Избор на сушилня - Тема 15

• 39 993
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Полари на програма за синтетика суша, няма проблем.

# 541
  • София
Полар -на синтетика..Вашата сушилня в указанието няма ли програма и килограми ,които се слагат?
Има,но за поларите срещам разнородни мнения и за това питам. Ако съсипя на мъжката част дрехите ще бъде изхвърлена сушилнята 😁

# 542
Поларът е 100% синтетика и на програма синтетика е безобидно.
Ако толкова се страхувате може да ги сушите на деликатна програма.

# 543
Здравейте, добри хораа! Бихте ли ми препоръчали марка и модел сушилня, от който сте доволни. Събирам мнения, колебая се между АЕГ и Електролукс. Имам бебе на 3м и четох също за някакви програми, нямам идея как седи въпроса дали са конкретно за бебе или по-скоро деликатни. Благодаря много!

# 544
Бебето носи основно памучни дрехи и в този смисъл не е необходима специална програма за бебе. Пък и бебето пораства, машината остава.
Личното ми мнение е, че това са трикове на производителя.

# 545
Полари - на синтетика и без слънчице, много бързо съхнат.
Изчакай, накрая ще се види за колко са изсушени хавлиите.

# 546
  • София
Полари - на синтетика и без слънчице, много бързо съхнат.
Изчакай, накрая ще се види за колко са изсушени хавлиите.

Хавлиите изсъхнаха за 3 часа и 10 мин. доста ми се видя,но едната е мн.дебела. сега пуснах микс час и 17 мин е,на финала е и проверих има влага още, но е без слънчица. Ако включа и тази опция на първа степен дали няма да дойде в повече?

# 547
Здравейте, добри хораа! Бихте ли ми препоръчали марка и модел сушилня, от който сте доволни. Събирам мнения, колебая се между АЕГ и Електролукс. Имам бебе на 3м и четох също за някакви програми, нямам идея как седи въпроса дали са конкретно за бебе или по-скоро деликатни. Благодаря много!
Ние вчера купихме AEG и очакваме утре да я доставят, тъй като първо трябва да се освободи място Simple Smile Много се надявам да не сме сгрешили с избора!
https://www.aeg.bg/laundry/laundry/dryers/heat-pump-dryer/t8deg48s/

# 548
Само това сме правили на последните няколко страници. АЕГ и Електролукс са под "шапката" на Електролукс, като АЕГ се води по-висок клас, което не значи, че Електролукс са лоши. Виж и моделите на Горенье, които обсъждаме малко по-назад.

# 549
  • до най-прекрасния мъж
Ние вчера купихме AEG и очакваме утре да я доставят, тъй като първо трябва да се освободи място Simple Smile Много се надявам да не сме сгрешили с избора!
Имам същата от 2 години. За момента няма грешка. Спазвайте си програмите и няма да имате проблеми. Аз ползвам почти всички, без синтетика (нямам дрехи чиста синтетика) и съм доволна. За дънки, бельо, чорапи и памучни дрехи ползвам програма памук. Ако тениските са смес памук и синтетика, ползвам микс. За якета - outdoor, за спално бельо - bed linen, за спортни дрехи - sports, за олекотени завивки също има, но забравих как се казва - последната най-долу е, за вълнени програмата е много добра и не свива прането. Единствено памучните леко се свиват на дължина, но това си е характерно за памука. Аз суша на степен За гардероба, излизат сухи.

# 550
  • Някъде по Дунава
И аз пак с въпрос. Колко често трябва да се чисти филтърът на термопомпата.? За другият в опътването пише след всяко пране. А за този на всеки пет пранета да се пере частта, която е като гъба, но там има и решетка, в която след първото пране имаше мъх, който почистих.

# 551
Аз чистя след 5 или 6 пранета, не зная.
Като се сетя е най-точно, хем купих и четка за целта.

# 552
И аз пак с въпрос. Колко често трябва да се чисти филтърът на термопомпата.? За другият в опътването пише след всяко пране. А за този на всеки пет пранета да се пере частта, която е като гъба, но там има и решетка, в която след първото пране имаше мъх, който почистих.
При мен светва лампа-индикатор, но е доста рядко. През няколко месеца

# 553
  • Варна
В упътването на gorenje пише кондезатора да се почиства на 6 месеца,но аз го минавам с прахосмукачката на всяко чистене на филтъра му (4-5 цикъла на сушене).До сега не съм намирал мъхчета там.

# 554
  • София
Не сте сгрешили.
Моята е следващ модел, но програмите са подобни. Суша всичко на микс, само чаршафите - на памук. Писала съм и преди - така съм сигурна, че няма да съсипя някоя дреха, а и не си играя да деля по материи.

Общи условия

Активация на акаунт