Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 709
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Багряна е ужасна, но явно им е лесно да пишат по нейните произведения Wink

# 391
Йовков също има юбилей. 
А Елин Пелин е бил миналата година,  шанса да се падне е малък.

# 392
Успех на децата, за разлика от 7 клас когато беше над нещата, сега е притеснен Simple Smile
Торба, маска, бележки, химикали, молив с гума, лична карта, дезификтант, мокри кърпи, спрей за алергията и вода.

Аз съм притеснена за седмокласника:)

# 393
Багряна е ужасна, но явно им е лесно да пишат по нейните произведения Wink

Защо да е ужасна? Багряна е вечното женско начало в българската литература, оставила толкова голяма следа след себе си. Една от любимите ми поетеси, достоен пример за жена - свободолюбива, волна, непокорна. Нека не забравяме все пак, че е живяла в едни доста по-различни времена, когато жената не е била равна на мъжа, не е имала възможността да се образова, да пътува. Било е общоприето жената да се ограничи до тесните пространства на дома, да си гледа децата и дома. Стихотворенията ѝ са наситени с неукротима виталност, с мощен стихиен заряд, лъхащ от всеки един ред.

Много се надявам времето на тази великолепна поетеса да е дошло и утре да пишем върху някой от нейните поетични шедьоври. Simple Smile

Още веднъж - успех на всички набори, ще се справим! Heart

# 394
  • София
Почти всяка година се спряга, че ще се падне автор, който има юбилей, но не се случва.

# 395
  • столицата
Успех и спокойствие на 12-класниците! Дано им се падне благодатна тема по която да пишат!

# 396
  • София
Успех, спокойствие и късмет на зрелостниците!

# 397
  • София
Успех и късмет!!!

# 398
  • София
Успех и от мен! Ще се справят децата! Simple Smile

# 399
  • Пловдив
Пожелавам на всички зрелостници през утрешния ден, да се падне тема, 🍀по която мисълта им ще тече гладко, издържано, грамотно и разбира се за отлична оценка!!! 🤞
Да се справят блестящо с всички модули!

За седмокласниците също 🤞.

За нас- спокойствие!

# 400
Успех и късмет на децата утре!

# 401
Успех на всички пораснали деца утре! Да бъдат спокойни, уверени във възможностите си и да покажат най-доброто от себе си Flowers Four Leaf Clover

# 402
  • Ланкър, планините Овнерог
Успех на всички деца днес. Омммм.....

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 06:26 от Гита Ог

# 403
  • София
Успех и късмет днес на децата! Flowers Four Leaf Clover

# 404
Честит празник на всички малки и пораснали деца! Всички палци стиснати и успешен ден на всички !
Късмет!

Общи условия

Активация на акаунт