Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 74

• 42 078
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Според вас микробиология правена на 07.07 важи ли, ако днес стартираме процедура?

# 556
И аз имам нужда за тълкуване на резултати. Пуснах си АМХ и инхибин б на втори ден от цикъла. АМХ е 4.0 при реф. стойности от 0 до 10.39 Нисичко ми се вижда. На 27 г. съм. Но инхибинът е 167 при реф. 21 до 53... Идея си нямам какво означава това.
Мога да коментирам само АМХ-перфектен е! Аз съм с 1,5 и ми казах, че е супер. Момичетата се борят с много по-ниски стойности. А ако е за фонда, трябва да е поне 0,5, така, че все си супер.

# 557
Tommy, мисля че са ти много добри резултатите.
Референтните стойности за инхибин Б в цибалаб например са 40 – 200 pg/ml.

# 558
Здравейте с тия стойности може ли да се почне инвитро процедура по дълъг протокол, нещо се шашнах на 03 август ми биха блокираща инжекция и на 17 ме викат на преглед за започване на стимулация ни като погледнах изследвания се стреднах от стойността дали блокираща инжекция има действие да падат тия стойности

Ти защо ги изследва. Като отидеш би трябвало пак да ти ги пуснат + прогестерон. И да, от блокиращата трябва още да паднат. Не се тревожи. Всичко ще е наред.

# 559
Здравейте, мили дами. След 4 неуспешни инвитро процедури, продължавам напред и сега док предлага стимулация с елонва, веднага след предната стимулация. Това не е ли опасно за организма? Има ли забременели момичеста с тази стимулация, ако може малко повече инфо?Благодаря предварително.

# 560
Здравейте с тия стойности може ли да се почне инвитро процедура по дълъг протокол, нещо се шашнах на 03 август ми биха блокираща инжекция и на 17 ме викат на преглед за започване на стимулация ни като погледнах изследвания се стреднах от стойността дали блокираща инжекция има действие да падат тия стойности

Ти защо ги изследва. Като отидеш би трябвало пак да ти ги пуснат + прогестерон. И да, от блокиращата трябва още да паднат. Не се тревожи. Всичко ще е наред.
Изследвах ги защото при първичния преглед ми ги искаха, Благодаря много

# 561
Момичета, в коя тема да питам не знам. Седем дни след трансфер съм и имам ужасни болки в краката(прасците). Левият ми прасец е като в менгеме. Не са крампи ами май нещо с вените. Не са подути но като, че ли всеки момент ще се схванат. Имам и пулсиране на моменти. Не мога да преценя но май за първи път усетих проблем при започването на Естрофема и лепенките Климара.Пия аспирин, бия си всяка сутрин Фраксипарин ( нямам тромбофилия). Има ли някой с подобен проблем?

# 562
Момичета, в коя тема да питам не знам. Седем дни след трансфер съм и имам ужасни болки в краката(прасците). Левият ми прасец е като в менгеме. Не са крампи ами май нещо с вените. Не са подути но като, че ли всеки момент ще се схванат. Имам и пулсиране на моменти. Не мога да преценя но май за първи път усетих проблем при започването на Естрофема и лепенките Климара.Пия аспирин, бия си всяка сутрин Фраксипарин ( нямам тромбофилия). Има ли някой с подобен проблем?

Привет Simple Smile можеш да пишеш и в тази тема, щом си след трансфер:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1231810.690

# 563
Здравейте, мили дами. След 4 неуспешни инвитро процедури, продължавам напред и сега док предлага стимулация с елонва, веднага след предната стимулация. Това не е ли опасно за организма? Има ли забременели момичеста с тази стимулация, ако може малко повече инфо?Благодаря предварително.
Здравей,
Миналата година,след 3 неуспешни иксита направихме веднага 4то с елонва и имах най-накрая 8я. И осемте се оплодиха и станаха 4 бластоциста. Върнахме 3 на свеж трансфер и забременях с 1. С мъжки фактор сме. Сега ми предстои нова стимулация и пак ще е с елонва. Това е най-щадящата от силните стимулации(така казват д-рите де).
Късмет 🍀

# 564
Здравей,
Миналата година,след 3 неуспешни иксита направихме веднага 4то с елонва и имах най-накрая 8я. И осемте се оплодиха и станаха 4 бластоциста. Върнахме 3 на свеж трансфер и забременях с 1. С мъжки фактор сме. Сега ми предстои нова стимулация и пак ще е с елонва. Това е най-щадящата от силните стимулации(така казват д-рите де).
Късмет 🍀
А защо ти предстои нова стимулация, за второ дете ли? (извинявай за въпроса, но и ние сме с мъжки фактор за това питам)

# 565
Много благодаря за отговора, Devilche. И ние сме с мъжки фактор, но и моята възраст напредва.
Пожелавам ти това да е твоят опит. Успех.

Здравей,
Късмет 🍀

# 566
Бебето беше със синдром на Едуардс и се наложи да направя аборт по мед.причини.не сме правили пид и сега няма да правим,т.к.се консултирахме с проф.Кременски и при нормални кариотипове и при двама ни,тази тризомия било малшанс. Силно се надявам,че няма да се повтори това наше нещастие,т.к.и аз съм на 40г и се боря за 1во дете 🍀🙏🏼

# 567
Ох, не знам колко са малшанс тези тризомии. Моята беше на 9та хромозома, т.н. синдром на Реторе. И аз съм на 40 г. Тогава бях на 37, но съм с ИЯР. В Надежда изследвах един ембрион и беше много увреден. Осганалите не добутаха до 5ти ден. Много ме е страх да не ми се случи същото. Иначе и на мен тогава ми казаха, че е случайна грешка. Дано. Cry Имам 2 замразени на 3ти ден. Дано поне 1 от тях е здрав.

# 568
Силно се надявам и моля,ако е увредено ембриончето  да не се захваща 🍀и ние едва добутвахмр до 5ти ден. 1 година след аборта изобщо не знам какво ще извадим и оплодим,но дано,дано Господ ни дари всички със здрави рожбички 🙏🏼
Това ще ми е последен опит-нямам сили,средства и здраве за повече стимулации.

# 569
  • Столицата на "Второто българско царство"
Искам да питам естрадиола (1-3 ден от Ц), преди започване на стимулация висок или нисък трябва да е?

Общи условия

Активация на акаунт