Ваксини и Ваксинационни Програми 2

• 252 153
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 15
Това всъщност е петия прием, фатално ли е? В сряда й биха ваксината и в четвъртък вечерта вдигна температура, а днес сутринта е вече с 39 градуса, отделно на крака е ухапана от някакво насекомо и половиното й краче е подуто. Защото знаем че е много чувствителна преди ваксината й предписаха една седмица да пие едно лекарство против алергия, сега не се сещам как се казваше нещо с Е беше.
Не, не е фатално. Имовакс не дава толкова висока температура... нужно е внимание тук...

# 16
Тук може да питате и да се информирате за всичко свързано с ваксините и ваксинационните практики.

# 17
Не искат да заковат тази тема, по всичко личи.
Съществуваше от октомври 2005...
И линка към първата част се губи така също.

Е, казаха се и написаха много неща. Който има очи-прочете.

# 18
  • София
Не знам тук ли да питам, ще съм благодарна ако някой ми отговори, каква е тази ваксина против рак на маточната шийка, за първи път чувам/чета за нея и ми е любопитно  Thinking

Ваксината бе официално пусната на американският пазар в на4алота този месец.Ефективността и е много висока(около 99%).
Най-ефективна е когато се сложи м/у 9-15 години или преди запо4ване на ссексуалния живот.
Възрастовата граница е 26г.
Нека Бърди да поправи или да допълни инфото при нужда! Peace

Значи на детето мога да сложа такава?

# 19
Да-можете. Стига да се търгува в страната.
Тук все още не е достъпна.

# 20
  • Plovdiv->Toronto
Kakво значи горна граница 26 г., ако се сложи на по-дърти няма ли да подейства  newsm78 ?

# 21
Ваксината е с доказана ефективност във възрастовата граница от 9-26г. и е апруванна само за пациентки в този диапазон .Сега са запо4нали да я тестват и в жени по-възрастни от 26,  да се надяваме,4е и ние ще се възползваме в скоро време от нея. Heart Eyes
Цената й е 120$ за една доза(360$) за трите.
Моят иншуранс не я покрива. Mr. Green

# 22
Kakво значи горна граница 26 г., ако се сложи на по-дърти няма ли да подейства  newsm78 ?
Ваксината(Гардазил) се поставя в предпубертетната възраст защото главното и предназначение е да предпазва от заразяване. А това става най-добре във възрастта преди да е започнал сексуалният живот.
На хора в по-голяма възраст, които могат вече да са заразени, ваксината не действа.

# 23
  Моля да ме извините  за невежеството, но въпросът ми е следният:
Предстои ни втора ваксина ДТК и полиомелид, но Криската е с настинка, което значи че във вторник ще пропуснем:((

Означава ли това, че следващият път когато е в добро здраве, че започнем всичко отначало или просто ваксинацията ще се удължи във времето?
Надявам се да сте разбрали въпроса ми...че нещо ми се оплетоха думите Rolling Eyes
Благодаря ви предварително  bouquet

# 24
За следващите дози продължавате без никаква промяна. Просто продължавате с дозите без да рестартирате каквото и да е било.

# 25
"Докаzана ефективност" на една ваксина се явява след 20 години след като е иzляzла на паzара.
Таzи сега иzлиzа... Mr. Green  Слага се точно в вьzраст,когато една жена може да zабременее....
Дано няма и други компоненти както в теzи  ваксини,направили толкова жени стерилни в Нигерия. Wink И не само там...

Гласувам ЗА zаковаване на темата. Peace

# 26
Още една объркана да се намеси.
Има ли тема ЗА ваксините, за да можем да прочетем и там какво се пише в световната литература, защото ПРОТИВ ваксинациите видяхме материалите, но мъжът ми каза да търсим и ЗА, за да се ориентираме.
Въпросът винаги има 2 страни, но не се знае ние коя ще изберем. Среден вариант май няма...

# 27
Това е темата ЗА ваксините. Линк към първата част на тази тема можете да намерите тук в началото.
Първата част бе закована от месец октомври 2005 до месец Август 2006 и бе удобно да се ползва.

Втората част на тази тема НЕ ИСКАТ да я заковат. Защо? Попитайте тези, които премахнаха първата част-"била голяма"... техни си работи... Simple Smile .

# 28
  • Добрич
Това е темата ЗА ваксините. Линк към първата част на тази тема можете да намерите тук в началото.
Първата част бе закована от месец октомври 2005 до месец Август 2006 и бе удобно да се ползва.

Втората част на тази тема НЕ ИСКАТ да я заковат. Защо? Попитайте тези, които премахнаха първата част-"била голяма"... техни си работи... Simple Smile .

В такъв случай, за да е вечно на първа страница, респ. на разположение на нуждаещите се, предлагам да я повдигаме редовно.

# 29
Не, аз самият няма да правя това постоянно.
Ако наистина има интерес към темата нека пишещите я "повдигат".
Освен това, ако има закована тема против ваксинациите е редно да има и такава ЗА ваксинациите закована, нали?

Апропо, аргументите с които затворихте 60 странична тема с много и полезна информация и толкова много посетители за 10 месечното и съществуване събуждат подозрения за нелоялно отношение. Неуважението към моят труд е незначителен въпрос, разбира се...

Общи условия

Активация на акаунт