Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява процедурата ин витро оплождане (IVF)?
Какви са етапите на ин витро процедурата?
Кои лечебни заведения имат договор с Центъра за асистирана репродукция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява процедурата ин витро оплождане (IVF)?
-
Какви са етапите на ин витро процедурата?
-
Кои лечебни заведения имат договор с Центъра за асистирана репродукция?
-
Какви са препоръките относно употребата на алкохол и цигари преди и след процедура за ин витро оплождане?
-
Какви са препоръките за употребата на цигари след трансфер при процедура In Vitro?
. Приеха ме в 13:00ч., биха ми една инжекция в дупето и една свещичка ми дадоха . 10 Мин след това всичко ми се въртеше и ме унесе ,мислих че няма да ме отпусне скоро . На транфера в 14:00 ч.отидох замаяна, лекарката каза , това е нормално. Трасфера 5 Мин и бях готова, каза че все още имам вода зад матката , да пия много вода и пил. супа, което правих и до сега .Ембриолога дойде в стаята да разпиша документ за това , че ще замразим, след това дойде и жената , която се заминава с док по фонда да разпиша за изхарчената сума и тъй като заповедта ми изтече на 30.05 трябвало да и се обадя след 10 дни но в този момент не бях се съвзела и не я разбрах много, всички един след друг влизаха при мен . Не боли ,не св притеснявайте, но яжте преди инжекцията. Сега остава да чакам и да вярвам

Би било толкова хубаво!