тъжна.

То се вижда колко управниците се страхуват от Вас... . До ваксините се стигнало, за да се уплашат.
Вие защо не се ощипете и да се събудите най-накрая?

Наистина очаквах нещо сериозно от теб. Информиран си, знаещ си, може и да си можещ, но се държиш като обезумяло псе за съжаление. Не съм писала за да те дразня, а за да има дебат.
Така не си полезен никому!
Дори на себе си...
Наистина е жалко да влизаш в разгорещени спорове и да обиждаш на ляво и надясно без да изтъкваш аргументите си по същество.

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 10:59 от marisha77

# 1 139
за да ми е гадно... връщам се вчера... и една гадна треска в крака. 2 см навътре. и сега съм с 1 тап -че в ръката... пак повтарям аз съм виждал тетанус. и други анаеробни инфекции.
а бяс някои виждал ли е? аз да....

Общи условия

Активация на акаунт