Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията ви от книгата „Демиан“ на Хесе?
Какви са впечатленията от книгата „Кари Морган“?
Какви са впечатленията от книгата „Самотна пеперуда“ на Габриел Вестин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията ви от книгата „Демиан“ на Хесе?
-
Какви са впечатленията от книгата „Кари Морган“?
-
Какви са впечатленията от книгата „Самотна пеперуда“ на Габриел Вестин?
-
Как да вмъкна изображение в мнение?
-
Какво мислите за книгата "Кестенвият човек"?

Изгазих най-накрая от втората тухла на Илдефонсо Фалконес (Los herederos de la tierra), продължение на историята от първата - пак за средновековна Барселона, но вече по-голямата част от действието се развива през ХV век. Втората ми хареса малко по-малко, но това е субективно. Обаче е интересно да се чете за Барселона през Средновековието, за обичаите, начина на живот и т.н., а авторът се е подготвил много добре. Харесала съм си и други негови книги, но мисля да останат за по-нататък. А сега, тази сутрин, подхванах една нехудожествена книга, отново на тема, която ми е много важна - за хипотиреоидизма и проблемите при диагностицирането и лечението му: Hypothyroidism Type 2 - The Epidemic (Mark Starr).
И въпрос към Diavolo, ако си чел "Страна на чудесата за непукисти и краят на света" и "За какво говоря, когато говоря за бягането", ще се радвам на отзиви. Особено втората - преди много време, чак ме е срам да кажа колко, обичах да бягам, но някак загубих мотивация и се чудя дали няма да я намеря пак с тази книжка, Мураками умее да те вкарва в размисли.