Пазаруване от Amazon - тема №89

• 62 469
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
За портфейл виж във Фосил, накупих на половината рода подаръци и ги чакам тази седмица, имаха супер намаление.

# 331
  • Сф
В кой сайт на Фосил? Английския?

# 332
Да, английския.

# 333
  • Тополовград
Може ли линк. Благодаря.

# 334
И аз търся кухненска машина Simple Smile  Шантал, ти купи ли на свекърва си?

# 335
  • Sofia
И аз търся кухненска машина Simple Smile  Шантал, ти купи ли на свекърва си?

Не. Ядоса ме Laughing

# 336
И аз търся такъв уред, но чакам намаление, че не ми се дават 400+ лева Stuck Out Tongue Winking Eye
[/quote]
И на мен Grinning
Дебна и аз доста време, дано изкочи нещо намалено. Гледах,  че има няколко разновидности на Mum5 (ако правилно съм разбрала).

# 337
Окомлектовката е различна, някои оферти са със цитрус изтисквачка, мелачка за месо, самия робот мисля, че си е все един, 900 w. Аз съм доволна засега, изглежда ми яка машинка. Миксерът е супер. Разочарована съм, че каната на блендера е пластмаса и е малка. Е, може да си купиш стъклена, ама... Като цяло има богат избор на аксесоари, може да си го тунинговаш, но са много скъпи така като ги разглеждам.

# 338
Благодаря за допълнението. Гледах аз, че има разлика в приставките. Имаш ли месомелачката? Защото си купих от бг само месомелачка и не става за нищо, е освен за мелене на домати  на баба Grinning
Пак ще разглеждам. А и колко място ще ми освободи.... като изхвърля останалите.

# 339
  • София
детска четка орал б.
https://smile.amazon.co.uk/gp/product/B071143Q4J
5,65п.
изглежда доста намалена, смао зелената.

# 340
  • София
бамбарадамбара, благодаря за споделения линк на четката. Взех една за подарък Simple Smile

# 341
бамбарадамбара, благодаря за споделения линк на четката. Взех една за подарък Simple Smile
С какво комбинираме?

# 342
Ауууу, момичета, свършиха ли? При мен излиза 24 паунда +, ех как ми трябваше една

# 343
Ауууу, момичета, свършиха ли? При мен излиза 24 паунда +, ех как ми трябваше една
Докато седна да поръчам се изчерпаха и на мен ми трябваше за дребното Sad

Ама то тука има някои само дебнат като.. дори може да не са и регистрирани, ами за яд си е, без да си правят труда..

# 344
То може и 1 бр да е била само, не се надъхвайте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт