Страсти – градините в София, кампания 2020/2021 - тема 1

• 36 928
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • СОФИЯ
Пак ли ще изм. и доп. наредбата, по колко пъти и през колко време. Току що приключиха с изменения.

# 512
Някой може ли да ми каже как е положението в Росна Китка тази година? Има ли човешки и нормални условия за децата набор 2016?

# 513
Дещеря ми е набор 2018 година, самотна майка съм, мъжът ми почина, в момента съм с детегледачка от общината по програма Родители в заетост, до другата година. Днес влязох в сайта и добавих 4 избира за детска градина. Уви нищо не мога да разбера. Би трябвало да я приемат 2021 година, а не сега тази година нали така и кога излизат класиранията. На сайта пише, че пред някпко дена излизат някакви класирания, но нищо не мога да разбера, благодаря

# 514
  • София
Дещеря ми е набор 2018 година, самотна майка съм, мъжът ми почина, в момента съм с детегледачка от общината по програма Родители в заетост, до другата година. Днес влязох в сайта и добавих 4 избира за детска градина. Уви нищо не мога да разбера. Би трябвало да я приемат 2021 година, а не сега тази година нали така и кога излизат класиранията. На сайта пише, че пред някпко дена излизат някакви класирания, но нищо не мога да разбера, благодаря

Диди, вижте последното мнение на предна страница, #509, написано от schofito. Щом искате детенце да започне другата есен, то ще започнете кандидатстване май 2021. Вашето детенце в момента при тези обстоятелства ще е с повече точки, т. Е. И шансът да бъде прието на класирането в петък е голям. Махнете кандидатурите, щом не желаете да запишете детето от този септември. успех!

# 515

Диди, вижте последното мнение на предна страница, #509, написано от schofito. Щом искате детенце да започне другата есен, то ще започнете кандидатстване май 2021. Вашето детенце в момента при тези обстоятелства ще е с повече точки, т. Е. И шансът да бъде прието на класирането в петък е голям. Махнете кандидатурите, щом не желаете да запишете детето от този септември. успех!

Много ви благодаря! 😊

# 516
Предстои ми смяна на работа от 1-ви септември (без прекъсване на трудов стаж). Ако детето ми има небивал късмет и е прието на класирането на 29-ти, нали ни би било проблем да занеса бележка от новата месторабота, където обаче няма да съм се водила по време на самото красиране? Реално последният ми работен ден в едната фирма е понеделник (31-ви), първият в другата-1-ви.

# 517
  • СОФИЯ
Не следва да е проблем.

# 518

Трудовото правоотношение не следва ли да се декларира към датата на класиране и оттам съответно да е необходима бележка от стария работодател?

# 519
  • СОФИЯ
Документите при записване трябва да са в съответствие с реалната фактическа обстановка. Явно жената ще е служител на друг работодател към момента на записване.

# 520
Сега видях календара. На 28 заключват системата , а класирането на 29.08. Това означава, че тогава теглят и качват списъка ли?

# 521
  • София
На 29 в 6 сутринта ще се извърши класирането ако помня правилно.

# 522
Здравейте! Ако детето е класирано в ясла сега, която обаче е неудобна и далечна, какви са възможностите за преместване и евентуално кандидатстване в друга? Губи ли се мястото в текущата? Благодаря!

# 523
  • София
Не се губи мястото. Кандидатсвате наново, ако ви приемат го записвате в новата ясла и отписвате от старата. А междувременно може да търсите размяна с някое дете от същия набор за ясла, която ви е по-удобна.

# 524
  • София
Ако детенцето е прието в ясла по първо желание, т. Е сте използвали 3 точки, сега при нова подредба на желаните кандидатури за първо място ще имате 2т. Броят от 3т ще се възстанови догодина, или ако отпишете детето от ясла преди кандидатстването сега, което не ви съветвам, ако нямате 200% сигурност, че ще влезете в новата градина, за която ще кандидатствате.

Общи условия

Активация на акаунт