Пазаруване от Amazon - тема №89

• 62 510
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Ако я поръчаш до Габиели, после етикета ще ти е от техният немски офис, не са длъжни да ти плащат връщането от Бг.
Правят го понякога , но има случаи ѝ да отказват, ако искаш да връщаш трябва до бг адрес да е поръчката.

OK, а тогава за колко време пристигат стоките от Германия? И с пощите ли идват? Сега, при тази обстановка, някой получавал ли е, за да знам ще се вместя ли в този един месец за връщане? И има ли пратката тракинг номер за проследяване?

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 17:51 от bubanka

# 271
Моля препоръчайте ми първо колело за момченце. 3+ 96 см. и е слабичък.

Лично мнение, но не е ли по-добре да потърсите във физически магазин. Там на място детето може да пробва колелото дали ще му е добре, а и Вие да прецените. Мисля си, че и доставката ще излезе скъпа на колело, та и детско да е.
На моето дете първото колело го взехме от Чиполино /Макском/, там на място си го пробва, покара го и решихме кое да е.
На дъщеря ми го взехме от магазин и не можа да го кара макар и в магазина да го пробва затова ми трябва съвет за размер, марка и т.н. А цената на доставката на колело е фиксирана.
Колело с педали търсим.
Освен това ми трябват ролери за момиче 8+ начинаеща.

# 272
Скрит текст:
Момичета, някой да има тази фитнес гривна? Трябва ми водоустойчива, за да може и на плуване да се ползва...
https://www.amazon.de/gp/product/B07HN8QXBD/ref=ox_sc_saved_titl … LDKQMYSR&th=1
Зарежи тази NoName. Като ще е китайско, поне нещо доказано, а именно Xiaomi Mi Band 4.
Е...тая марка май не е безизвестна или бъркам? Simple Smile
Ти коя точно препоръчваш? Трябва ми и за плуване да отчита.Тази..https://www.amazon.de/Xiaomi-Touchscreen-Herzfrequenzmessung-Ben … sports&sr=1-5

Аз ето тази бях харесала, дават я също за плуване. В Амазон е 30eвро

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 16:55 от deede

# 273
  • София
OK, а тогава за колко време пристигат стоките от Германия? И с пощите ли идват? Сега, при тази обстановка, някой получавал ли е, за да знам ще се вместя ли в този един месец за връщане? И има ли пратката тракинг номер за проследяване?
Преди да си платиш поръчката сайта ти дава дата за доставка, не се знае с кой куриер ще я пратят, това си решават от сайта.
Твоето време за връщане е от датата на получаване, НЕ от датата на пращане.
Т.е. след като я получиш имаш месец за връщането.
Аз лично съм връщала до сега няколко неща, но с проблем, дрехи не съм.

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 17:51 от bubanka

# 274
  • Пловдив
От англ.амазон си поръчвате без проблем с доставката, нали?
Че ми излиза с 10лв. по-изгодно от там да поръчам дифузер за масла Simple Smile

# 275
Моля препоръчайте ми първо колело за момченце. 3+ 96 см. и е слабичък.

Лично мнение, но не е ли по-добре да потърсите във физически магазин. Там на място детето може да пробва колелото дали ще му е добре, а и Вие да прецените. Мисля си, че и доставката ще излезе скъпа на колело, та и детско да е.
На моето дете първото колело го взехме от Чиполино /Макском/, там на място си го пробва, покара го и решихме кое да е.
На дъщеря ми го взехме от магазин и не можа да го кара макар и в магазина да го пробва затова ми трябва съвет за размер, марка и т.н. А цената на доставката на колело е фиксирана.
Колело с педали търсим.
Освен това ми трябват ролери за момиче 8+ начинаеща.

Ако си от София потърси магазина на близнаците на бул. Васил Левски на спирката след тунела.
Там едекватно ще те насочат за размер и ще може да пробвате придават Драг те са български но са много хубави.
Момчета са разбрани над 10 г. Ходим при тях.

# 276
  • София
И аз търся фитнес гривна, не ми трябва за плуване, но съм си харесала Huawei 4 pro. Някоя хубава подобна?

# 277
А аз търся подобен стол-хамак
https://www.amazon.co.uk/Christow-Hammock-Hanging-Cushions-Outdo … 791753&sr=8-6

Има много, но не знам кой е хубав, гледам ревюта но има много и без ревюта. Да сте купували да споделите?

# 278
  • Варна
А аз търся подобен стол-хамак
https://www.amazon.co.uk/Christow-Hammock-Hanging-Cushions-Outdo … 791753&sr=8-6

Има много, но не знам кой е хубав, гледам ревюта но има много и без ревюта. Да сте купували да споделите?
Провери в Кауфланд, до скоро бяха на промоция по 25 лв., може да са останали бройки.

# 279
В Джъмбо също са по 20-25 лева, има ги всяко лято. Аз ползвам такъв, за парите си е супер, само възглавничката я няма.

# 280
В Джъмбо също са по 20-25 лева, има ги всяко лято. Аз ползвам такъв, за парите си е супер, само възглавничката я няма.

За 25 лв? Наистина ли? Стабилен ли е?

# 281
Да, по късно мога да ти го снимам моя

# 282
  • Сф
И ние имаме от кауфландския, преди 2-3 седмици още ги имаше. Даже същите цветове- морско синьо и зелено. Много удобен, до 100 или 110кг издържа

# 283
Благодаря за отзивите. Къде точно да ги търся в Кауфланд?

Ей, зарибихте ме с тези смарт-часовници. Гледам, гледам и не знам какъв точно да взема.

# 284
Аз имам два такива стола от Джъмбо. 25лв струва единия и го има в тези цветове и в червено кафява гама. Джъмбовския по ми харесва от този в Кауфланд. Единият ми е вече от 7г някъде, а другия го купих наскоро, но са абсолютно еднакви. В смисъл аз съм малко над 100кг и си се люлея на него доста стабилно.

Общи условия

Активация на акаунт