Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 703
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Успех на децата и спокойствие за нас.

# 406
# 407
  • Високо в планината на изобилието
Честит ден на детето!Успех и късмет на нашите деца!Здрави нерви и спокойствие на нас,майките!

# 408
  • Варна
До снощи уж бях спокойна ама се оказва, че не съм.

Успех на децата ни!:four_leaf_clover:

# 409
На хубав празник се падна, на късмет е Simple Smile Децата ни са страхотни! Всичко ще е наред!
Не че съм спала де JoyHug

# 410
Добро утро. Дъщеря ми не ги допускат до училището - 22СУ, София. Чудя се къде да звъня... Всички стоят и чакат отвън.

# 411
Министъра е в бТВ в момента на живо, звъни им

# 412
  • Ланкър, планините Овнерог
А причина казват ли? В НТБГ мина гладко влизането. Всички от персонала бяха като от спешното с Ковид - престилки, маски, шлемове, ръкавици.

# 413
Спокойни, уж спокойни бяхме до тази сутрин. Някакви болки в стомаха тази сутрин. От притеснение ли , от какво. Не знам? Отиде, но какви ще ги свърши, не знам. Много ми е притеснено. Явно ги пускат вече, щото не ме пише. Дано всичко е наред! Успех на децата ви!

# 414
Моята влезе в 7,30 от първите и в 8 им събраха телефоните. Надявам се всичко да е наред.

# 415
  • Пловдив
Оставих я рано-рано пред училището, писа ми още в 8 без 10, че е вътре.
chervenokoska_2, някой директор си е интерепретирал разпоредбите по свой начин и сигурно ще ги пусне да влязат в последния момент, което е страшно тъпо. Така или иначе никой няма да започне точно в 9,00 часа, все пак им трябава време за размножаване, но защо създават излишно напрежение...

# 416
  • Пловдив
DebelaMara, на мен едно време преди всяко контролно, изпит, изява зверски ме свиваше корема. Винаги. Стигала съм и до повръщане. В момента, в който започне съществената част, всичко се нормализираше, така че се успокой - някои хора така преживявахме стреса.

# 417
  • София
Оставихме я в 8,00 на 2 преки от училището, че нямаше как да влезем с колата. За 12 години доживях за първи път да не се притеснява нито тя, нито аз от изпити. Сутринта си пи кафенце спокойно, направи си и закуска.

Офисът ми е до Първа английска гимназия и в двора имаше дълга опашка от младежи през метър.

Казаха, че бил изтеглен вече вариант 18, дано да е късметлийски.

Успех на всички младежи и нека силата да бъде с тях!

# 418
  • Варна
Кога ще се разбере автора?

п.п. и моя мъж я оставил някъде си, не знаел къде е МГ. Егати човека, и се мота до последно у дома, егати нервите.
Дано всичко е било и е наред.

chervenokoska_2, ти там ли беше, какво стана?

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 09:08 от Flash*

# 419
  • Варна
Кога ще се разбере автора?
Ние след 12.

Успех на децата!

Общи условия

Активация на акаунт