ЮНСКОТО ни бебче, гука и се смее вече

• 10 045
  • 308
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Tatalina, благодаря, че ме препрати към кърмаческия форум smile3525 Доста материали изчетох там  smile3529 и сега съм много по-спокойна и уверена, че ще успея.
Започнах да прилагам някои от съветите и мисля, че вече има резултат.
Zzz, педито ми е в отпуска, така че засега ще изчакаме, а може и да не се наложи. Не смятам да се отказвам толкова лесно  Grinning

# 61
emsy , Пентаксим има в "Търговска лига"... Търговска Лига АД, София 1172, бул."Г.М.Димитров" 1, 960 37 20, tboghossian@comleague.com

Ето ти кординати да идеш да си вземеш. С около 10 лева е по- ефтина от кварталните аптеки като я поръчаш. Миналия месец я взех няколко дни преди ваксината и  я държах в хладилника на +4 градуса. Педито ти се е объркала нещо относно температурата на съхранение .. и на самата ваксина си пише, че се съхранява от +2 до +8 градуса, така че в нормален хладилник няма да имаш проблем с ваксината... може доста време да я съхраняваш.

# 62
Благодарности Валкирия! Hug Hug Hug
За градусите, може и аз да съм се объркала  newsm78, каза нещо 4-ри, ама на горе или надолу Embarassed!

# 63
Леле Емси ей сега ти гледах снимките на сайта.... ама ти си тънка като конец Hug... завидях ти много здраво.... пу-пу ... жива и здрава да си направо си създадена деца да правиш. Аз се деформирах и съм като бидон и нямам надежда , че ще си върна фигурата. Дай Боже всекиму да изглежда така след раждане. Аз се зарекох, че повече няма да раждам  bouquet

# 64
Благодаря отново Валкирия! Embarassed Не знам на кои точно снимки ти изглеждам, толкова тънка Laughing, но откакто родих, особено сега последния месец съм качила много повече, отколкото излязох от родилното. И то защото съм решила, че а направя диета, ще ми спре кърмата. В резултат на което се храня непрекъснато и по много. Ям и сладко, нещо нетипично за мен, но не се удържам направо. ooooh!

# 65
  • Пловдив
Благодаря отново Валкирия! Embarassed Не знам на кои точно снимки ти изглеждам, толкова тънка Laughing, но откакто родих, особено сега последния месец съм качила много повече, отколкото излязох от родилното. И то защото съм решила, че а направя диета, ще ми спре кърмата. В резултат на което се храня непрекъснато и по много. Ям и сладко, нещо нетипично за мен, но не се удържам направо. ooooh!

Emsy, и аз като теб този месец качих 3 кг, ама добре че не качвам повече. Просто забелязах че не се ли храня както трябва и ми намалява кърмата  Sad Като спрем да кърмим ще му мислим как ще ги топим. Аз мисля тези дни да почна някакви упражнения и да карам колело  Wink

# 66
  • София
Tatalina, благодаря, че ме препрати към кърмаческия форум smile3525 Доста материали изчетох там  smile3529 и сега съм много по-спокойна и уверена, че ще успея.
Започнах да прилагам някои от съветите и мисля, че вече има резултат.
Zzz, педито ми е в отпуска, така че засега ще изчакаме, а може и да не се наложи. Не смятам да се отказвам толкова лесно  Grinning
Само така!!!
Ама ние софийските мами няма ли най-накрая да си направим една среща Grinning
Време е вече да запознаем и наследниците  Mr. Green

# 67
Здравейте,мами!
 Ето ни и нас.В момента Ани си чака банята, след това масажа и после папото.Днес спа цял следобед  с мамето на спалнята.От 18.00 не е спала и вече много и се спи.Говорихме си,смяхме се,поигра си и с баба и времето мина. Joy Joy Joy
 Аз сега трябва да почивам повече след болестта и се старая да го правя.Добре,че и малката Ани ме слуша.Сега като се наяде в 22.00 започва да мрънка чак към 5.30 и ако ми се спи я оставям до към 7.00.Тя слабо мрънка малко и заспива,после пак малко и заспива и така докато не я взема.Тогава много ми се радва и веднага ме награбва.Наяжда се за около 30 мин. и заспива в ръцете ми.Аз я слагам в креватчето и готово.После спим всички до 9.00 и денят започва наново..... Laughing
 Така минават при нас нощите.
 Пожелавам ви само розови сънища за вас и бебоците!

# 68

Само така!!!
Ама ние софийските мами няма ли най-накрая да си направим една среща Grinning
Време е вече да запознаем и наследниците  Mr. Green
[/quote]
Чудесна идея!

Обаче мойта беба е много странна... никога не плаче  ,освен когато чуе детски плач newsm78 много е съпричастна и направо ме разби веднъж като бях излязла с една приятелка с бебчетата. Голям рев му удари и сега ме е страх да я извеждам там където има бебоци

# 69
  • София
valkiria, обещавам да мълчим до колкото е възможно. А за срещата няма да е зле примерно или в Южния парк или в НДК. Отворена съм за предложения.  1stroller

# 70
Здравейте и от мен!
Бебка вече спи и аз използвам времето да седна да прочета какво сте написали и да ви попитам някой може ли да ми обясни каква точно е ваксината Пентаксим и кои ваксини по ЗК замества?Бл
Багодаря ви предварително!
Valkiria,мила не се притеснявай за килограмите които имаш да сваляш,ще видиш как след 2-3 месеца вече няма да има и помен от тях,казвам ти го от опит,защото когато бях бременна със сина ми качих около 20кг и 4 месеца след като родих всичко беше стопено.Просто в момента хормоните в организма все още "бушуват" и затова е трудно да се отслабне!Аз също имам да свалям доста но се надявам да си върна старата форма до месец,два,а и е по-добре да сваляш бавно за да задържиш резултата дълго време!
Хайде,отивам да простирам и да лягам ,че от тази жега не помня от кога не съм спала нормално.
ЛЕКА И СПОКОИНА НОЩ НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ И МАМИ!

# 71
  • София
Здравейте аз съм майка на Валерия родена на 16.06.2006г. Пиша за първи път но ви чета редовно от 9-10 месеца

# 72
Privet!
Na men rejima mi e sashtia kato na Zorri .само дето понякога ни се случва да се будим 3 през нощта, но много рядко.Тя и по до късно сигурно ще стои но тук е голяма йега и влага и мен все ме е страх да не дехидратира беба. Мамета, имам една питанка - беба спи при нас, а си има стая....та вие кога мислите да си местите бебчетата да спят отделно?

# 73
  • София
Privet!
Na men rejima mi e sashtia kato na Zorri .само дето понякога ни се случва да се будим 3 през нощта, но много рядко.Тя и по до късно сигурно ще стои но тук е голяма йега и влага и мен все ме е страх да не дехидратира беба. Мамета, имам една питанка - беба спи при нас, а си има стая....та вие кога мислите да си местите бебчетата да спят отделно?
26, до две годишна възраст не смятам да го отделям от нас.
Добре дошла на мама Румка и бебе Валерия.   bouquet

# 74
и ние сме готови със стаята,но наистина около 2 годинки е добре за отделяне  Winkще започнем примерно със следобедния сън в стаята и постепенно там ще свикне Grinning дано да стане както го мисля де.... Wink
   Малко разхлади снощния дъжд а?

Общи условия

Активация на акаунт