Избор на сушилня - Тема 15

• 39 938
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
No_frame bitch, вземай я. Тук няколко човека сме с нея и няма нито едно оплакване.

kmalik22, аз разбрах, че сушилнята ти е подарък, но не стана ясно нова ли е или втора употреба? Защото ако е ВУ проблемът е един, ако е чисто нова и от самото начало вмирисва дрехите проблема е съвсем друг.

# 571
Благодаря!❤️
Милото отиде да я купува ,чакам я с нетърпение !🤘

# 572
  • Варна
Не ми се отваря, но ако има добра гаранция я вземай.
Две години

Сушилнята е с 5г. гаранция.До 31.12.20 gorenje имат кампания за удължена гаранция (5 г.) на уреди за вграждане и готварски печки,хладилници,перални и сушилни.

След покупката я регистрирайте тук.

https://www.gorenje.bg/produkti/kampaniya/peralni-i-sushilni-mashini

Чудесен избор Hands Plus1

# 573
Благодаря,наистина е с 5 години гаранция .
От магазина са казали ,че мога да я ползвам веднага,вие какво мислите ?

# 574
  • Варна
Казвам да си прочетете упътването и да не се доверявате напълно на консултантите в магазина.
Много зависи как е пренасяна машината.В нея има хладилен агент, на който му е нужно известно време да бъде в покой преди да използвате машината.

Стр.5 от упътването, написано с удебелен черен шрифт:

"След монтажа сушилнята трябва да бъде оставена
неподвижна за 2 часа, преди да бъде свързана към
електрическата мрежа."

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 12:39 от Мъж с пушка

# 575
Благодаря!❤️
Милото отиде да я купува ,чакам я с нетърпение !🤘
Аз моето мило един път го пратих да купува сам уред, и ми докара най-ужасния хладилник. Та оттогава сам на пазар, не 😸

# 576
Имаме въпросната Горене от Нова година насам - ОТЛИЧНА!Регистрирайте покупката в двуседмичен срок, за да имате 5г. гаранция.

# 577
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря,наистина е с 5 години гаранция .
От магазина са казали ,че мога да я ползвам веднага,вие какво мислите ?
Остави я няколко часа. Аз моята от нетърпение станах да я пусна в 4 сутринта Simple Smile Трябва да постои известно време в изправено положение, но не помня колко точно, в книжката със сигурност пише.

# 578
Докато се извърти една пералня и сушилнята ще е готова. Според мен, направо почвай прането на различни материи, за да имаш материал за проби после Simple Smile

# 579
Тука е ! Heart
Казва се Изаура -Горенъе
Сецнах си кръста ,докато я качвахме ,но сега ,смуча уиски в екстаз и очакване 😂
Ще я оставя да отлежи два часа и газз💪
Кажете най-стандартната програма,ще аз пране не деля нито по материи ,нито по цвят,дори и децата като бяха бебета им перях дрехите с нашите  хахах ...материите  ни са предимно памучни.
Едит: Взех си топчета ,къде се слагат?

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 16:57 от No_frame bitch

# 580
  • София
Скрит текст:
Тука е ! Heart
Казва се Изаура -Горенъе
Кажете най-стандартната програма,ще аз пране не деля нито по материи ,нито по цвят,дори и децата като бяха бебета им перях дрехите с нашите  хахах ...материите  ни са предимно памучни.
Няма стандартни програми, освен може би програма "време". За да няма поражения по дрехите се делят и сушат по материи, иначе ще има или свити или влажни. А, и тези с щампи също не се сушат в сушилня. Като чуя стандартна програма, все едно да чуя "кажете как продуктите от пазарската чанта да се сготвят и сервират сами, без да си мръдна пръста". Сори, ама едно нещо или се прави или не.

# 581
Тука е ! Heart
Казва се Изаура -Горенъе
Кажете най-стандартната програма,ще аз пране не деля нито по материи ,нито по цвят,дори и децата като бяха бебета им перях дрехите с нашите  хахах ...материите  ни са предимно памучни.

Честита покупка! Хайде, със здраве!

И аз съм с Горенье, друг модел, и аз не деля по материи и видове, само по цвят, и вълната отделно де.
Основно суша на Mix, внимавай обаче, че тя е за по-малко кг. Ако е над 5 кг - ползвам Памук (основно са ни памучни дрехите). Винаги задавам Gentle и избирам “едно слънце” - няма смисъл от пресушаване.
Спално бельо суша на Bed Linen.

Не ползвам топки, дори и при пухените якета.
В общи линии - това е.

# 582
Зори и Афродита, съжалявам, че съм пропуснала да напиша в началото- втора употреба е, беше на нашите, но не я използваха въобще. Сумарно 10- 15 пъти да са я пускали за 3-4 години. Благодаря за съветите, утре ще чистя пак барабана.

# 583
А, и тези с щампи също не се сушат в сушилня.

Защо?
Аз суша щампи и нищо им няма.

# 584
Зависи от щампите. Има едни гумени, дебели щампи-те хич не са за предпочитане. За другите щампи, тези като рисунка, обръщам дрехата наопаки, че ако се разтопи пустата щампа, да не изцапа всичко. При някои щампи има и риск от запалване. За това, внимавайте с тях.

Общи условия

Активация на акаунт