Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 74

• 43 010
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, момичета!

Може би ще Ви се стори глупав въпроса, но правите ли нещо по-специфично непросредствено преди и след трансфер, както и в дните след това- по-особени храни, пиене на кафе, палване на някоя цигара, лежане, ходене и т.н. При първия ми опит си ходех от деня след трансфера на работа- бременност, за съжаление с мисед в 8-ма седмица. При втория- лежах в къщи, но нещо ми беше станало и почти през цялото време ревях- отрицателен. При третия- уж бях спокойна, първите няколко дни си лежах /доколкото можех/ в къщи, след това си тръгнах на работа- отново отрицателен. Моля Ви да споделите Вашия опит.
Благодаря и успех на всички!

# 256
Kalina , аз останових ,че от лежане няма смисъл , даже обратното малкия таз има нужда от приток на кръв за това в добре да се движиш .
При първият ми опит след трансфер лежах точно 1 ден ,и то в деня на самия трансфер след това не съм . Към 3-4 ден хапвам винаги ананас , ям много авокадо , протеин пия ,плюс извара и яйца ( сега ми е 3 опит и при всичките съм и го правя в момента ) . 1ви опит до 6г.с. изкарах казаха ,че е било БХ . Втори опит лежах през цялото време ,  нямах дори имплантация .
Сега 3 опит още чакам за тест . Кафе пия по 1 на ден с кофеин и едно без . Пуша за мое голямо съжаление , не мога да ги спра просто не мога да мисля и за това докато чакам до теста , да пуша от най леките  IQOS ,въпреки ,че то все тая , явно искам да видя + резултата за да се успокоя и да ги спра .
Мен също ме удрят емоции и ми се плаче на моменти ,но това е от хормоните .
Гледам да се разсейвам , рисувам и съм си свалила “Приятели “ и ги гледам , избягвам стреса до колкото мога и неща които ме натоварват излишно .
Според мен точно това си мислех вчера , че е по добре след трансфер да се държиш все едно още нищо не е станало , защото реално ако сме забременяли естествено ние ня този етап няма да знаем пак все още че сме бременни и надали ще променим навиците си до деня на закъснението , а колкото и банално да звучи психиката оказва влияние аз съм обедена в това !
Желаят ти късмет 🤗❤🍀

# 257
geizer, точно и аз това казах вчера на ММ хаха! Същински игленици сме!
pipi, кофти са тези инжекции, но поне си на клексан! Аз миналата година бях на фракси и разбрах че съм от късметлиите на които не им понася. Но каквото е нужно..!

След трансфера лежах само същия ден и после си карах както обикновено - имаше бременност. Мисля че така е най-леко за психиката ни. Успех Калина!

# 258
Скрит текст:
Kalina , аз останових ,че от лежане няма смисъл , даже обратното малкия таз има нужда от приток на кръв за това в добре да се движиш .
При първият ми опит след трансфер лежах точно 1 ден ,и то в деня на самия трансфер след това не съм . Към 3-4 ден хапвам винаги ананас , ям много авокадо , протеин пия ,плюс извара и яйца ( сега ми е 3 опит и при всичките съм и го правя в момента ) . 1ви опит до 6г.с. изкарах казаха ,че е било БХ . Втори опит лежах през цялото време ,  нямах дори имплантация .
Сега 3 опит още чакам за тест . Кафе пия по 1 на ден с кофеин и едно без . Пуша за мое голямо съжаление , не мога да ги спра просто не мога да мисля и за това докато чакам до теста , да пуша от най леките  IQOS ,въпреки ,че то все тая , явно искам да видя + резултата за да се успокоя и да ги спра .
Мен също ме удрят емоции и ми се плаче на моменти ,но това е от хормоните .
Гледам да се разсейвам , рисувам и съм си свалила “Приятели “ и ги гледам , избягвам стреса до колкото мога и неща които ме натоварват излишно .
Според мен точно това си мислех вчера , че е по добре след трансфер да се държиш все едно още нищо не е станало , защото реално ако сме забременяли естествено ние ня този етап няма да знаем пак все още че сме бременни и надали ще променим навиците си до деня на закъснението , а колкото и банално да звучи психиката оказва влияние аз съм обедена в това !
Желаят ти късмет 🤗❤🍀
Благодаря ти! Късмет и на теб!
Това с психиката явно е най-трудно- ипитвам се да не го мисля, но....
geizer, точно и аз това казах вчера на ММ хаха! Същински игленици сме!
pipi, кофти са тези инжекции, но поне си на клексан! Аз миналата година бях на фракси и разбрах че съм от късметлиите на които не им понася. Но каквото е нужно..!

