Отговори
# 180
Дааа,и миналия месец така и сега пак.. дано не е нещо притеснително. Моят АГ работи в Пълмед в Пловдив и ни предупреди да ходим само по-належащи случаи,че болницата им приема пациенти с Ковид и от Пазарджик и било лудница

# 181
Сладурчеееееее , прекрасноооооо❤Много се кефя, но и много трудно е решението, наистина! Трябват ти здрави нерви и дупе да ти е якоо. Пожелавам ти спокойствие и ние сме с теб❤каквото  ида решите!
Мама Мартина при теб всичко наред ли е❤

# 182
С една чертичка сме..Момичета не искам да ме раЗбирате погрешно,не ме е страх да имам пак дете,искам даже още две..но точно на този етап,малката е на 5месеца и 16 дни,аз раждах секцио..и нямаме нито физическа,нито финансова възможност в момента Frowning1

Иначее,ето я моята любоов

# 183
Много сладка. Heart
Аз те разбирам. На тоя етап дори не мога да си помисля, ако стане гаф, какво ще правим.. Но пък всичко си става с причина. Господ си знае работата.

# 184
Еха, Сладурче ❤
Виждам доста отговори в темата и си мисля: “сигурно дискусия за жалтъка или пюрета”, а то какво било.
Вие си знаете най-добре как да постъпите. Прегръдки 🌷

# 185
Мама Мартина, много сладка принцеса 😍

Аз съм наясно какво ще стане, ако стане гаф и гледам да не става. Нито имаме финансова, физическа, емоционална, психическа и изобщо никаква възможност, нито пък имам каквото и да е желание да кача още килограми, да се тормозя още веднъж 9 месеца и тн. Засега детето ми е напълно достатъчно и аз нямам капацитета да бъда майка на още едно или повече деца. С времето може да узрея, да ми дойде друг акъл, да имам други възможности, но засега мога да се раздам на 100 процента само на бебе Е.

Обяснения, че едно дете повече е само още една филия хляб, не са за мен. И че "как ще оставиш детето само , егоистка такава" също.

# 186
Сладурче, още от самото начало ти си едно от момичетата на които се възхищавам в темата. Толкова млада, а така разумна.Сугурна съм и че сега ще пристъпиш по най-добрия начин за твоето семейство. ♥️♥️♥️

Момичета, аз още съм без цикъл. Има ли момичета като мен? Бебето е изключително кърмено и все още не съм започнала захранване. Знам че е нормално...

# 187
Ехаааа!!! Сладурче, каква новина само! ❤❤❤
Сигурна съм, че ще вземете най-доброто решение. 😘 Със сигурност шокът е голям..дори не мога да си го представя. Но, както Марти е казала- всичко се случва с причина и точно както трябва да се случи. И разбира се, че ще се справите чудесно! 💞😘

# 188
Ехаа това си е голяма новина. Сладурче, успех и каквото и да стане ние те подкрвепяме❤️Аз не можех да си представя да са породени, имах нужда малко да се върна на работа, да излизам спокойно, да сменя обстановката. Кака му докато не почна ясла беше нон стоп с мен заради кърменето до 1.6 и на моменти се задушавах чак. Поработих 2 години и си казах като ми писне, значи е време за 2ро,а и исках да са с най-много 5 години разлика.
Villy и аз кърмя изключително, но вече 2ри месец ми идва. Закъсня с 1 ден последния път и беше доста болезнен, а попринцип само леки болки в кръста имам.

# 189
Mama Martina, голяма чаровница си имаш 🥰😍
Villy, аз също кърмя изключително и нямам цикъл. От два дни захранвам и ще видим как ще е за напред. Моята докторка каза, че е възможно да се върне когато кърменията намалеят или чак след окончателно отбиване на бебето, индивидуално е.
Lana, разбирам те напълно. Преди да родя все си мислех, че искам няколко деца. Да си майка е прекрасно, но също така наистина изисква много физическа и психическа издръжливост. Може би с времето ще ни домъчнее колко са били мънички и сладички в началото, а и ще сме позабравили негативните неща и ще ни се прииска пак 😊

# 190
и аз съм на това мнение. Сякаш не мога да се престраша още. Искам още деца със сигурност, но някак си не си го представямм да ги раждам🤣страх ме е от този момент до ужас чак. Но не се знае кога ще се престраша пак, или какво ще е писано да стане. Аз също нямам цикъл още  и бебчо е кърмен на поискване и захранен преди месец , а ще видим кога ще дойде тая гад пак🤣и дано не  еболезнен , че преди беше някакъв АД.

# 191
Вили и аз нямам цикъл , а вече повече от 3 седмици папа пюре.  Ама при нас и кърменията не намаляват . Марти и през нощта се буди понякога да яде . Има дни през 2 часа за по 5 мин.

# 192
Момичета, виртуално да почерпя за седмата месечинка на мойте малки момичета 🍰💚🍰

Мама Мартина имаш си страхотна чаровница💚😘
Ланче напълно те разбирам и уважавам мнението ти по този въпрос.Човек трябва и има деца , когато е емоционално,финансово, физически и психически готов🤗
Иви моят цикъл се промени след раждането,и при мен беше Ад.

Целувки и прегръдки от нас💚

# 193
Честита месечинка на малките Сладурчета! Нашето момченце днес става на половин годинка, цеели 6 месеца. Време през което е научих на много неща, на търпение най-вече хаха.
Сигурно ще ме помислите за луда, но веднага щом родих и дойде ММ да ме види, станах от леглото и му казах, че съм готова да родя още едно дете веднага хаха. Явно съм била под голяма еуфория. Обаче още не съм си променила мнението. Имах много леко раждане и се чувствах на седмото небе. Иначе малкия го гледам сама, ММ е на работа, късно  се прибира, няма кой да помага. Та за това, колкото и да искам трябва да изчакаме с второ бебе, защото той постоянно ми е на ръцете, а предната бременност лежах 2 пъти за задържане. А и едва ли ще стане по нормалния начин и ще трябва пак да тръгнем по болници, прегледи, инжекции.. Но всичко си заслужава накрая.
Хубав и усмихнат ден на всички 😊☕🍒💐

# 194
Честита месечинка на малките Сладурчета! Нашето момченце днес става на половин годинка, цеели 6 месеца. Време през което е научих на много неща, на търпение най-вече хаха.
Сигурно ще ме помислите за луда, но веднага щом родих и дойде ММ да ме види, станах от леглото и му казах, че съм готова да родя още едно дете веднага хаха. Явно съм била под голяма еуфория. Обаче още не съм си променила мнението. Имах много леко раждане и се чувствах на седмото небе. Иначе малкия го гледам сама, ММ е на работа, късно  се прибира, няма кой да помага. Та за това, колкото и да искам трябва да изчакаме с второ бебе, защото той постоянно ми е на ръцете, а предната бременност лежах 2 пъти за задържане. А и едва ли ще стане по нормалния начин и ще трябва пак да тръгнем по болници, прегледи, инжекции.. Но всичко си заслужава накрая.
Хубав и усмихнат ден на всички 😊☕🍒💐
Честити 6 месеца на вас🍰💚
Да ви е жив и здрав бебока!
Направо се възхищавам на ентусиазмът ти,аз си признавам,че ми беше доста тежко след раждането,и не съм си го помислила и за миг.

Общи условия

Активация на акаунт