Страсти – градините в София, кампания 2020/2021 - тема 1

• 36 921
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
  • СОФИЯ
Пак погледнах наредбата и ПЗР. Не намирам отложено действие на променения критерий, т.е. системата би следвало да е синхронизирана с това.

# 481
И аз доста умувах по този въпрос. Промяна в отразяването на критериите в системата няма. Няма опция за това. Според мен ще важи след 15 септември, когато е официалното начало на учебната 2020/2021 година.

# 482
Ето скрийншот как изглеждат критериите.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 13:45 от wild poppy

# 483
  • СОФИЯ
Знаете че никога не съм ползвала системата като потребител, но в горния пост виждам К 2 за адм. район.

# 484
А не трябва ли да е К2?

# 485
  • СОФИЯ
Според наредбата е ОК 2, а в ИСОДЗ как ги обозначават не знам, но явно К 2 според скрийншота.

# 486
Няма точки за уседналост.
Уж след 15.09...

# 487
  • СОФИЯ
Ако няма е в нарушение на наредбата или аз нещо пропускам. Не знам, погледнете и вие наредбата моля.
Сега погледнах и решението https://council.sofia.bg/web/guest/meetings-mandat-2019-2023/-/a … p_p_col_count%3D1
Вече изобщо не съм сигурна какъв е настоящият действащ текст и къде не е обновен.

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 14:10 от мама САННЯ

# 488
Аз наредбата я погледнах, но нямам идея кое броят за начало на учебната година. Мога да се обзаложа, че 29.08 ще го водят в старата учебна година. Не искам да влизам в спорове как може критериите за прием да влизат в сила в дадена учебна година, а класиранията да не са част от нея.

# 489
Поредната гавра ..

# 490
Според моето тълкуване на наредбата, критерият за уседналост ще влезе в сила след 15 септември. Така разбирам аз - от новата 2020/2021 учебна година.
Нарочно направих запитване и в системата. Попитах къде да въведа данните за уседналост. Да видим какво ще ми отговорят. Simple Smile

# 491
Здравейте, момичета!
Случайно някоя от Вас да знае дали социалните се изнесоха от 29-то ОДЗ в "Младост 1" и дали започна ремонта?
За уседналостта ще помоля дамата, която е писала във формата за обратна връзка да сподели отговора! Благодаря предварително!
Идва септември и ми става лошо.  Някъде четох, че имало свободни 3000 и отгоре места, а в сайта са към 200 и нещо. Докога ще лъжат безцеремонно?

# 492
Аз звъннах сега в Столична община - Дирекция "Здравеопазване" - от там жената каза, че за това класиране няма да е в сила.
После звънах в Дирекция "Образование" - дадоха ми някакъв номер да звънна и там никой не отговаря...

# 493
  • СОФИЯ
Те Здравеопазване правилата за СДЯ още изобщо не са ги променяли, но текстовете в изм. и доп. на наредбата не можаха ли да напишат разбираемо. То не беше оттегляне на доклада, нови промени. Е сега къде е достъпна наредбата в действащата към момента редакция.
https://sofia.obshtini.bg/doc/3385354 тук е от сайта на СО/СОС. Има 2 т. за адм. район.

# 494
  • София
Здравейте, момичета!
Случайно някоя от Вас да знае дали социалните се изнесоха от 29-то ОДЗ в "Младост 1" и дали започна ремонта?
За уседналостта ще помоля дамата, която е писала във формата за обратна връзка да сподели отговора! Благодаря предварително!
Идва септември и ми става лошо.  Някъде четох, че имало свободни 3000 и отгоре места, а в сайта са към 200 и нещо. Докога ще лъжат безцеремонно?

Бях в социалните преди десетина дни. Работят си нормално.

Общи условия

Активация на акаунт