Великобритания - тема 82 Лятна Малко Коронована

• 32 849
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • На острова
Илейн, моля те ако скубят добре пинсетити може ли да ги снимаш или да ми пуснеш линк.
Аз, аз с пинсетите 😆 И моята беше от БГ, не е ръждясала, не успях да я и изгубя, но сутринта реших да скубна нещо и някой явно я е ползвал да чегърта нещо, защото пинсетите не се срещат... Пробвах и двата вида, добре са, изхвърлих опаковката на единичната. Но тя струва £2.99, другите £4.99:

Аз не тъгувах по заведения, но колежка англичанка и наш приятел англичанин, вече се постнаха във Фб - тя от един модерен ресторант, той от пъб.

# 646
  • Истински се вижда само със сърцето.
На фризьор сега ще е лудница, няма да отида скоро май Simple Smile
Към кръчмите нямам отношение и без това с детето е трудно да сядаме където и да е.

Преди две седмици аз съм втора смяна и една колежка англичанка си тръгва и аз и казвам Супер петък е и ще се прибереш навреме, а аз чак в полунощ, а тя Е не се притеснявай, то и без това пъбовете не работят 😂

# 647
  • ENGLAND
Поръчка на етикети, лепене и тем подобни са само разходи на пари и време. Всички ученически дрехи имат на вътрешния етикет място за име, даже си пише, един перманентен химикал и се спедтява много. Даже и с обикновен химикал става, нон стоп прах и името остава. Аз 5 броя само чорапогащник купувах, другото по 2-3 само, но моята много се пазеше. И проверете в училището разрешават ли панталони за момичетата, в нашето не можеше.

# 648
Май да, аз защо Мамут съм запомнила. Благодаря много. Core-tex e. Значи утре съм н Ткмакса.

# 649
Илейн, моля те ако скубят добре пинсетити може ли да ги снимаш или да ми пуснеш линк.
Ползвам пинсета, която си донесоха от Бг когато се преместихме преди 10г, но малко започна да раждясва. Купувам си няколко, но не скубят добре и се ядосвам много. Сега като не работят индийките с конците ми е много криво.
Много лесно се скубе с конец. Има клипове в ютуб. Мен в Турция ме нучиха. Пробвай.

# 650
Аз да попитам, за къде са тези етикети? На анцунга имам място да пиша името?
Пинсетата ми е от Джъмбо.  Проста и удобна. Лови най тънките косъмчета. Имам още три, те са за по добро захващане.
Какви 140 паунда....за тениски, панталони и пола съм дала има няма 30? Суитчър с логото и чанти още 20-30 общо.  Миналата година оставих 80 лв в училището на каката за да се купуват разни неща, дрехи и униформа отделно поне още 60 лв. Не е много, не включвам моливници, тетрадки.....тях не ги броя. А да, 20 лв зя учебник по английски език, в който се правят апликации като по Труд и техника и няма нищо общо с изучаването на английски език. За него най ме е яд

# 651
Ще имат ли PE в ресепшън? Защото аз доколкото съм чувала нямат, но една от ресепшън учителките миналата седмица ми каза, че иска жълта тениска за там. Сега само това освютава, гледах само в Азда имаха големи.
Вчера беше втория рожден ден на малката и за днес дяхме планували да дойде едно дете. Обаче каката от петък с 40 градуса и отпадна всичко, ходили сме с нея по доктори. Днес е добре, пак изкара 4 седмици на градина без нищо. Но и времето ни е едно отвратително, последните дни духа здраво и си е направо студено.

# 652
  • UK
Запознах се преди време с една българка от турски произход и тя ми каза, че братовчедка и я научила да скубе веждите с конци и било много лесно. Работата е там, че моите не са еднакви, а едната има дупка по средата, а и аз не съм много с ръчна в ръцете. Хахаха

Миа, благодаря за снимките, ще се огледам.

При нас имаше пъбове пълни с пияни от обяд. Аз имам спешна нужда от фризьор, късмет е че фризьорката ми ми е съседка и каза, че когато реша веднага ще ме подстриже.

И аз давам глас за на Асда ученическите униформи, за съжаление сега нямаме наблизо, а онлайн  никога не мога да хвана размер.
Бръмм, всеки детски артикул има етикет където да напишеш на кого принадлежи дрехата, чантата и тн.

В нашето училище има РЕ, но почват малко по късно да играят редовно. Да кажем през вторият търм, вече е редовно всяка седмица. Нещо такова ми се върти в главата, беше преди 5 години с каката.

# 653
Малко тъп въпрос, ама по колко броя униформи купувате? Поли, панталони, поло тениски, пуловери/ жилетки с логото..и трябва ли сега да купувам летните неща, като роклята например ( тези, които приличат на селска покривка) Simple Smile).
В М&С има 25%..off.
Моят грам не ги пази. Купувам от всичко по 5бр - за всеки ден по 1. В събота обработвам петната и пера униформите. Аз купувам всичко, вкл и летните панталонки. Септември-октомври е топло и ги носи.

В нашето училище не дават да се надписва с маркер, а ми беше лесно с него в градината. Или етикет с името, или бродерия. Етикети поръчвам за обувките само. Предпочитам бродерия за униформата.

Имат PЕ в Reception при нас.

От Асда вземам каквото не е с лого. На неговото темпо на късане издържат много.

# 654
Бръм 4 ризи за 15 паунда, 4 сукмана за 29 и чорапогащници за 7 и ето ти 50, жилетките с емблема са 12 паунда всяка, аз ще взема 2 или 3, обувки ще взема кларкс задължително, ако не намеря намалени ще са между 38—42 паунда, и аз не зна още за спортен екип дали трябва, знам че трябва да дам гумени ботуши и т.к няма ще купя да кажем 10 паунда, непромокаем екип за горско училище, около 15 паунда, и Това нещата за които се сещам да калкулирам Simple Smile

# 655
Стават си към £140...Поло тениски с къс ръкав - 5 броя, поли - 4, панталони - 4, чорапогащници - 3, жилетки с лого - 2, пуловер лого, чанта лого, торба за PE, шише, несесер с лого, само брандираните неща са ми £50. При нас имат PE, шорти лятото и анцуг за зимата, тениски, обувки. Отделно другите обувки, wellies за зимата, комплект аксесоари за коса, бельо. Изобщо не смятам летните рокли и чорапи, тях може би ще взема по-нататък.

Аз много харесвам зимните рокли тип сукман, но не са включени на сайта като изискване. Пише, жилетка / пуловер и пола/панталон. 🤔

# 656
Веджи и нашето училище не е конкретно упоменато, обаче имам познато момиченце в същото училище, засякоха се с моето дете в градината, а сега братчето и е с нея в прискул, та те когато идваха да го вземат я виждах със сукманчета, а аз ги предпочитам, че подозирам изсулена пола и петносана риза 😂, ще взема и пола да има за цвят де, аза панталони ще попитам, но моята щерка ако има рокля панталон няма да иска.

# 657
100% нещо ще ми остане излишно, но ще видим..да сме живи и здрави и дано септември да успеят да тръгнат Simple Smile

# 658
  • UK
Не се притеснявай, от ученическите дрехи никога не остава нищо излишно.

# 659
Да важното е да сме здрави да тръгнат нормално децата на училище. Сега намерих, че трябва и PE екип да има, ох Simple Smile ще си направя списък май.

Общи условия

Активация на акаунт