Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 724
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Ние в понеделник напазарувахме за нула време. Когато два дни по-рано младежът сподели за самоорганизацията им за след матурите, ми притъмня от мисълта какво избиране ни чака и какъв ще е избора в 3 месеца незареждани магазини. И мъката с намирането на S-ки за мъж, далеч по-ограниченият избор при господата, .... абе въобще.... За моя изненада, успяхме да се справим учудващо добре и стъкнахме 2 приятни аутфита - един по-официален с панталон сако, риза и официална обувка в Cellio и Teodor, и един по-спортно-елегантен  с дънки и риза от Сисли и маратонки.

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 14:25 от Light Beam

# 346
Това са последните новини от faceboоk страницата на Юридически факултет - Пловдивски университет
Уважаеми кандидат-студенти,
Последните изменения в държавните изисквания за приема по специалността ,,Право" за учебна 2020/21 г. предвиждат две важни за Вас неща:
1. Задочната форма на обучение не се отменя.
2. По изключение няма да се провеждат писмените конкурсни изпити по български език и по история на България.
Измененията предстои да влязат в сила през следващата седмица. Своевременно ще бъдете уведомени за съобразените с тях решения на ръководството на Юридическия факултет и на Пловдивския университет.

# 347
  • София
https://www.flashnews.bg/eto-kakvo-tryabva-da-nosite-v-ponedelni … uVZwordu-5D236eJ8

За някого може да представлява интерес написаното за стипендия при  отлично справяне с ДЗИ и последващ избор на изброените специалности. Simple Smile

Успех на двaнайсетокласниците в понеделник и сряда!

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 20:44 от пенсионирана русалка

# 348
  • Ланкър, планините Овнерог
https://www.flashnews.bg/eto-kakvo-tryabva-da-nosite-v-ponedelni … uVZwordu-5D236eJ8

За някого може да представлява интерес написаното за стипендия при  отлично справяне с ДЗИ и последващ избор на изброените специалности. Simple Smile

В нашия случай - и петък, че и после на 16.06. Уффф, да се свършва. Така добре си живеех неосведомена, защо ми трябваше пак да намеря темата и да се шашкам Simple Smile Върнах се 5г назад в периода преди матурите в 7кл.

# 349

За някого може да представлява интерес написаното за стипендия при  отлично справяне с ДЗИ и последващ избор на изброените специалности. Simple Smile

Аз пък все се дразня на такива статии и журналисти - изтъкват, че толкова малко зрелостници  са избрали да се явят на италиански език.
Еми то в цялата страна я има 5,6 паралелки на кръст, в които се изучава италиански. Естествено, че ще бъдат малко желаещите да се явят.

# 350
Балът ще е на 23 юли. Младежът иска да съберем роднините, но още не сме решили кога. Да видим дали сестра му ще си идва изобщо.
Нищо не сме купували за бала. Сега не знам какво ще има по магазините. Имаме още малко време.
Там, където иска да ходи, диплома не му трябва. Едното училище е на другия край. Ще си ходи сам с кола. Пликове не съм приготвяла специално. Каквото има вкъщи.
Дано да имат успех децата.

# 351
  • Ланкър, планините Овнерог
Преди малко прегледах заповедта на МОН за ДЗИ. За телефоните и другите джаджи те осигуряват надписани пликове. Само за дреха или чанта от нас.
Никъде обаче не видях инфо какво се прави, в случай че зрелостникът вдигне температура в деня на изпита. Какво следва да се направи? Чисто хипотетично си се чудя. Щерка ми снощи чете, че един да вдигне температура по време на изпита, прекратяват матурата.
Абе, не ми точно хипотетично питането. От сутринта ми е шашаво (настръхнало ми е и главата ми е като в менгеме) и ме подгони параноята.

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 13:52 от Гита Ог

# 352
Щерка ми снощи чете, че един да вдигне температура по време на изпита, прекратяват матурата.
Не съвсем.
http://ruo-sofia-grad.com/wp-content/uploads/2020/05/%D0%9F%D0%B … 55-22.05.2020.pdf

# 353
  • Варна
Щерка ми снощи чете, че един да вдигне температура по време на изпита, прекратяват матурата.
Аз разбрах, че матурата се прекратява само за вдигналия температура, не за цялата зала.
Ще потърся статията и щя  постна.

https://www.flagman.bg/article/215674

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 14:07 от don domat

# 354
Аз разбрах, че матурата се прекратява само за вдигналия температура, не за цялата зала.
Ще потърся статията и щя  постна.
И това не е съвсем вярно. Дала съм линк към официалното писмо на зам. министър Михайлова, в което се съдържат и препоръките на главния държавен здравен инспектор.

# 355
  • София
"Нашият" бал е на 30 юни.
Днес ходихме за костюм. Драмата е особено голяма - панталон размер 48 и сако размер 54, което има нужда от огромно вталяване + допълнителни корекции.
В сряда след матурата ще ходим отново да вземат размери, за да го подготвят за проба.

# 356
Обаче докато се чудят и маят, времето ще си тече и може да не стигне Sad То за ДЗИ вероятно ще стигне, а и са големи и оправни... повече си го мислех за 7 клас де...
Ох, да минава...да са здрави! Че направо нямам нерви вече

# 357
На мен в седми клас ми се струва по-инфартктно. Миналата година последно имах това удоволствие, еми и без ИП си беше стрес. В 12 клас вече би трябвало да са по-обиграни. Ако не друго, то поне имат опит в явяването на изпити Wink

# 358
Е аз щото имам и от двата вида, затова разсъждавам паралелно Simple Smile

# 359
Е аз щото имам и от двата вида, затова разсъждавам паралелно Simple Smile
Ммдаа, неочаквано добра комбинация Grin Успех! И най-вече, още малко търпение за теб!

Общи условия

Активация на акаунт