🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 5

• 35 315
  • 631
  •   1
Отговори
# 510
Напротив, точно за това шоу е. Една от малкото поп-фолк певици, които се стараеха с имитациите, а не пееха като себе си през цялото време.
Понеже това ще е All Stars, ще им се даде ли възможност да имитират един и същ артист за втори път, ако им се падне от бутона на късмета?

# 511
Десислава направи страхотни образи. А мен лично и Софка ме кефи - забавлава се по детски, прави шоу, и пее.

# 512
  • Варна
Напротив, точно за това шоу е. Една от малкото поп-фолк певици, които се стараеха с имитациите, а не пееха като себе си през цялото време.
Понеже това ще е All Stars, ще им се даде ли възможност да имитират един и същ артист за втори път, ако им се падне от бутона на късмета?
За това шоу е според теб.
Тя може и да се старае, но хората още от самото начало я разпознаха в Маскирани певец. Според мен не може да избяга от нейния си глас.

# 513
Тя сама си каза  в "Здравей България" след отпадането си, че е можела да си преправи гласа и да не я разпознаят, но е искала да пее като себе си.

# 514
  • София
Въобще не ми се вярва да участва Десислава, все пак довчер я гледахме в Маскирания певец, ама ще видим де. Иначе аз съм най-доволна като има повече актьори.

# 515
  • Варна
Тя сама си каза  в "Здравей България" след отпадането си, че е можела да си преправи гласа и да не я разпознаят, но е искала да пее като себе си.

Както и да е всеки може да мисли каквото иска.
Аз нямам спомени да е била добър имитатор в капките, хората гласуват за нея защото я харесват като певица/човек.

# 516
  • Пловдив
Аз искам Азис. Много му се кефих като Звезди от Ахат. А и с другите имитации се справяше добре, той е роден за сцена. Отделно че го харесвам, защото не злобее и е естествен.

# 517
  • Испания

Нищо не им се пада. Бутонът е камуфлаж.

Ако може да минем без Десислава, ще съм доволна.

# 518
Скрит текст:
А тя нали вече участва?
Нали ще е Ол Старс. 😀

Не го знаех това.
Ако сменят и песните най-накрая и спрат да ги повтарят, цена няма да имат.

# 519
# 520
  • София
Danny_J, Деси направи страхотни образи и това беше оценено, не само от зрителите.

Деси Слава като Ishtar

Деси Слава като Susan Boyle

Деси Слава като Райна Кабаиванска

Деси Слава като Ваня Костова - „Тази нощ искам нещо да ти кажа”

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 19:01 от Mari_Mar

# 521
Елора, не се надявай на това. Всички го искаме, но не решаваме ние.

# 522
  • София
Май ще участва Стефан Илчев, гледам, че нещо коментира с негови фенове във фейсбук.
Аз го харесвам, но ми писна да го гледам по предаванията. Искам Славин, Рафи, Иван Юруков, Милица, Неве, Албена Михова.

# 523
  • София
Къци е писал във ФБ, че вторник ще обяви новина, да видим дали ще е това. 😀

# 524
Точно Къци се надявам да участва.

Общи условия

Активация на акаунт