Великобритания - тема 82 Лятна Малко Коронована

• 32 850
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря, аз разделих нещата между Азда, Маталан и М&С. Ще взема slim fit панталони, тя моята без това е слаба. В М&С каквото беше подходящо като размер, беше изчерпано. И пак, над £100 май ще ми излезе удоволствието..
Добре, че споменахте етикети, не ми беше хрумвало. ( тези от градината ги правих на машина, ама сега не ми се занимава ).

# 631
  • Истински се вижда само със сърцето.
Май и аз трябва да се ориентирам да почвам да купувам скоро. Имаме Джордж, Некст и Маталан до нас ще отида да ги видя на място май, ако не друго поне да добия представа от размерите. Моята щерка предчувствам, че панталон няма да иска и няма да купя на първо време, ще взема от сукманите, още не съм си изяснила дали жилетките задължително трябва да са с емблемата на училището, ако трябва ще поръчам само две, ако не може да взема три или четири, и аз съм със сушилня, но ме ми се пере всеки ден Simple Smile.
За етикетите добре ме подсетихте и мен.
За ресепшън децата трябва ли да имат раница или не....

# 632
  • На острова
GreenP, мерси, не разбрах от кои си доволна - стикерс или iron on? Иначе са много яки, направих си дизайн и ще поръчам стикерите, че нали са малки дечица за пръв път и искат имената на абсолютно всичко.

Илейн, нямат раници, book bags са, с логото на у-щето, поне при нас, де, до У6. Слагат ги в едни трейове и не заемат място.

Широки панталони не харесвам, ще разгледам онлайн какво има сега, но най-вероятно ще ида до Сейнсбърис на живо да си избера. В Маталан никога не съм влизала, нямала съм наоколо. Асда и голямо Теско също са ми далеч.

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 17:52 от ~Миа~

# 633
  • UK , Somerset/BG Veliko Tarnovo
Аз поръчах ей такъв печат:

До сега само от етикетите за гладене съм ползвала, но е трудоемко, става бавно и след няколко пранета по краищата се отлепят.

# 634
  • UK
Миа, от стикерите съм доволна, въобще съм забравила че предлагат и за гладене. Аз поръчвам само стикери, за да мога да го лепя и на кутии, чанти и тн.
Преди много време една майка тук беше споделила, че не ползва ютия, а преса за коса да лепи стикерите.

# 635
Към тези които работите в Ткмакс. Бях видяла едно яке лилаво планинско на Мамут 80 паунда дали е core-tex ако го имате, ще съм много благодарна да ми проверите, че е далече квартала в който го видях. Благодаря ви предварително. Че както нямаше да давам пари сега гледам две, едното от 120, другото от 180.

# 636
Направих една поръчка в M&S ризки, сукмани и чорапогащници. Етикети поръчах и бутилка за вода.
Миа да така е и при нас за чантите забравила съм, мога да ги поръчам от училището, както и вратовръзката доколкото разбрах.
Веджи като гледам с обувките ще подмина 100 паунда, ама какво да се прави.

# 637
  • На острова
Илейн, какъв размер и взимаш? Че моята госпожица е на 3 г. и 4 м., и се колебая за 3 или за 4 годишни?

Adelinda, онлайн провери ли?

Днес бях в ТК Макс набързо за нещо съвсем конкретно (пинсета) - излязох с цял бански на Зара, ankle/wrist weights (отдавна ги дебна) и много меки и удобни обувки за малката на Barbie. И две пинсети взех 😆 Нямаше хора. За разлика от Аldi и Home Bargains, където се извиваха километрични опашки. Предполагам, защото е неделя.

# 638
Миа поръчах 4-5, премерих я и е в долната граница за височина за този размер.

# 639

Adelinda, онлайн провери ли?
Да, няма го. Даже гледах в сайта на Мамут, нямат кора текс якета, само обувки, но и това яке го нямаше. Пък си и харвсах едни лилави обувки  а Мамут, че мислех, че  мога да ги комплектовам.

# 640
Adelinda това ли https://www.ultimateoutdoors.com/womens/074779-marmot-women-s-mi … &gclsrc=aw.ds

# 641
  • UK
Илейн, моля те ако скубят добре пинсетити може ли да ги снимаш или да ми пуснеш линк.
Ползвам пинсета, която си донесоха от Бг когато се преместихме преди 10г, но малко започна да раждясва. Купувам си няколко, но не скубят добре и се ядосвам много. Сега като не работят индийките с конците ми е много криво.

# 642
Илейн, аз към £140 ги смятам Sad, ужас. Много се изнервих, пуснах поръчка към М&С, натиснах да платя с пейпал, сайтът заби..нищо не стана, обаче парите стоят пендинг и получих мейл от пейпал..Никакво потвърждение на поръчката от самите М&С. Сега се чудя, валидна ли е тази поръчка или не..
Сейнсбъри ги бях забравила, добре, че някой горе ги спомена. Ще взема 2-3 неща и от там. Рисковано малко с онлайн поръчване, но ако нещо е голямо или малко, ще връщам..

# 643
В България може ли да се вмести в 140лв първокласник? Абсурд!
Азда са ми фаворити като съотношение цена-качество. По едно време се бяха излъгали да пуснат плътни трикотажни панталони са слаби и дългокраки момиченца. Много ги харесвах, но сегашната учебна година не съм ги виждала.
Досега нямах угризения да пращам детето с едни и също дрехи два, дори три поредни дни (полошърт и чорапи различни всеки ден), но сега май ще искам и различни жилетка и пола/сукман/панталон.

Ходихте ли на кръчма, момичета? Оправихте ли прическите?

# 644
Грийн, Миа за пинсетите Wink
 Блу изобщо не сравнявам с БГ, гледам си бюджета тук, който след седмица ще олекне добре за детска градина Simple Smile, затова и започнах да купувам за да разпределя разхода.
Иначе аз харесвам и Асда като качество и смятам да докупя от там някои неща. виж обувките ще дойдат най-скъпи, но там компромис не правя.
Обаче ми доставя огромно удоволствие подготовката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт