Eucerin® DERMOPURE – ефективна грижа за кожа, склонна към акне

• 8 528
  • 223
  •   1
Отговори
# 135
1. От колко време се борите с проблемна кожа? - от тийнейджърските ми години
2. Ограничавате ли приема на определени храни? Какви са те и наблюдавате ли подобрение? - не.
3. Споделете своите хитрини в грижата за акнеичната кожа. - Редовно почистване.

# 136
  • на последния етаж
Аз нямам проблемна кожа, но забелязвам, че ако прекаля със сладкото, веднага се появяват пъпки. Затова избягвам сладко и мазни храни. А кожата си почиствам и хидратирам редовно.

# 137
От колко време се борите с проблемна кожа?
- От десетина години.
 Ограничавате ли приема на определени храни? Какви са те и наблюдавате ли подобрение?
- Да, млечните продукти. Наблюдавам подобрение.
 Споделете своите хитрини в грижата за акнеичната кожа.
- Използвам серум с ниацинамид и продукти за чувствителна кожа.

# 138
Забелязала съм, че през пролетта когато употребявам зелена салата и особено пресен зелен лук, кожата ми се променя и ми излизат пъпки. 

# 139
  • Плевен
Въпросите ни за участие във втория етап са:

Pushpin От колко време се борите с проблемна кожа?
Винаги съм се борила, с разширени пори съм, и смесен тип кожа.

Pushpin Ограничавате ли приема на определени храни? Какви са те и наблюдавате ли подобрение?
Да, ограничавам мазните храни и въглехидратите...
Pushpin Споделете своите хитрини в грижата за акнеичната кожа.
Редовно почистване и хидратиране на кожата.

# 140
Синът ми има проблем от 6 години.Не спазва определена диета, но ежедневно почиства и измивен гел и нанася крем против несъвършенства.

# 141
  • Пловдив
Аз не, но дъщеря ми започна да има от известно време насам. Интересното е, че в пубертета нямаше никакви проблеми. Когато стана на 19г, започнаха да се появяват пъпките. Ограничава сладкото, шоколада, млечни храни. Дали има ефект от това, не знам. Тя опитва различни козметики. Някой действат временно, други не. Иначе, ходи веднъж месечно на козметик, почиства лицето си, прави си маски и т.н. манипулации. Ходи на няколко дерматолози, всички и казват, че е на стресова основа и хранене.

# 142
Боря се с проблемна кожа от 6 години/проблемите почнаха след раждането/.
Ограничавам много храни: мазнини, бързи въглехидрати, сладко, кафе, алкохол.
Грижите ми са: миене със сапун и нанасяне на крем.

# 143
От тийнейджър имам проблемна кожа. Забелязвам подобрение,когато не ям сладки и тестени неща, но понякога изкушението е по-голямо и не мога да устоя.
Грижите са добро почистване, гледам да подхранвам кожата и да не прекалявам с грима.

# 144
  • Бургас
Дъщеря ми се "бори" с акнето от 5-6 години.
Възможно е с избягване на някой храни да се подобри, но изкушенията дебнат отвсякъде.
Грижата е почистване с мицеларна вода и измиващ/ексфолиращ гел.

# 145
- от тийн периода
- избягвам сладкото, до колкото е възможно
- често миене на лицето и подходяща дневна грижа (крем)

# 146
  • София
Pushpin От колко време се борите с проблемна кожа?
Pushpin Ограничавате ли приема на определени храни? Какви са те и наблюдавате ли подобрение?
Pushpin Споделете своите хитрини в грижата за акнеичната кожа.[/size]

Дъщерите ми водят "борбата", защото аз отдавна нямам този проблем. Те са на 20, 19 и 13.
Ограничават приема на сладко, шоколад, тестени храни.
Ежедневно почистват кожата си с мицеларна вода, с розова вода и с лавандулова вода. Ползват измивни гелове.

# 147
  • При децата ми
Никога не съм имала проблемна кожа и акне. Синът ми е в тийнджърска възраст и определено има нужда от такъв продукт. Гледа се се ограничава от сладко и тестени изделия, но трудно се получава.

# 148
От колко време се борите с проблемна кожа? - от 11 години.
Ограничавате ли приема на определени храни? Какви са те и наблюдавате ли подобрение? Да, млечните. Наблюдавам подобрение.
Споделете своите хитрини в грижата за акнеичната кожа. - Добра козметика и хигиена.

# 149
Не ограничавам приема на каквито и да е храни. Пия повече вода и използвам кремове

Общи условия

Активация на акаунт