В момента чета ... 65

• 44 137
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Mediterraneo
Как ли се разделя един писател с рожба като Хари Хуле? Направо ми става тъжно.

# 586
  • София
Аз си запазих за десерт може би най-прочутата книга на Мураками, ''Кафка на плажа''

Та я почвам. Simple Smile

# 587
  • ул. "Мечтание"
Аз си запазих за десерт може би най-прочутата книга на Мураками, ''Кафка на плажа''

Много откачена книга (в хубавия смисъл). Надявам се да ти хареса. Аз на два пъти я почвах. Първия път не можах да мина 50 страници, но после потръгна и ми допадна изключително много. Харесвам такъв тип "откачени бълнувания". Simple Smile

Днес завърших "Отклонение" на Блага Димитрова. Зашеметена съм. Толкова красиво пише тази жена! Чета трети нейн роман и за трети път съм погълната и запленена. 5/5 без въобще да се замислям!

# 588
Той вече си е фен на Мураками. Виновникът за това е само един и той си знае кой е.

# 589
Разочаровах се от Мълчанието на вдовицата на Сидни Шелдън, всъщност Тили Багшоу, както и от Феникс,, личи си, че е на друг автор,който използва само името на Сидни! Че аз Гневът на ангелите я изчетох за една нощ!
Купих си Нож на Несбьо, да я видим и нея!

# 590
Прочетох "Бариерата" на Павел Вежинов и съм впечатлена! Около 100стр е и го прочетох буквално на един дъх. Впечатлена съм!

# 591
  • на последния етаж

Ех, върна ме в 2005, когато открих Мураками с тази книга...Simple Smile Relaxed

# 592
  • София
В момента чета "Дневник на една лоша година" на Кутси и на всяка страница се радвам, че има такъв автор, който пише така и пише това. Изключетелен!

На Блага Димитрова и аз съм голяма почитателка, много ми е приятно да я чета.

"Бариерата" на Павел Вежинов съм я чела много отдавна, 6-7 клас съм била, но още я помня. И на мен ми хареса!

# 593

Ех, върна ме в 2005, когато открих Мураками с тази книга...Simple Smile Relaxed

И при мен така. Отнесе ме като пясъчна буря Кафка на плажа и беше първото, което прочетох от Мураками. И единственото, което наистина ме впечатли. После поглъщах всичко негово докато първо не ме отегчи, а после схванах каква му е тактиката и го намразих.
Най-често първата книга, която човек прочете от него, си му остава любима.

И все пак, извън сантимента, най-хубавото, което е писал, според мен, са разказите.

# 594
Днес приключих с Изоставени и продължавам с Фабрика за истина на Макфейдън. Разочарована съм от 4тата книга, започна добре, но после нямаше нищо интересно. Да, имаше един обрат, но той беше претупан и някак недостатъчен да се шокирам предвид предходните книги.

# 595
Много на място ми дойде "Войната на майките" - лежерна, за майки, в Швеция, доста забавна и любопитна. На вълна майчинство съм и такива точно много ми вървят в момента, а и лятото нещо по-сериозно не си представям засега да чета.

# 596
За Швейцария е, не за Швеция. Казвам го, защото като прочетох Швеция, се заинтригувах, а не бях чувала за такава книга. И като погледнах, видях, че не е за Швеция.

# 597
объркала съм се, още докато пишех се замислих, но явно недостатъчно Simple Smile

# 598
  • София
Здравейте Simple Smile Идвам при вас с молба за помощ. Поръчах си колекцията на Филипа Грегъри за Тюдорите, но не съм запозната в какъв ред вървят и с коя да започна. Ако някой ги е чел ,или знае,много бих се радвала да ме ориентирате. Благодаря!

# 599
1. Вярната принцеса
2. Три сестри, три кралици
3. Другата Болейн
4. Наследството на Болейн
5. Укротяването на кралицата
6. Шутът на кралицата
7. Любовникът на девицата
8. Последният Тюдор
9. Другата кралица

Дано не изпускам някоя.

Общи условия