СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 20

• 33 198
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
Аз го поръчах преди малко, от тия таблици нищо не разбирам и искам на хартия:) Смотана работа

# 31
Очакваш по-различна таблица да ти разпечатат от същия файл?

# 32
Мисля, че сайтът с таблиците беше изпитай ме. Но всеки може да си сметне сам бала с предполагаеми точки и да отвори таблицата с минималните балове от м.г. и да провери за къде би му стигнало.
Да, намерих го, благодаря!

# 33
Аз не съм я разпечатала, нямам принтер вкъщи, така и не си купих. И така ми е много объркано.

# 34
  • София
Аз изтрих от таблицата всички училища, които не ни интересуват и се получи една страница. Е, отне ми време. Разпечатах си я и това ми е справочникът Simple Smile

# 35
Ако се махнат шегичките на седмокласника около НВО и бъдещите планове, при нас  настроенията са основно за две  училища, които не са с много висок бал. Ако не се променят много баловете в сравнение с миналата година, би трябвало да са постижими. Та няма да е много трудно подреждането.

# 36
  • София
Аз нямам никаква идея как ще ми издържат нервите още два месеца и нещо.
Малко завиждам на тези със супер организирано учещите деца.

# 37
  • София
Влизам само да кажа, че изпратих в седмокласната поща инструкциите, които имам от Регалия за миналия пробен изпит по математика за ваша информация акк беше миналия път.. Тези по БЕЛ явно съм ги изтрила. Сега ще чета назад.

# 38
Моето престана да учи за НВО, няма никакво време покрай училището. Като се има предвид, че и миналата година не е ходил на никакви курсове и уроци, подготовката му за НВО е няколко месеца.

# 39
  • София
Присъединявам се и аз, т.е. набора, сред явяващите се на ПИ в Регалия.

# 40
Аз нямам никаква идея как ще ми издържат нервите още два месеца и нещо.
Малко завиждам на тези със супер организирано учещите деца.
Red, недей!
При тях е скучно.Grinning

# 41
  • София
Ех, Солничка... Heart

# 42
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, току що получих мейл - ето хартиен справочник за пожелалите го:

https://bguchebnik.com/vanshno-otsenyavane/7-klas/spravochnitsi- … m_term=2020-05-13

Супер, мерси!

# 43
  • София
И аз този хартиен справочник го чаках, благодаря! Днес моята девойка е рожденичка, та съм и дала почивка от ДО. Само по математика ще изкара 1 час. Торта поръчахме, след малко отиваме в близко заведение да се почерпим.

# 44
  • София
Честита рожденичка! Simple Smile
Да е здрава, успешна и много щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт