Великобритания - тема 82 Лятна Малко Коронована

• 32 874
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Деми, моите съболезнования Sad

# 586
  • UK
Деми, съжалявам много.
Дано скоро да успееш да си отидеш.

# 587
  • Истински се вижда само със сърцето.
Деми съболезнования, дано успееш да си отидеш ❤

# 588
В една група видях, че има хора, които пътуват до Сърбия и от там с влак до България, за да избегнат карантината. Не знам до колко е приложимо.

Надявам се в скоро време да премахнат карантината двустранно.

# 589
Деми, съболезнования, мила.

# 590
Деми, много тъжно. Моите съболезнования.

# 591
  • Оптимист по принуда
Благодаря ви, момичета. Hug

# 592
В една група видях, че има хора, които пътуват до Сърбия и от там с влак до България, за да избегнат карантината. Не знам до колко е приложимо.

Надявам се в скоро време да премахнат карантината двустранно.
На Сръбската, някои минават без да ги регистрират, но е на късмет на кой митничар са попаднали май. Една позната ще се прибира, канят се от там да минават. Казва-То няма как да докажат от къде идваш. Ама после двете се смяхме, че с английска шофьорска книжка и с кола с десен волан, ще решат, че са от Украйна вероятно 😂

# 593
Аз имах предвид, че хората пътуват с влак.
И все пак съм го чела по фб групите. Нямам идея минава ли номера или не.

# 594
  • Варна
Ние се прибрахме, Дъблин-Букурещ и не бяхме в карантина.Ако вземете полет с прикачване,няма да има проблем.

# 595
  • След завоя в дясно
Demmy- моите съболезнования ххх
Момчета  дайте идея за сайт или някой, който прави  подаръци с български  мотиви, розова вода  и тн. С доставка следващите 2седмици. Искам да взема  нещо на много  любима учителка на дъщеря ми.

# 596
  • Манчестър
Demmy- моите съболезнования ххх
Момчета  дайте идея за сайт или някой, който прави  подаръци с български  мотиви, розова вода  и тн. С доставка следващите 2седмици. Искам да взема  нещо на много  любима учителка на дъщеря ми.

https://balgaran.co.uk/

# 597
  • Истински се вижда само със сърцето.
Не го знаех този магазин, много нещ а ми харесаха. Благодаря Аве 💐
Май и ние ще го ползваме за подаръци.

Нашата външна министърка е пуснала нота за списъка със страните, който публикуваха вчера. Интересно какво ще й отговорят защо БГ не е в списъка.

# 598
Че то България не спря да спира полети и да карантиросва влизащи от Англия катот чумави, даже собствените си граждани. Та защо ли? Ама коя е България? Първо не сме атрактивна туристическа дестинация, с тези факалии  и отрови дето ги изсипаха във Варна. Второ, на какво основание ще имат такова искане, като България не махна карантината за пристигащи от Англия?

# 599
  • Манчестър
Не го знаех този магазин, много нещ а ми харесаха. Благодаря Аве 💐
Май и ние ще го ползваме за подаръци.

Нашата външна министърка е пуснала нота за списъка със страните, който публикуваха вчера. Интересно какво ще й отговорят защо БГ не е в списъка.

Аз лично бих казала,че това в голяма наглост или министърката е горе на черешата. Как изобщо може да пита подобно нещо. Трябваше на последното правителствено заседание да пита кога ще се махне карантината за пристигащи от УК. Пълна тиква.

Общи условия

Активация на акаунт