Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 56 232
  • 716
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте момичета, чета ви от много време, но днес се престраших и аз да пиша. Имах ЗЕТ на 27.07. на две 5дневни снежинки. Днес е 11ти ден и още не смея да направя тест. Това е втори трансфер за мен. Предния път имах ЧХГ на 10ти ден 0.29. Първия път нямах търпение до теста, а сега е точно обратното. Някак искам да си поживея с надежда още 2-3 дни. Днес имаше добри новини в темата и се обнадеждих и аз.

# 691
Teри, прегръдки,ще се случат нещата, вярвай.
 Аз да се запиша при вас,обадиха ми се че и в трите яйчица са набодени и са се активирали. Казаха да не спирам лекарствата, в Неделя ще ми звъннат за вторник да кажат в колко ще е трансфера. Знаете ли колко е цената на трансфер в Надежда?

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 15:09 от bogoeva93

# 692
Моя трансфер беше в Надежда, но аз съм с финансиране - мъжки фактор.

# 693
  • София
Трансфера е 370 лв. Успех Flowers Four Leaf Clover

# 694
Здравейте и тук от мен. До скоро се подвизава в темата за инсемниации, но последният опит беше инвитро на спонтанен цикъл. Самата пункция беше на 24-ти юни (петък), а трансфера на 29-ти юни (сряда), предполагам, че това означава 5 дневен ембрион. Още от самото начало докторката си беше решила, че ще е тогава трансфера, така че не е ставало и дума за опцията на 3-ти ден, може би защото съм на спонтанен цикъл, не знам, но самото ембрионче си се развиваме чудесно през цялото време.
Днес ми е 10-ти ден от трансфера и нямам никакви симптоми, но докторката каза да направя тест на 12-тия. Тази вечер обаче докато ставах да пишкам (това е единственото различно, че ставам по веднъж нощем, а до сега не съм) имах съвсем леко зацапване, но на сутринта нищо. Не ми е дошло, но предполагам, че ще се случи днес. Странно е само, че толкова рано се случва, но предполагам, че може и да е от смяната на климата (на море сме). Та май няма да стигна дори до кръвен тест в понеделник. Sad Проблемът е, че нямам никакви инструкции какво да правя ако не се е получило (взимам само Естрофем, Акард, Утрогестан, Фолиева и Но-шпа). Малко ми е странно също това, че след трансфера, мен ме накараха да стана след 15-тин мин, а другите две жени, които бяха със стандартно инвитро, останаха да лежат. Sad
Следващата стъпка за нас ще е кандидатстване по фонда, но мъжът ми няма да е в България 2 месеца и се чудя с пълномощно дали ще стане... изобщо в някакъв страшен филм съм.

# 695
NightSky, 10-ти ден след трансфер е около датата на НЕчакана М. Често се случва кафеникаво зацапване тогава и не е притеснително. Ако стане по-червено би трябвало да се обадиш на доктора за инструкции, но няма да мислиш от сега най-лошото Wink

# 696
NightSky, 10-ти ден след трансфер е около датата на НЕчакана М. Често се случва кафеникаво зацапване тогава и не е притеснително. Ако стане по-червено би трябвало да се обадиш на доктора за инструкции, но няма да мислиш от сега най-лошото Wink
Благодаря ти, Бени. Може да е малко глупав въпросът ми, но какво ще рече това НЕчакана менструация, че е нормално г/д тогава да бъде менструацията при равни други условия? Иначе тя, че е НЕжелана, не е! 😊

# 697
NightSky , точно така - трансферът би трябвало да е бил около 19-ти ден на МЦ + 10 дни от тогава и настъпва денят за следваща М, но тя не трябва да идва и затова написах Нечакана М Wink

# 698
Може спокойно да си пуснеш тест и днеска. Така ако е положителен, ще се обадиш в клиниката за зацапването и ще те посъветват какво да правиш.

# 699
Може спокойно да си пуснеш тест и днеска. Така ако е положителен, ще се обадиш в клиниката за зацапването и ще те посъветват какво да правиш.
Проблемът е, че тук няма къде. В един природен резерват съм и единственото, което мога да направя е обикновен тест, който едва ли ще отчете обаче.

# 700
#NightSky Може би не е добър съвета ми, но при мен уринарен тест отчете + на 7ми ден след ЗЕТ на 5дневни,но в същия ден пуснап и кръвен на който стойностите бяха високи-187 и затова е отчел. Не винаги отчита, но пък като няма други варианти в момента...

# 701
Проблемът е, че тук няма къде. В един природен резерват съм и единственото, което мога да направя е обикновен тест, който едва ли ще отчете обаче.
Опитай с обикновен.при мен на 9ти ден на 3 дневни отчете..

# 702
Момичета, най-накрая реших и утре ще направя кръвен тест. 13 ден. Стискайте ми палци. Иска ми се и двете снежинки да са се хванали.

# 703
За съжаление теста ми е отрицателен. 2.89

# 704
  • Стара Загора
M_lady съжелявам за резултата. Не се предавай - твоето бебе стои и те чака, просто още не е събрало кураж да дойде при мама Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт