Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 753
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
По БЕЛ е разпределен в Руското училище.
По АЕ в Математическата.

# 271
Варненските деца къде са се насочили да кандидатстват?

# 272
  • София
И при нас си остана предишното разпределение за БЕЛ.
maman_ours, дано останат, че при нас май трябва и да се напъне повечко, се оказа след резултатите от писмените!
Днес трябваше да имат фотосесия, сутринта се гласи и тъкмо се разправяхме, че е избрал неподходящи за времето дрехи, и им се е обадил фотографът, че отпада, а времето пък се оправи.

# 273
  • Варна
Разпределена е в далечни училища, не знам и къде се намират. Единствено за първата матура, в хуманитарна, съм ориентирана, останалите две са ми в непознати райони. Това не е важно, все училища са.

# 274
  • София
И трите матури са далеч от нас. Но ние така или иначе щяхме да го караме, та не е проблем.

# 275
  • Варна
Разпределена е в далечни училища, не знам и къде се намират. Единствено за първата матура, в хуманитарна, съм ориентирана, останалите две са ми в непознати райони. Това не е важно, все училища са.
кажи кои са да те ориентирам.

# 276
  • No Line On The Horizon
И двете училища, в които е разпределена са на 15 минути пеша от нас - ФЕГ и СОУ Симеон Велики

# 277
  • Варна
Don domat, вашите разпределения са супер удобни, училищата на децата ми. Благодаря, не е необходимо, имам представа, едното е морска гимназия, а другото електрото.

# 278
  • София
"Нашата" класна отказва да даде на децата входящите номера, за да могат да си проверят къде са разпределени.
Щяла да им дала бележките в четвъртък по график.

# 279
  • София
Това защо? За да не разпраща личните данни на децата ли?

# 280
Разпределението е в същите училища, в които го видяхме и преди.  Трябва да направим експедиция до второто, някакъв техникум по кожени изделия към Бъкстон, сега не съм гледала пак карта.
За бележките за допускане нищо не се чува, при вас?
Седнал е да решава матури, дотук първа и втора част е на 57/65 при липсваща теза, време - до половин час. Не ми се вижда най-зле, особено за човек без никаква насочена подготовка за матура по БЕЛ. Утре ще продължим. Той гледа на единия компютър въпросите, аз на другия- отговорите, става най-бързо така и не се налага да се пише нищо. За втората матура е по-лесно и още по-бързо, опасявам се, че ще приключи за час, с повторното четене и обмисляне.

# 281
  • София
Това защо? За да не разпраща личните данни на децата ли?
Или заради мързел, или заради незаинтересованост.
Тяхната класна излезе по майчинство и тази жена я замести в последната година.
Никой от класа не я харесва.

Дано не остане за понеделник сутринта раздаването на бележките.

# 282
  • Пловдив
Бележките трябва да ги изпрати електронно.
Могат да се разпечатат, а могат да се покажат и на телефона, след което той се поставя в прозрачния плик. Повече инструкции нашите ще получат в четвъртък сутринта на местен (училищен) брифинг.

# 283
Аз лично смятам да принтирам служебните бележки и да бъдат при сина ми при попълване на индентификационната карта. По спомен се пишеше входящия номер, ако е на телефона въпросната служебна бележка има вероятност да сгреши.

# 284
Нас пък утре ни искат в училището да си вземем бележките.

Общи условия

Активация на акаунт