СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 20

• 33 510
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
По БЕ и МАТ влиза всичко от 1 до 7 клас. По Литература за този набор само 6 и 7 клас и то не баш всичко. От 6 клас само бг автори, а от 7ми отпаднаха 5 произведения за този набор (да повторя).

# 361
По БЕ си е с надграждане, така че влиза целият изучаван материал дасега, а по Литература са произвидинията от шести и седми крас, без тизи, които отпаднаха.

# 362
Русалка и Дидева, благодаря!
Аз не успях да разбера какво се иска да се прави, отделно, че се оглеждах за точен квадрат, но на a-2b

# 363
Добро утро! Четири седмици до НВО. Порешавахме задачи събота и неделя. Някои въобще не ги можем и ги пратих на частната й учителка, която ги върна решени - ми, част от тях разбрахме, 1-2 обаче си остават прекалено сложни за нас. Няма шанс да се сети сама на изпита. Това е положението. Но пък и ние не се целим към най-високобаловите училища. Но взе да ми става все по-нервно и притеснено. Добре, че имам розе или бЕло, щото....

# 364
  • Пловдив
Последно за балообразуването взимат оценката от дипломата само от 7-ми клас, нали така?

# 365
# 366
Последно за балообразуването взимат оценката от дипломата само от 7-ми клас, нали така?

Да, в балооброзуването участват само оценките от 7- ми клас.

# 367
До месец ще стане ясно, но все пак да питам.
Нали се взема годишната оценка /не срочните/ и се чудя - при следния вариант на оценките:
 - I срок 6, II срок 5, за годишна може ли да остави 6?
-  I срок 4, II срок 6, за годишна какво според вас?

# 368
При 6 и 5 спокойно може да остави 6, но вероятно е по преценка на учителя. Преди имаше изискване, мисля, да се пише в полза на ученика, но не знам как е сега. При 4 и 6 преди години учителката по английски написа на сина ми 6 за годината. Той много се постара втория срок, докато първия го беше ударил през просото и тя оцени старанието му. Пак е до преценка на учителя, явно.

# 369
При нас( в нашето училище) няма никакъв шанс, ако първият срок си имал 4, а вторият 6, да ти оставят 6 за годината. Има няколко деца с двойки за първия срок. Това , при положение, че текущите  им оценки не са били само двойки.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 10:29 от Biserka_a

# 370
  • Велико Търново
И при нас е така - ако има 6 и 4 , за годината - 5.

# 371
При нас( в нашето училище) няма никакъв шанс, ако първият срок си имал 4, а вторият 6, да ти оставят 6 за годината. Има няколко деца с двойки за първият срок. Това , при положение, че текущите  им оценки не са били само двойки.
При нас също е така, автоматично става 5 за годината! Дъщеря ми например първия срок имаше по география 6,6,5 и госпожата и писа 5 за срока, понеже последната оценка и била 5 -дъщеря ми я попитала "госпожо, че това прави 5,60, защо не ми пишете 6" и тя и казала така съм преценила Rolling Eyes

# 372
  • София
2 решени първи части на ПИ математика - константно 2 грешки от типа "от тъпа по-тъпа", но ако така е и на изпита ще е добре.
Ще чакам ПИ по БЕЛ на Регалия да видя дали ще позная, че се върти около 70 т.

# 373
Miss_74, и при нас имаше подобен случай.При оценки 5,5,6,6,6,6 на девойката й оставиха 5 за срока.

# 374
  • у дома...
Здравейте! Цяла нощ сънувах, че правя НВО по математика. На наборката ѝ пука, та ѝ дреме. Вчера прави тест по БЕЛ първи модул. Направи го за 40 минути - 53 т. Като сверявахме отговорите, най-спокойно ми казва "А, това не съм го допрочела...". Убийте ме, да се не мъча...

Общи условия

Активация на акаунт