Отговори
# 165
  • София
Сладурче аз съм в шок забравих какво щях да пиша, само бъди спокойна и всичко ще е наред😘😘😘😘. Знам, че Никито ти е любимец. Не се притеснявай да ги пробваш, ако решиш с месо аз също не съм месарка така, че го пробвах на 6 месеца, дала съм телешко и пилешко.
Ланче не се притеснявай,нищо фатално не е станало,един ден и аз щях да направя така,но в последния момент се усетих.Щом до сега няма реакция,не му мисли.
Асе, благодаря ти,Ники е страхотен сладур,заплюла съм си го нали знаеш.И аз им правя домашни пюрета.Ти кога започна да му даваш месни пюрета?Аз се чудя дали ще ядат, защото като бях бременна,рязко спрях месото.
Алекс пробвай да я свариш не да се разпада, сигурно ще стане.И моите хич не го харесаха.Мисля ,че може да и дадеш пъщарнак,без проблем.Аз броколи дадох преди 2 дни, нямаха газове,че се бях приготвила.
Вие слагате ли бебчовците в барбарони и да седят повечко време?

# 166
Сладурче😊честито мила, както казват момичетата нека мине ден два, обсъдете всичко и с половинката и доктора, който те следи и вземи правилното решение за теб😊Имам много голяма приятелка на която децата са през 1,4 м. и в началото и беше трудно, но като пораснаха малко бяха неразделни😘🤗😘

# 167
Аз докато Загрея  какво се случва.  Сладурче прекрасна  новина . Ние сме с теб каквото и да  решиш . Вярвам ,че ще вземете най правилното решение.  Аз мечтая за три . Няма по хубаво от пълната къща с деца , а по мои спомен ти чакаше трички.  Еми третото пак си дойде при вас  . Обичаме ви и ще чакаме решението. За мен това си е божи дар

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 12:03 от monikrisi

# 168
Леле, Сладурче 😯 каква новина само..
Ами, честито. Помислете, обсъдете го с док и вземете най-правилното за вас решение 💕😊 дано всичко се развие по най-добрия за теб начин

# 169
Сладурче, честито! Пожелавам ви да вземете най - правилното решение. Това си е дар. Стискам палци всичко да се развие по най - добрия начин, каквото и решение да вземете. Прегръдки Heart

# 170
Ах, каква хубава новина, Сладурче! Това наистина е Дар. Пожелавам ти да няма пречки и всичко да е наред! Ние също не се пазим, защото сме решили че щом толкова години не ни се получи нормално и сега няма да стане.
Аз захраних с жълтък, може да пробваш по мъничко да им даваш през ден, полезен е. Ако има някаква реакция го спираш. Започнах и месце, пилешко му дадох малко от готовите на Plasmon.

# 171
Сладурчее,едно тихичко честито мила! Пращам ти прегръдки и сили! И започвам и аз да се замислям...днес ми е 10ти ден на закъснение..все си мисля,че няма как да съм бременна,ама дали пък да не взема един тест и аз. Нашата беба е на 5+ месеца!

# 172
Мама Мартина,10 дни закъснение са си сериозен повод за тест 😁

# 173
  • Пловдив / София
Сладурче, честито.

Успех каквото и да решите. Вие със супруга ви сте важните в случая. Азз имам с брат ми разлика 1 година и 12 дни. Предполагам на нашите, особено на майка ми, не им е било лесно. Но после е по-лесно, тъй като всичко си минава наведнъж.

# 174
Момичета много сте мили, благодаря  че Ви има💚💚💚
Утре съм на лекар,да видим какво и защо и да с вземе решение, защото аз съм със заболявания разни и не се знае.Снощи ми беше толкова зле,че си спомних набързо как мина началото с близначките,беше си кошмар до края на 5 месец.Истината е ,че няма кой да ми помага,ако станат три децата.Аз сама с тях и учене и къщтна работа не се виждам.
Дадох им днес заешко със зеленчуци,ако всичко е наред утре продължаваме.
Мама Мартина тичай за тест,да не станем две🤗
Прегръдки и целувки от всички нас💚😘💚😘💚😘💚

# 175
Ами всякаш ме е страх момичета,ако до утре не ми дойде ще взимам..Kissing Heart

# 176
Ами всякаш ме е страх момичета,ако до утре не ми дойде ще взимам..Kissing Heart
Ние сме с теб,не се притеснявай.Аз предната вечер,правих тирамису о докато бърках крема си викам,, Сигурно съм бременна ,,и на сутринта ||

# 177
Не се сдържах,отидох за тест,сега изпих едно плодово мляко,чакам да ми се допишка и отиваам Blush

Ии 5 минути по-късноо -една чертичкаа ее

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 19:55 от Mama Martina

# 178
Честита месечинка на момичетата Sladurche! Ехааа, това се казва новина 😁 пожелавам ви спокойствие с мъжа ви, докато се изясни ситуацията. И каквото и да решите то ще е най- доброто. Вярвам, че каквото ни се случва е точно толкова, колкото можем да понесем. Така че съм сигурна, че ще се справиш, каквото и да стане 🤗❤ А ние ще сме тук да помагаме с каквото можем ☺

# 179
Мама Мартина, ей тия хормони.. 😁 явно още не ти се е нормализирал след раждането Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт