Такъв багаж може да му се натрупа междувременно...
Аз не казвам да пробва с всяка срещната и да не подбира. Казвам само, че ако хареса някое конкретно момиче и опита да говори или пише с нея и тя го отхвърли това не означава, че не трябва да опита след това пак с друга. А не като не се получи да си мисли, че не го бива да комуникира и да седи и да чака тя да му пише или да го заговори първа.
Преди отговарях най-малко от любезност, вече даже не си правя труда. Казвам ти го от гледна точка на момиче, което е горе-долу на твоята възраст - винаги ми прави добро впечатление добрият изказ, грамотното писане, въпросите, които изискват повече от просто “да/не”, това показва старание и на такива съобщения винаги съм отговаряла. Малко странен съвет е обаче преди да пишеш на момиче, което си харесал - погледни какво е споделяла, от какво се интересува, каква музика слуша. Напълно възможно е някои от интересите ви да съвпадат - ето ти една добра възможност да ѝ пишеш. От една страна ще се чувстваш уверен, защото си в “свои” води, от друга - няма да имаш нужда от клишета. 

Препоръчани теми