.От поликлиниката направо ме откараха в инфекциозното отделение и там ме настаниха веднага в стая и ме включиха на системи,а на мен не ми беше лошо просто се чувствах много уморена.На другата сутрин ми махнаха системите и успях да хапна малко,на обяд също и така бавно се захраних...Много ми беше мъчно за моето слънчице,но го оставих в сигурните ръце на баща му.Той сам се грижеше за нея и са се хранили с АМ,но и го е давал с лъжичка.
Сега съм на диета,не ям пържено,мазно ..и всичко което дразни черния дроб.

Сега бебка шава, но отвън 

.От поликлиниката направо ме откараха в инфекциозното отделение и там ме настаниха веднага в стая и ме включиха на системи,а на мен не ми беше лошо просто се чувствах много уморена.На другата сутрин ми махнаха системите и успях да хапна малко,на обяд също и така бавно се захраних...Много ми беше мъчно за моето слънчице,но го оставих в сигурните ръце на баща му.Той сам се грижеше за нея и са се хранили с АМ,но и го е давал с лъжичка.
Сега съм на диета,не ям пържено,мазно ..и всичко което дразни черния дроб.

Сега бебка шава, но отвън 

Поздравления за упоритостта в болницата и на мъжът ти който е имал търпението да храни беба с лъжичка, за да не се отбие 

Хем здравословно , хем безплатно.... но ... какво да се прави... ще оцелеем 
Мислех, че е от жегите, но чак днес с помощта на една приятелка разбрах, че детето не си дохранва.
Кърмата ми не достига за храненията в 15ч. и 18ч. През останалото време всичко е ОК. Не искам още да започвам с адаптирано мляко. Дайте ми съвет!!!
Оказа се че не се поръчва в нашите квартални аптеки. Като се вземе веднага ли се бие Т.е. за деня ли да си я поръчам, че педито ми каза да я съхраняваме на температура от -4 градуса, но нашия хладилинк не е много читав и се притеснявам да не и стане нещо на васкината и да навреди на бебо.
.Препоръчани теми