Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 725
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Ние решихме септември да съберем приятели и роднини, като го наречем изпращане на студент. Има почивни дни и в началото и края на месеца. Така ще може да се пътува. Омръзна ми да гадая ще има ли или няма изпращане или бал, ако има кога ще е. Затова така решихме и да бъде и удобно за всички. Днес 29 май няма нищо казано официално. За Бургас поне за нашето училище.

# 331
  • Пловдив
Пликове, точно от тези за смет - 25l, бели и прозрачни купих на руло от Джъмбо и ще носи в повече, в случай че някой няма подходящи. Сториха ми се най- добрия избор. Видяхме къде е едното училище, защото аз даже не подозирах, че съществува подобно🤦♀. Важен ми беше маршрута.

Ще празнуваме с роднини евентуално след КСК. Искам първо да приключи всичко. До тогава се надявам да се поразреди хаоса в ресторантите, пък и да се успокои създаденото напрежение вкъщи ⚡💨.  И аз вече трудно спя, притеснявам се повече от младежа. Всъщност май само аз се притеснявам, или поне така ми се струва...

# 332
Да, и ние мислихме нещо подобно- след КСК, та затова сондирам мнения. Явно всички мислим по сходен начин.
Направо треска ме тресе, докато не мине всичкото явяване по всички изпити. Пък и ако накрая можем да се похвалим с успех.... Е тогава ще е голямото празнуване! Дано да стане.

# 333
  • No Line On The Horizon
При нас неофициално казаха 22.06 изпращане и дипломиране в училище, а на 25.06 - бал. На мен ми се струва 22-ри рано за дипломи.

# 334
  • Пловдив
При нас неофициално казаха 22.06 изпращане и дипломиране в училище, а на 25.06 - бал. На мен ми се струва 22-ри рано за дипломи.

При нас дипломи на 24.06 надвечер, бал също на 25.06. В един ден ще са девойките, няма да могат да се видят.
Ако резултатите излязат по график, ще имат време да допълнят оценките в дипломите и да регистрират всичко в МОН.
Аз също се чудя кога да се почерпим с роднините. То това е повече мое желание, а не на девойката де. И аз мисля за септември, че през юли вече ще е жега. На самия ден ще дойдат само приятелки - мои и от нейните евентуално тези, които не са на бал в същия ден.
Чувалът ми се вижда голям, торбичката ще побере чантичка и връхната дрешка. Сега се чудя освен вода какво да ѝ сложа за ядене. Не че не може да издържи 4-5 часа без храна, но за всеки случай да има нещо, което да не цапа. т.е. няма да е шоколадово. И дезинфектант за ръцете ще си носи.
За пликове, пликчета и баркодове съм дала да си чете сама инструктажа. Минали се през 7 клас, справиха се, ще се справят и сега.
И аз се притеснявам. Мислех си, че през ДЗИ ще премина по-спокойно, отколкото по време на седмокласните  НВО, но събитията от последните месеци ме изнервиха доста. Ще имам нужда от санаториум. Joy

# 335
  • София
На нашите вчера са им раздавали служебните бележки за матурите. Казали са им, че на 26.06 ще им раздават дипломите, но без присъствие на външни лица. Къде и как не е ясно още. За бал никой нищо не казва.

Мислим да съберем роднини и приятели на почерпка, но кога и как не съм решила още. На девойката преди и беше все тая дали ще събираме приятели и роднини, но сега иска - очевидно ефект от дългата изолация. При нас университетът е ясен, всичко приключва с матурите, може и юни преди дипломите да спретнем нещо, но чакаме да видим дали ще има бал. Идеята за изпращане на студент също ми харесва, но ако трябва да е във Франция в края на август, както е обичайно, то ще трябва да я изпращаме в отпускарския сезон и ще е по-трудна организацията.

За малки и големи пликчета, баркодове и торби, изобщо не искам и да знам. На 18 години е, като иска да живее сама в чужбина, да се оправя.

# 336
  • Русе
Могат ли да носят сандвичи на матурите?
При нас заведението е върнало парите за бала, но децата искат бал и вчера са си организирали с друго заведение на 22.06., понеделник. Малко неудобно, че е работен ден. От коя дата ще отворят ресторантите закритите си части?
Дипломи не се знае още кога ще се раздават. На коя дата трябва да излязат резултатите от матурите?

# 337
Яна, май вече всеки клас се организира отделно за бал, щото дочувам нещо за морето, ама само за нашия клас...иначе ние също засега отлагаме празненствата, е, ударихме си по една снимка пред фег  тесен семеен кръг...Wink за спомен Wink
За понеделник няма вълнения, освен придвижването...доста се изнежихме...виж, вълнения по приема и изпитите после са големи, а май и тя ще се мести и изобщо...тия празненства отиват наистина към септември Simple Smile Wink
Изолацията ни не е пълна, но почти, стараем се да минимизираме рисковете

# 338
При нас за дипломите все още не са им казали нищо, нито за бал от училище. Но, това за връчването на 26.06 министерството го обявиха по-рано този месец.
 Семейно - към края на юни мислим да се съберем. Сега на преден план са ни вълненията с матуите. Да минат те успешно и без излишен стрес, който да изиграе лоша шега на финала. Останалото ще се нареди Simple Smile

# 339
  • No Line On The Horizon
Ако има бал в края на юни съм решила същия ден да събера родата, която е малка по принцип. Живот и здраве, да мине всичко с матурите ок, на 14 август трябва да лети, така че няма смисъл да го отлагаме.

# 340
  • София
И ние мислим към края на юни да съберем хора, евентуално се очертава бал на 27 юни и може да го съчетаем. Тамън ще са минали всички дванадесетокласни и седмокласни тревоги.

# 341
  • Бургас
На моето дете днес като са дали служебната бележка необходима да носи на ДЗИ, са дали и други документи. Разпечатано на 2 листа Ученическа книжка, т. е. през годината текущи, срочни и годишни оценки, хорариум и отсъствия. Това нещо замества бележника. Няма никъде подпис и печат. Другите документи са свързани със здравето и имунизациите. Събрани малките бележки, които сме давали през годините в различните училища през годините.

# 342
В училището на дъщеря ми се обсъжда дали да е на 19 или 24.06 бала. Ние нямаме нищо, рокля, обувки, чанта.........започва стрес преживяването.

# 343
  • Варна
В училището на дъщеря ми се обсъжда дали да е на 19 или 24.06 бала. Ние нямаме нищо, рокля, обувки, чанта.........започва стрес преживяването.

И ние сме така, тя се отказа от роклята. Едва ли ще хареса нещо друго но ще направим опит предполагам. Нека минат изпитите, дотогава нищо друго не я вълнува.
Февруари си купи едно гащеризонче и каза, че него ще облече. То е шаренко и далеч от официално, ама не и е проблем.

# 344
Съчувствам ти. Ние също нищо не сме купили. Но при нас се очертава в средата на юли, та имаме време.

Общи условия

Активация на акаунт