Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 733
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
И при нас утре ще ги раздават.

Аз също не бих се наела да изпращам входящи номера на учениците, когато си получат бележките ще видят къде са разпределени.На сина ми в четвъртък щели електронно да ги изпратят.

# 286
  • Ланкър, планините Овнерог
Оф, и при нас е старото разпределение. Нямам никаква идея къде е 97-мо СУ и как се стига от Младост. Другото е НТБГ, което пак ни е мъгла.

# 287
  • София
97мо е в края на Люлин, при Филиповци. И аз го търсих.

# 288
  • Пловдив
Гита Ог, НТБГ е малко след НДК вляво по бул. “България” ако идваш от посока строителния.

# 289
При детето няма промяна на училищата. Днес тръгнал да се снима, ама по път се сетил, че не си е взел униформата, та утре пак.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 07:44 от охлювчетоо

# 290
Оф, и при нас е старото разпределение. Нямам никаква идея къде е 97-мо СУ и как се стига от Младост. Другото е НТБГ, което пак ни е мъгла.

97. СУ се намира в Люлин-5. Може да се възползвате от чисто новата (от вчера) придобивка откъм околовръстното. Blush
https://dariknews.bg/regioni/sofiia/puskat-dvizhenieto-po-novoiz … ev-snimki-2227047

Доколкото мога да се ориентирам, училището се пада на 200 м вдясно от блока на снимката.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 02:01 от eli_toni

# 291
  • out of space

На 35то в Лозенец му викат така.
Хм, не му ли викаха 3-та немска 😆
Само Ери знае коя е 2-ра френска, в разпределението сигурно е истинският номер.

Хах, не знам- така ми каза дъщерята, а сега спи.
Действително е имало някакви грешки, но нейното разпределение е пак същото.
Чете ми от телефона, а аз не питам особено...
Ако има въпроси- утре ще отговоря...

# 292
  • Ланкър, планините Овнерог
Проблемът е, че придвижването ни е с ГТ. Нито аз, нито мъж ми сме шофьори. Той ми обеща да я придружи поне за 97-мо.

# 293
  • София
Гита Ог, за 97-мо можете да пътувате от Младост с метрото до метростанция Люлин и от там пеша. Гледам го на картата и не ми изглежда да е много далеч от там.

НТБГ е на ъгъла на бул.България и Витошка. Ако стигнете с метро до НДК от там можете пеш, можете и да хванете трамвай 7 за една спирка. Малката ми дъщеря учи там и е много удобно.

# 294
  • софия
Гита Ог, за 97-мо можете да пътувате от Младост с метрото до метростанция Люлин и от там пеша. Гледам го на картата и не ми изглежда да е много далеч от там.

На метростанция Люлин се хваща трамвай 8 . Пеш е далеч.

# 295
  • нейде там, където ....
Видях разпределението и аз, удобни са двете училища. Едното е в квартала, на пешеходно разстояние.

Остава да видим как ще се организират КСИ и ще ми олекне.

# 296
Нашите служебни бележки  ще ги раздават по график лично в училището.

# 297
  • София
Интелигентно и вълнуващо поздравление от учители и ученици към випуск 2020 на НПМГ !

Прекрасни послания и учители! Браво!

# 298
  • София
Някой знае ли кога нашите абитуриенти трябва да подават Декларация 7 в НАП?

# 299
  • Варна
Изгледах го, сладури! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт