Пазаруване от Amazon - тема №89

• 62 497
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Препоръчайте ми часовник за млад мъж  30 годишен около 500 лв.
Бих Ви препоръчала Swiss Military Hanowa. Има чудесни модели за млади мъже.
Скрит текст:
В момента в емаг има добро намаление и попадате в бюджета Wink
Моят мъж има ето този модел: https://www.emag.bg/myzhki-chasovnik-swiss-military-hanowa-06-43 … 866/pd/DJ8NRBMBM/.

# 301
  • Тополовград
Благодаря. От Тополовград съм  - накрая на света. Препоръчайте ми марка. Много ще ми помогнете. Благодаря.

# 302
  • София
Получих съобщение от Габко, че с курс №... от Германия пътува моя пратка с ИД номера, който имам при тях.
Пък аз не съм поръчвала нищо.
Много странно?!
Да им пиша ли или да изчакам да пристигне и да видя какво е?
В профила ми в Амазон не е отразено нищо.

# 303
На мен преди месец ми се случи същото.
Беше пратка, която не съм поръчвала.
Писах им след като я получих, с линк на артикула. Извиниха се за объркването и поискаха да им я върна за тяхна сметка.

# 304
  • София
Моя позната получи 4 книжки на английски език така. На пратката нейното име и адрес, нейните данни, а тя не е поръчвала. Не се разбра къде е грешката. Не поискаха да им върне пратката, книжките бяха на стойност 2-3 паунда общо...

# 305
На мен ми се случи миналата година. На етикета имаше само моето ID, без име, номер, адрес.. бяха ми го пуснали по Еконт. Може би някой като е писал iD е объркал някоя цифра и така се е оказало при мен. Обадих им се и върнах пакета за тяхна сметка. Случва се 😊

# 306
  • София
Значи ще изчакам да пристигне и тогава ще се свържа с подателя.
Сега се замислям, че всъщност не съм сигурна дали е от Амазон пратката?!
В съобщението имам само един тракинг номер, който може да е и от друг сайт.

# 307
  • Sofia
Получавала съм рекламни каталози.

# 308
На мен от Гъбко ми звъняха няколко пъти и имах и мейли, че имам пратка, но аз не бях поръчвала нищо и постоянно обяснявах, че няма да я взимам. Накрая спряха.

# 309
Препоръчайте ми часовник за млад мъж  30 годишен около 500 лв.
Леле, при прочета изтървах "часовник" и мноого се впечатлих от търсенето FlushedSatisfiedSatisfied

# 310
  • Варна
Пишете тук де, всички да знаят!

Аз купувам шоколад само за суфлета, стават супер.
Купувам от този магазин и съм доволна.

# 311
Магазина е същия, като в горния пост, но понеже темата е за Амазон не го качих, а изпратих на лични на, който пожела.

# 312
Момичета и момчета, имаше една марка обувки, които бяха доста намалени и повечето си купихте от тях по много чифтове. Помните ли я?
Искам да ги потърся, но не мога да се сетя как беше името й Flushed
Нещо от типа на спортни обувки, много от вас бяхте доволни от тях, на други им бяха дървени.

# 313
  • София
Следя темата, но по това описание не се сещам за какво говориш. Преди време едни кецове на Buffalo мисля се купуваха. Периодично излиза нещо на camel activ. Дано някой да се сети по-точно.

Аз попаднах на една търсачка за намаления за английския Амазон, която частично работи. Може и през нея да опиташ някакво търсене.   https://www.latestdeals.co.uk/amazon-discount-finder
Много ми липсва moneysavingexpert, която от доста време не работи.

# 314
Не бяха ли palladium ?

Общи условия

Активация на акаунт