205 маскирани субекта на немска територия (Немската тема)

• 26 713
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Берлин
Браво. Това да се чува. Не разбрах болестта,но желая бързо възстановяване

# 91
А, не съм болна, пребих се много майсторски на един тротоар. Прав, равен, кат' слънце. В спокоен ход, с удобни маратонки, с мъжът ми до мен. Ще ми мине, можеше да е много по-зле.

# 92
Олеле, Mößbauer-Effekt, бързо да ти минава! Малкият дявол е бил. Едната ми колежка заради едно такова невинно падане от 2 месеца е с изкуствена тазобедрена става.

Вчера и ние получихме писмо от министерството. 1-3 клас ще имат общо 3 седмици училище до лятната ваканция, по макс 10 часа седмично според възможностите на училището. Много ме стресира новината. Вече нямам никаква надежда за нормализиране есента. ☹

# 93
  • Немция
Мьос, бързо подобрение и скоро да захвърлиш шината!

Днес ММ води малкия на профилактичен преглед. От лекарския праксис са организирали долу на стълбището една кабина със сестра, която те подпитва дали си бил болен напоследък. Тогава се качваш нагоре към кабинета.
Горе се влиза директно в определена стая, няма чакане в чакалнята.

После с детето са минали през центъра на града. Видели са , че техните фризьори нямали клиенти и моите хора са се решили спонтанно да се подстрижат. Фризьорите с престилки, маски, дезинфекционни. Косата задължително се мие първо, по новите правила за хигиена. На тръгване задължително се вземат име, адрес , телефон- ако има заразени, да се проследи веригата.
Фризьорската услуга покрай всичките необходими мерки е била по-скъпа.

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 00:08 от Бибит

# 94
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Мьос, бързо възстановяване!
Счупи ли нещо?

Синьо, 10ч са си 10ч. 🤪
При нас в писмото пише, че всичко ще се напасва към ситуацията.
Та, може да увеличат часовете. Класната ни каза, че нямат персонал за повече часове.

Ужас, вече не може анонимно и да се подстрижеш! 😨

Днес бяхме на плаж на Райн, добре запълнено беше, но дистанция си имаше.
На децата им хареса. Доста кораби минаваха.

# 95
Мьос, бързо възстановяване и от мен! И аз съм специалист на такива падания, някой път краката ми пречат, но досега за мой късмет само с натъртване и повърхностни рани съм се отървала.
Вчера ходих при личния лекар в инфектшпрехстундето да ме прегледа. Въпреки отрицателния тест не ме пуснаха в праксиса, чаках на пейка отпред и по едно време се появи сестрата и каза, че трябва да мина през розите в градината зад къщата, където щял да ме чака лекаря. Изпълнително минах през цветята, отзад пред зимната градина ме чакаше личния, облечен в хазмат костюм. Чак се стреснах като го видях, те вземащите проби за ковид не бяха така екипирани. Прегледа ме, но аз през цялото време брах страх кой ли е бил преди мен в този импровизиран кабинет и дали са дезинфекцирали всичко. Изписа ми за мое учудване антибиотик, за толкова години за първи път ми изписват тук, и каза ако не съм добре в понеделник пак на преглед. Надявам се дотогава да се оправя и да не се налага пак такива емоции да имам.

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 22:34 от margolotta

# 96
ох, като ви чета, се плаша ...
Mößbauer-Effekt, бързо възстановяване!!!!

# 97
  • Germany
Мьос, бързо възстановяване!
Марголота и на теб също!
Аз пък се схванах. Скубах едни треви на двора и усетих как нещо ми се преметна на плешката. Големият ме разтри и сега плешката ме отпусна, но ме боли зверски врата. Дано утре съм по добре, че хич не ми се ходи по лекари..

# 98
  • Немция
.... по едно време се появи сестрата и каза, че трябва да мина през розите в градината зад къщата, където щял да ме чака лекаря. Изпълнително минах през цветята, отзад пред зимната градина ме чакаше личния, облечен в хазмат костюм. Чак се стреснах като го видях, те вземащите проби за ковид не бяха така екипирани.
Марголота, ти ме разби!!! Flushed Grinning

Бързо оздравяване на теб и на всички контузени, схванати и разместени! Hug

# 99
Благодаря,  дами.

Няма счупено, само няколко натъртени ребра и ръка извън строя. Ще мине. Лошото е, че известно време няма да мога да работя,  заради което трябва да убедя ЛЛ за болничен. В понеделник ще го нападам.

# 100
Margolotta, какви ги разправяш?! Joy  JoyJoy
Бързо оздравяване на болните и контузени!

# 101
И аз помислих, че съм в скрита камера, както бях и замаяна от температурата като го видях да ми маха зад храстите в жълтия костюм, че и с еднократна престилка отгоре. Да са живи и здрави и да се пазят, както могат, ама ме травмира психически за доста време напред да не посещавам кабинета.

# 102
  • Немция
... като го видях да ми маха зад храстите в жълтия костюм, че и с еднократна престилка отгоре.
Ох, милата! Било е голяма картинка..
Flushed

# 103
И аз помислих, че съм в скрита камера, както бях и замаяна от температурата като го видях да ми маха зад храстите в жълтия костюм, че и с еднократна престилка отгоре. Да са живи и здрави и да се пазят, както могат, ама ме травмира психически за доста време напред да не посещавам кабинета.
Ох.... то не е смешно, ама хич... обаче до някъде малко и така звучи.
Като във филм...ама на ужасите.
Оздравявай бързо и да не ти се налага ( и на никой ) повече да посещаваш/ме лекари и лекарски кабинети в близко бъдеще.Hands Pray

# 104
  • В страната на мечтите
Благодаря на всички за отговорите, ще го наемем апартамента, пък ще видим, дано имаме късмет!

Дени, за Vonovia оплакванията са свързани предимно с три неща: лошо обслужване и лошо отношение към
 клиентите (Kundenservice); изключително бавна или никаква реакция при нужда от ремонтни дейности (Reparatur); често увеличение на наема и надписване на сметките за  поддръжка (Mieterhöhung und Nebenkosten).

Всички болни и контузени бързо да оздравяват!

П.С. Какво стана с възпаления лицев нерв? Подобри ли се положението?

Общи условия

Активация на акаунт