Великобритания - тема 82 Лятна Малко Коронована

• 32 940
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
В 9 сме пред ТКМакс значи. Благодаря ти🤗

# 196
  • UK
При нас има доста останали хубави неща, въпреки че сме направили пробните на помещение за запазване на покупките си, всеки с по една количка, вчера търся количките да местя великденската стока, тц, няма колички. Simple Smile но предусещам че като отворим, няма да останат дълго евтините неща, та викам да ви кажа, да се възползвате Simple Smile

# 197
И аз на работа от понеделник 😢😢, така ми се ходи на шопинг. Днес бях за първи път в магазин, в Теско от началото на март 😯

# 198
При нас има доста останали хубави неща, въпреки че сме направили пробните на помещение за запазване на покупките си, всеки с по една количка, вчера търся количките да местя великденската стока, тц, няма колички. Simple Smile но предусещам че като отворим, няма да останат дълго евтините неща, та викам да ви кажа, да се възползвате Simple Smile

Това за всички магазини ТКМакс ли е?

# 199
Мислех да пропусна понеделника, защото ще е навалица, но заради намалението ще отида. Благодаря за инфото.

# 200
  • UK
Мда, доколкото знам всички действаме на един и същ принцип, така каза мениджърката. Simple Smile

# 201
  • UK
Мърморанке, благодаря за инфото.
Аз обаче няма да се възползвам, мисля че ще е голяма лудница първите седмици когато отворят магазините.

# 202
Късмет, момичета. И аз не бих си го причинила, но ще ви завиждам за находките.

# 203
  • UK
Ние по принцип пазаруване всичко онлайн и от години вече не ми харесва да се бутам по магазините. Да ви кажа сега даже беше почнали да ми харесва, въпреки че чакам на опашка пред Сейнсбъри или друг магазин, вътре празно няма опашки на касите и тн.
Силно се надявам хората да спазват дистанция и след това, да ни се размине втора вълна и да отслабен гадта че ми се иска децата да се върнат в училище.

Току що прочетох за българска лекарка, с Ковид, излъгал за контактите които имала, а и май май болна се разходила насам натам. Аз съм в шок, та това е медицинско лице ма*** му, бива ли такава без отговорност.

# 204
Всичко е една голяма патаклама. И вируса да е истински, останалото, което се случва се натрапва. Наиситна ли мислите, че трябва да се крием, докато вируса върлува, защото той ако е естествен няма да изчезне. Ако е изкуствен ще има Ковид 20-21... Файдата от цялото заклюпване каква е? Освен останалите без доходи, фалирали фирми и прочее.

# 205
Може би тези, които имат малки дечица и бебчета разсъждават по друг начин. В крайна сметка всеки сам преценява за себе си и семейството си кое е най-добре.

# 206
Току що прочетох за българска лекарка, с Ковид, излъгал за контактите които имала, а и май май болна се разходила насам натам. Аз съм в шок, та това е медицинско лице ма*** му, бива ли такава без отговорност.

Ако коментирам, ще прозвучи много грубо. Просто сме нацията, която оглавява класациите по малоумщина. Примери за това последните 2 месеца има много. Дипломата мозък не налива, за съжаление.
Но да оставим родните "велики умове". Тази история с протестите и махането на паметниците ме втрещява също толкова успешно 🙈

И аз предпочитам спокойния остров на онлайн пазаруването, но пък за ей такива промоции в нормални условоя сигурно бих отишла.
Опасявам се обаче, че някои прослойки ще се втурнат да грабят. За тях дистанция и дисциплина няма. За това и съставляват 75% от заболелите. Та само тази мисъл ме възпира.

# 207
Ами то ще се седи на опашка и ще пускат определен брой хора, както е в Теско.  Кой каза, че ще ни пускат на пълчища както преди?

# 208
А аз изпадам в ужас от кашончета и пликове с имена и адрес от онлайн доставки.

# 209
  • Оптимист по принуда
А аз изпадам в ужас от кашончета и пликове с имена и адрес от онлайн доставки.
Аз ги пръскам с antibacterial и ги държа няколко часа навън, преди да ги отворя.
Полудяла съм с това миене на покупки.

Общи условия

Активация на акаунт