Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 74

• 42 425
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Мrs. MS , прогестерона ти е висок. Може и да ти отложат трансфера. Confused

# 376
Много ви благодаря, момичета!
Току що се връщам от прегледа. Всичко е наред, не запомних точно, но имам 3Ф- 10мм, 5Ф 11мм, 4 Ф 15мм и още няколко по-големи към 17мм. Още два дни стимулация и очаквам пункция уикенда
На вас изписвали ли са ви Достинекс 0,5mg и за какво е? Питам понеже доки не ми каза, а само задължително дя го почня от днес вечерта.

# 377
За понижаване на пролактина е по принцип, но може да има и някакви други приложения при стимулация. Ако искаш, им се обади да питаш.

# 378
Аз бях на достинекс преди стимулацията, заради високия пролактин. Даже отложихме стимулацията заради него. Но мисля че го спрях около пункция-трансфер нещо такова.

# 379
  • Варна
Момичета, къде съхранявате витамин Д

# 380
Здравейте,момичета предстои ми ИКСИ,трябваше да пускаме хормони ида започваме терапия,НО не ми дойде( повече от 50 дни без цикъл)оказа се,че си имам полипи,като при док. Бях във вторник и се разбрахме ако до днес ни ми дойде утре на преглед да го предизвикваме(от вчера има зацапване),ако ми дойде на втори ден започвам Марвинол за 21 дни,като на 7-8 чист ден съм на преглед и съм малко ядосана,че отново чакане,но док каза докато не се оправят полипите без ИКСИ.Та питането ми е някоя имала ли е такъв проблем ?

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 06:57 от Kateto M

# 381
Аз лично не съм, но знам че полипите могат да объркат цикъла наистина. Освен това при стимулация може да започнат бързо да растат от хормоните, което не е желателно, а за трансфер пък още по малко.  Така че правилно ти е казал док че трябва да се махнат първо. Не е нещо страшно, но ще отнеме известно време докато стартирате стимулация. Зареди се с търпение и се радвай на лятото. Grinning

# 382
Аз лично не съм, но знам че полипите могат да объркат цикъла наистина. Освен това при стимулация може да започнат бързо да растат от хормоните, което не е желателно, а за трансфер пък още по малко.  Така че правилно ти е казал док че трябва да се махнат първо. Не е нещо страшно, но ще отнеме известно време докато стартирате стимулация. Зареди се с търпение и се радвай на лятото. Grinning

ОФФ нещо вече толкова време чакаме,че трудно се справям с търпението и нервите,пък и док предния път каза,че сигурно и трансфера няма да е веднага сред пункцията,защото най-вероятно ще се получи и хиперовулация и изобщо много чакане и пак чакане...🥺

# 383
Напълно те разбирам. И при мене беше така, ама заради вируса.... Поне е лято и ще има с какво да се разсейваш. Греби с пълни шепи, че като започне стимулацията живота ти ще се върти все около клиниката
 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 384
Ние също имахме забавяне заради хормоните. Само искам да успокоя всички които се чувстват забавени, правите го за добро. По добре половин година лечение, от колкото обречен опит. Аз много се дразнех, че се мотаме и само се изследваме и на всякъде излиза по нещо „дребничко” което искат да лекуват, а около мен няколко момичета почнаха от раз. Но съм доволна в 8ми месец Heart
Не че и това е гаранция, но намалява риска.

# 385
Ооо благодаря,знам че всичко е за наше добро и се старая да съм спокойна максимално ама онова малко дяволче все ме човърка и понякога даже се чувствам виновна😳😕Пожелавам ти леко доизносване и раждане и се надявам скоро да се похваля и аз

# 386
Здравейте момичета, да споделя и моя опит. Мина ми първата пункция, имах общо 11 фолукула, като от всички имаше само 2 Я. Малко се разочаровах, но казаха че й двете са се оплодили. Утре ми е трансфера. След пукцията ми изписаха естрофен, дуфастон и утрогестан. Но утрогестан си изтича почти целия, като след слагането лежа 2, 3 часа. При вас как е, някои може ли да сподели нещо което правите?

# 387
На мене за утрогестана ми бяха казали да лежа малко 10-15 мин и после няма проблем. Изтича си, но явно каквото трябва се усвоява

# 388
  • Варна
И аз доколкото знам утрогестана се усвоява от организма за около 20-ина минути. Така че не се притеснявай, съвсем нормално е да изтича

# 389
Благодаря ви, успокойхте ме.

Общи условия

Активация на акаунт