Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 716
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Леле, змия, какви мерки! Спортист беше, да?
За бала се спряга дата след 10 юли, неясно по какви причини.
 Роклята ѝ има нужда от корекция, хлабава е, но нека определят конкретна дата.

# 361
  • Варна
Показа ми чата на класа, гласят дата 18 юли за бал.
Но нещо не мога да разбера, как ще се състои нали мерките още не са отменени.

# 362
От следващата седмица отпадат и забраните за заведенията на закрито. Но, дори при сегашните забрани, няма проблем в заведение на открито да седнат 2 или 3 групи до 10 човека, ако са спазени изискванията за разстояние между масите и т.н.
Осмокласникът ми преди малко тръгна за рожден ден в заведение на открито. Този му е третият за последните 2 седмици. Преди да тръгне - като майка-орлица правя инструктаж, слагам дезинфектант в джоба и така Laughing На 20-ти юни той самият е рожденник и очаквам да поиска същото.
Графикът на съпруга ми само за седмица се запълни с ангажименти за заснемане на кръщенета, семейни балове и сватби в идните 2 месеца, като се започне от утре. Аз все още работя от вкъщи, но като отявлен интроверт имам чувството, че ако не се върна в офиса в най-скоро време, ще свикна съвсем и няма и да имам желание да го направя. Време е да излезем от тази ситуация вече.

Не виждам с какво абитуриентите са по-различни, че само за тях да не може.

# 363
  • Варна
Light Beam те са 220 деца випуск как ще стане?
Аз не се тревожа, но дали ще им разрешат.

# 364
Е, 220... Thinking
Мислех, че говориш за организация само на класа, както е при моя племенник. Иначе, за целия випуск при нас нищо не са споменавали още, но през юли сигурно ще бъде възможно.

# 365
На страницата на РУО - София-град са публикувани видеоинструктажи за безопасно протичане на ДЗИ.

ИНСТРУКТАЖ ЗА ЗРЕЛОСТНИК                               

ИНСТРУКТАЖ ЗА КВЕСТОР

# 366
  • София
На страницата на РУО - София-град са публикувани видеоинструктажи за безопасно протичане на ДЗИ.

ИНСТРУКТАЖ ЗА ЗРЕЛОСТНИК                                
Направи ми впечатление в клипа, че след като седна на мястото си, момичето сваля маската си и заедно с другите лични вещи я поставя в прозрачната си торба. Без маска остава до края на изпита, дори и когато квесторът идва при нея или когато става, за да си тръгне от училището.

# 367
  • София
Аз му купих шлем за всеки случай, но все още се надявам, да не ги карат да стоят с тях на изпита. За бал още не знае, но другите училища в същия хотел вече са с дати, та може и само моичкият да не е разбрал.
Пожелавам успех на всички!

# 368
Не съм гледала този за квестори, там казват ли как да постъпят при т или други симптоми?

# 369
  • Ланкър, планините Овнерог
Не съм гледала този за квестори, там казват ли как да постъпят при т или други симптоми?
Току що го превъртях без звук, но не става дума за това. Само документално как да се случват нещата - къде какво да пишат, как да подгънат листа и т.н.
Имате ли предположения какво ще се падне? Дъщеря ми прегледа какво се е падало през годините и общо - взето тези, които не са се повтаряли, са Ал. Константинов (Бай Ганьо) и Далчев. Учителката им по БЕЛ им е казала, че и Вазов може да е, защото тази година има годишнина от раждането му (170г)

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 12:13 от Гита Ог

# 370
  • София
Дидева беше пуснала инструкция, в която описват, че ако се установи ученик със Т и симптоматика, ще бъде преместен в самостоятелна стая и там ще проведе изпита.

# 371
Според мен ще се паднат Елисавета Багряна, Димчо Дебелянов или Гео Милев. Като зрелостничка казвам, че почти никой от випуска / а сме близо 250 души / не желае да се падне Иван Вазов. Да, наистина има годишнина, наистина е направил човекът много за българската литература и за културата на България като цяло, но според мен ще е неуважение към паметта му, ако се падне, и масово зрелостниците не напишат нищо върху него. По-добре да се съобразят с обстановката и да сложат по-лесни билети, от които да избират в изпитния ден.

Пожелавам късмет и успех на всички мои набори, както и на техните притеснени родители! Вярвам, че ще успеем да се представим отлично. Simple Smile

# 372
  • Ланкър, планините Овнерог
А, то какво искате е различно от какво мислят умните глави в МОН. Моята, ако я питаш, за Дебелянов не ще и да чуе.
Успех и на теб, malkata_2001

# 373
  • Варна
Мерси за линковете Дидева!

Торбички да искаш у нас, намерих и прозрачни.

У дома се надява да не се пада Вазов или Алеко, предпочита да пише върху стихотворения.
Съжалява за Вапцаров естествено.Simple Smile
Както malkata_2001 е написала, и аз оставам с такива впечатления за настроенията и желанията.

# 374
  • No Line On The Horizon
И у нас молбите са за поезия. Далчев например.

Общи условия

Активация на акаунт