СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 20

• 33 446
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Дидева, случайно да имаш статистика в екселски файл по точно колко стотин пъти си отговаряла на съответния набор от въпроси за НВО? 😁
ПП: И аз ще съм част от такава статистика, знам.

# 436
Дидева ще трябва да си наеме секретарка да й води статистиката.

# 437
Не. Joy Данните са трудни за обобщение. Обхващат доста дълъг период от време, а и статистиките на успевамоестта, план-приемът и първо, второ, трето...найсто класиране са далеч по-интересни.
Заключването на темите понякога затруднява цитирането на собствените ми мнения, но се оправям някак.

# 438
А на мен ми е интересно кой е най-задаваният въпрос.

# 439
Зависи от момента. Около края на учебната година - появиха ли ви се оценките в системата? Свидетелството ви качено ли е вече в регистъра?

# 440
Тази вечер, на горещия стол е Дидева:)
Дидева, как си толкова информирана  и винаги се появяваш в точния момент? От къде толкоз търпение:)?

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 08:58 от Biserka_a

# 441
Ох, аз много задавам такива въпроси,защото съм нервна и това носи някакво успокоение явно
Предполагам много народ е така

# 442
Преди страшно много време, повече от десетилетие, бях в позицията на търсеща информация. Тогава разбрах какво е да ти трябва помощ и да ти е трудно да я намериш. И си дадох обещание, което се старая да спазвам.
А и информацията, знанията и опитът не струват много, ако няма с кого да ги споделиш.

# 443
  • София
А на мен ми е интересно кой е най-задаваният въпрос.
Много често задаван въпрос, извън изброените от Дидева, е "Откъде се появяват свободните места на второ класиране?", за въпросът " Кога ще излезат баловете?" сами се уверихте...
После следват обясненията как миналата година бал ХХХ стигал за училище УУУ, значи детето тази година е вътре с този бал...
Преди 2 години влязох в седмокласната тема късно- може би март месец, не бях влизала във форума и в профила си 3 години. Тези въпроси не помня да съм задавала, все бях попрочела нещо, но пък намерих много силна психологическа опора, в лицето на другите момичета и Дидева. Истински "удавена" се почувствах, когато излязоха резултатите от изпитите. Сега като се сетя колко сметки се направиха, колко статистики се извъртяха, мога да кажа: Дидева, благодаря! Ти си знаеш! Flowers Hibiscus
За мен ужасът "гимназия" започна в момента, в който същата тя - Дидева спомена за два етапа на средното образование, профилиране, обединени училища.... Шок и ужас! Постоянно я дебнех в коя тема ще пише по темата, за да си задам глупавите въпроси. Още не съм спряла да ги задавам! Joy

# 444
  • София
сега гледах видеото с изпитните комплекти и обяснението.

комплектът листа, както знаете, е скрепен с телбод - първи лист е идентификационна бланка, втори лист е бланка за отговори първи модул, трети лист е белова за отговори втори модул и т.н.

в обяснението към клипа се казва следното:

1. идентификационната бланка не се откъсва до края на изпита
2. бланката за отговори първи модул се откъсва след края на първи модул и се поставя в плик.
----
3. на края на изпита квесторът проверява дали е попълнена идентификационната бланка и откъсва листа...

как се осъществява тази гимнастика, че от скрепен с телбод свитък успяваш внимателно да откъснеш без поражения ВТОРИЯ лист, оставяйки на място ПЪРВИЯ???

# 445
Имат перфорация в горния ляв ъгъл. Но първият лист ( това, което остава след като откъснеш идентификационната бланка от указанията за работа) не влиза в пликовете, така че няма да е проблем, ако случайно се откачи.
Мислех да я пусна по-нататък. Свободно съчинение по наличната към момента информация.

# 446
  • София
Не. Joy Данните са трудни за обобщение. Обхващат доста дълъг период от време, а и статистиките на успевамоестта, план-приемът и първо, второ, трето...найсто класиране са далеч по-интересни.
Заключването на темите понякога затруднява цитирането на собствените ми мнения, но се оправям някак.
Ами, крайно време е да да си направиш един файл "FAQ" и само да го постваш през две-три страници. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 447
Какво означа лист"математически формули"
Че не са длъжни децата да ги знаят наизуст, а могат да ги ползват наготово
Не ми се струва редно Rolling Eyes

# 448
  • София
Като стана дума за технически подробности и аз да попитам нещо - колко листа белова са предвидени в изпитния к-т за написването на преразказа? От клиповете изглежда е един лист, т.е. 2 страници.
И доколкото разбирам, са телбоТирани един за друг.
Ако не й стигнат предвидените и поиска допълнителен, къде се прикрепя той?
Забелязах на пробните, че понякога не й стигат 2 страници - пише по-едро.
А дали допълнителния лист ще го подредят правилно при проверката? Ако го защипят най-отзад, примерно, дали проверяващият ще го вземе предвид/види изобщо...

# 449
Какво означа лист"математически формули"
Че не са длъжни децата да ги знаят наизуст, а могат да ги ползват наготово
Не ми се струва редно Rolling Eyes
Редно-нередно, дават им формулите Grinning
Аз от Гугъл ги свалих, Формули НВО 7 клас.

Общи условия

Активация на акаунт