Ваксини и Ваксинационни Програми 2

• 252 289
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 2 280
Г-н Бърди, не съм запознат с цялото Ви творчество, но от това което прочетох в последните две страници на тази тема, останах възмутен. Само не ми казвайте, че имате завършено висше образование по медицина.

Ако е така, ще ви помоля да си вземете дипломата и да я изгорите ритуално!

Морбили и Рубеола са две различни заболявания - посочете ми официален източник на български език (научно списание, литература, учебник) и ще дойда на посочено от Вас място да го изям с кориците Simple Smile
Хм... .
Пак същите неща.

# 2 281
Здравейте! Искам да попитам дали има срок,в който трябва да се постави ваксината МПР? Чух, че след 2 годишна възраст тази ваксина не се слага, така ли е?
Това и мен много ме вълнува.

# 2 282
Здравейте! Искам да попитам дали има срок,в който трябва да се постави ваксината МПР? Чух, че след 2 годишна възраст тази ваксина не се слага, така ли е?
Не. Не е така. Втората доза МПР така или иначе е на 4-6 г възраст.

# 2 283
Не. Не е така. Втората доза МПР така или иначе е на 4-6 г възраст.
в нормалните страни... ама тук още учим "на български"... тъжно... 

# 2 284
Г-н Бърди, не съм запознат с цялото Ви творчество, но от това което прочетох в последните две страници на тази тема, останах възмутен. Само не ми казвайте, че имате завършено висше образование по медицина.

Ако е така, ще ви помоля да си вземете дипломата и да я изгорите ритуално!

Морбили и Рубеола са две различни заболявания - посочете ми официален източник на български език (научно списание, литература, учебник) и ще дойда на посочено от Вас място да го изям с кориците Simple Smile

Дааа,сьщите неща от сьщият човек...

# 2 285
Здравейте,

Бих искала да попитам нещо! Синът ми е на 4, 5 год. и искам да го ваксинирам с prevenar, въпросът е какви рискове има в тази ваксина и предвид годинките на детенце, колко дози на какви интервали трябва да бъдат направени!

Благдоаря предварително!

# 2 286
Личният ви лекар не може ли да отговори на тези въпроси?  Shocked

# 2 287
Искам да чуя мнение и тук, питала съм ЛЛ, и тя ми каза, че няма никакви странчини ефекти и рискове, прозвуча ми странно и затова питам тук... а вие питате, защото.................?

# 2 288
Здравейте,

Бих искала да попитам нещо! Синът ми е на 4, 5 год. и искам да го ваксинирам с prevenar, въпросът е какви рискове има в тази ваксина и предвид годинките на детенце, колко дози на какви интервали трябва да бъдат направени!

Благдоаря предварително!
Може да ваксинирате.
Само една доза ще Ви е нужна.
Няма странични ефекти или рискове.

# 2 289
Нема страни4ни ефекти с устна разписка по нет-а на Бърди.По-добре накарай ЛЛ да ти се разпише,че няма странични ефекти.Поискай си и листовката.И после ела да натриеш носа на Бърдито.

# 2 290
Нема страни4ни ефекти с устна разписка по нет-а на Бърди.По-добре накарай ЛЛ да ти се разпише,че няма странични ефекти.Поискай си и листовката.И после ела да натриеш носа на Бърдито.
Глупостите- не в тази тема.
Другаде.

# 2 291

Може да ваксинирате.
Само една доза ще Ви е нужна.
Няма странични ефекти или рискове.

Глупостите- не в тази тема.
Другаде.

Съгласна.

# 2 292
Искам да чуя мнение и тук, питала съм ЛЛ, и тя ми каза, че няма никакви странчини ефекти и рискове, прозвуча ми странно и затова питам тук... а вие питате, защото.................?

Защото в тази тема няма да научите повече от това, което ще ви кажат в поликлиниката.
Ето тук може да прочетет повече: http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/Prevenar/413000bg1.pdf
Също и в листовката от производителя, ако четете английски...

Никоя имунизация не е била и не може да бъде безопасна медицинска процедура.

# 2 293

Защото в тази тема няма да научите повече от това, което ще ви кажат в поликлиниката.
Ето тук може да прочетет повече: http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/Prevenar/413000bg1.pdf
Също и в листовката от производителя, ако четете английски...

Никоя имунизация не е била и не може да бъде безопасна медицинска процедура.

Ако само с четене на листовки ставаше... .

# 2 294
Защо сам не осветлихте жената тогава, тя питаше за странчини ефекти и рискове?!
Дори производителя не ги спестява, ПО ЗАКОН е длъжен да ги изпише, за да знаят хората какво могат да очакват, а и да съобщят за евентуални рекации.

Общи условия

Активация на акаунт