След трансфера лежах само същия ден и после си карах както обикновено - имаше бременност. Мисля че така е най-леко за психиката ни. Успех Калина!
Благодаря ти! А ходеше ли на работа? Трансферът ми е определен за утре и съм се разбрала с шефа другата седмица да сом хоумофис..

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 19:47 от AnMary

# 259
А аз да попитам , как протича трансфера в Щерев  ? Трябва ли да лежа в болницата, както при пункцията. Пак ли на 3 етаж се случват нещата ?
Вчера ми се обадиха ,имам 7 оплодени и ме викат в понеделник 5 ден за трансфер, повече няма да ми звънят така разбрах .В понеделник ще обсъдим как са се развили и колко да се върнат . До тогава , може да не издържат всички нали ?  Стискал палци на всички вас !Много ми помагате  с инфо,  pipi следвам много от твоите съвети Simple Smile

# 260
Jessito  аз също бях предните 2 пъти на фракси , нз защо сега го смениха , нямам проблем и от двете ,но ми стават синки много .

Калина късмет всичко ще е наред!!! 🤗🍀

Xristinski аз съм там . Да качваш се на 3 етаж , бият ти една инжекция в дупето , дават ти една свещичка да си сложиш и лежиш докато не те викнат за самия трансфер . Той става супер бързо не е болезнено , и после лежиш около час без да ставаш . Мен ме карат да се изпишкам преди да ми направят транасфера . Гледай да отидеш хапнала и може и едно кафе да си изпила ,че от инжекциите може да ти се замае главата ! Късмет 😘🤗❤

# 261
Kalina, ходех си на работа. Само взех два дни покрай пункцията и това беше. Успех с трансфера! Искаме ++
xristinski, Пипи е описала подробно. Аз ще добавя че има среща с ембриолог ако ще връщате повече от 1 и стаята за самия трансфер е оборудвана с телевизор с релаксиращи картинки. При мен бяха едни рибки. Общо взето беше най-приятната част от всичко. Успех в понеделник!
pipi8, надявам се да вървят все по-леко инжекциите!

# 262
Мили момичета,
Извенете ме, ако вече ставам досадна, но още въпроси:
Това с краката, вдигнати високо след трансфера пробвали ли сте го? Някакво мнение?
И как си поставяте фраксипарина? При мен целият корем става в хематоми и синки.
Благодаря Ви още веднъж!

# 263
Идвам да се отчета. Прегледа ми трябваше да е за днеска, но го изместих за вчера следобед. Лигавицата за два дена е станала от 7 на 8,2 мм. Док ме вика в понеделник рано рано за хормони, тест за Корона и да почвам вече прогестерона най вероятно. Сякаш му се вижда края вече. Надявам се във петък за трансфер. Стискайте ми палци да не се обърка нещо дотогава.

# 264
  • София
Успех миличка дано това е твоят успешен трнсфер и да сбъднеш мечтата си като ни зарадваш с най-дългочаканата новина за успешен финал Flowers Four Leaf Clover

# 265
Стискам палци и на краката! Flowers Four Leaf Clover Всичко ще бъде наред!

# 266
Благодаря ви за подкрепата момичета. Хайде да се видим скоро в темата за дългото чакане...Hug

# 267
Успех!Стискам и четирите палеца😊!Да Ви попитам след пункцията продължава ли се с лекарствата до трансфера ?

# 268
Някой се спират и се включват други. Ще ти кажат от клиниката. Зависи и от док как процедира. Някой са с по малко лекарства, ама повечето сме с шепите.

# 269
Здравейте момичета и аз да си кажа, имах последно 20000 естрадиол....Вчера извадиха 13 зрели яйцеклетки както се изрази жената, която се обади днес, Нооо само 1 има признаци на оплождане при Инвитро и 2 при Икси Sad от 13, само 3...Много ми е мъчно Sad

Общи условия

Активация на акаунт