Дано да се оправи малката душичка сладка и да няма трайни и необратими последици

Роди се с прибрани ушета, но в последствие ги засуква наобратни като спи и ефекта е налице, ако може да ги размаха ще литне вече
Опитах с шапки, ленти и само дето не съм й ги залепила с двойнозалващ скоч, но не търпи нищо на главата си. Ох, нямам идея какво да направя .... в крайна сметка , ако не й се оправят ... като порасне ще й ги приберем с операция , ако не си ги харесва такива щтръкнали .... ама направо са като сателитни чиний... ужас ... а е смешна и сладка сега с тия ушонки, но като порасне ще й се подиграват децата.
. В понеделник вечерта бебка започна да вдига температура. Мъжът ми се обади на Бърза помощ за съвет, за да не притеснява педиатърката ни. Препоръчаха ни да дадем на два пъти през 4 часа "Панадол бебе". Дотук добре - смъкнахме температурата, но само до 10ч. на другата сутрин. И така тичаме ние при педиатърката, тя каза, че е накакъв летен вирус и ни изписа хомеопатични лекарства. Да обаче пием си ги ние и два часа смъкваме темп. и после хоп пак 38,8. И така цяла нощ си будя бебенцето, за да й давам лекарствата. Не можа да се наспи милата. А иначе няма симптоми на болно дете - напротив смее си се, гука, кокори се - жизнено дете. Тази сутрин отиваме да я прегледа и ме шашна като каза, че може да е уроинфекция-моиченцата често я правели. Пусна й изследвани на кръв и урина. Отиваме ние в лабраторията както вече сме си заспали и лаборантката като взе да стиска това малко пръстче за кръв направо ме заболя сърцето. Но бебка се държа геройски - плака само докато оная и взимаше кръв, а в момента който я пусна спря. Айде после в къщи за урина - аз викам пишшш, а тя ми се кокори насреща и се хили. И така половин час без нищо, а трябва да бързаме. Сетих се аз да пусна чешмата и докато се усетя пусна пишшш. Хайде с бясна скорост пак до поликлиниката преди да са приключили. сега чакам за резултатите. то взе, че ни се запуши и нослето и милото бебче не може да папка, че трябваше да се изцедя и да я храня с лъжичката. 
Защо не питаш педиатърката, да видим тя какво ще каже по въпроса.
майката и бебчето от Пловдив да се оправят и това да не се случва повече на никой.А този тъпанар шофьора да го опандизят.
Ама и много ви отива
съвсем забравих ,че готвя добре,че не е загорял боба 
Препоръчани теми