Отговори
# 195
  • Пловдив / София
Мама Мартина, много сладка принцеса 😍

Аз съм наясно какво ще стане, ако стане гаф и гледам да не става. Нито имаме финансова, физическа, емоционална, психическа и изобщо никаква възможност, нито пък имам каквото и да е желание да кача още килограми, да се тормозя още веднъж 9 месеца и тн. Засега детето ми е напълно достатъчно и аз нямам капацитета да бъда майка на още едно или повече деца. С времето може да узрея, да ми дойде друг акъл, да имам други възможности, но засега мога да се раздам на 100 процента само на бебе Е.

Обяснения, че едно дете повече е само още една филия хляб, не са за мен. И че "как ще оставиш детето само , егоистка такава" също.

Аз съм на абсолютно същото мнение.
Не смятам да имам второ дете. Ти поне си млада.
Аз някак си изпуснах момента и докато се усетя станах на 37.
Никога не съм се проектирала като майка на 20 или на 25. После към 30 си казах, че явно не ми е писано. То, нали знаете и партньор на същата вълна трябва до вас. Но не съм страдала.

После срещнах ММ. В началото имаше обстоятелства, поради които нямаше как да помислим за дете. Така станах на 35, забременях, неуспешно, последва абразио. Оказах се с тромбофилия. После ни отне още малко време до второто ззабременяване и така.

Но не, не искам второ на 40г. Нямам психическа и емоционална възможност за това. Не е верно това, че, като роди една жена на по-късна възраст е по-улегнала. Според мен е точно обратното. По-трудно е.
Жалко, че ще остане само дете, но това е положението.

# 196
Честити месечинки на двете малки сладурчета и на малкото слънце! ❤️ Да са ви живи и здрави децата и много да ви радват! ❤️

Сладурче, как си?

Фам, да ти кажа сега като съм с дете на тази възраст, мисля че е по-добре да е по-късно, поне след 30. Просто липсата ми на житейски опит личи, а и разликата в годините с ММ си оказва влияние и ако преди нямаше такова значение, сега има. След 30 си мисля, че хората са малко по-улегнали, по по-различен начин гледат на живота. Но пак на 25 в средна хубост, де. Не е като на 18-20,че тогава мислех за съвсем други неща 😁😁😁

# 197
Честити месечинки на двете малки сладурчета и на малкото слънце! ❤️ Да са ви живи и здрави децата и много да ви радват! ❤️

Сладурче, как си?

Фам, да ти кажа сега като съм с дете на тази възраст, мисля че е по-добре да е по-късно, поне след 30. Просто липсата ми на житейски опит личи, а и разликата в годините с ММ си оказва влияние и ако преди нямаше такова значение, сега има. След 30 си мисля, че хората са малко по-улегнали, по по-различен начин гледат на живота. Но пак на 25 в средна хубост, де. Не е като на 18-20,че тогава мислех за съвсем други неща 😁😁😁
Благодаря,Ланче💚
Днес съм добре,Слава Богу,че двете принцеси нещо не са в настроение.
Днес направих още един тест,и чертата вече си е доста ярка,все се надявах,да не е така, колкото и гадно да звучи.
Аз пък и на 20 и на 25 пак исках деца,но тогава исках едно само.

# 198
Честита месечинка на малките Сладуранки и на малкото слънчице ❤️❤️🌞
Аз винаги съм искала второ дете, сега понякога ми е трудно с двете деца, и знам че ще става все по - трудно, но здраве да е. ММ също се пребира късно от работа, няма кой друг да ми помага. Единственото хубаво от пандемия та беше, че ММ си беше вкъщи 2 месеца и се радваме заедно на децата.
Той понякога ми говори за трето, но аз не съм узряла за тази идея. Най-трудно ми е когато са болни, разболее ли се баткото и малката е болна. Ужасно е да гледаш децата си така, това е най-вече причината да не искам повече деца.Много тежка зима имахме, дано не се повтаря 😷🤞🤞🤞

# 199
Честити месечинки на бонбониитее!Благодаря Ви момичетаа Heart Да са ни живи и здрави всички слънца!! Сладурче,да пишеш след доктораа. ...Успееех Yellow Heart

# 200
  • Пловдив / София

Днес направих още един тест,и чертата вече си е доста ярка,все се надявах,да не е така, колкото и гадно да звучи.

Сладурче, не звучи гадно. Това е твоето тяло и твоят живот. Никой не е в твоите обувки, за да те съди.
Успех, каквото и да решите. Ако искаш, сподели после.

# 201
Мама Мартина, много сладка принцеса 😍

Аз съм наясно какво ще стане, ако стане гаф и гледам да не става. Нито имаме финансова, физическа, емоционална, психическа и изобщо никаква възможност, нито пък имам каквото и да е желание да кача още килограми, да се тормозя още веднъж 9 месеца и тн. Засега детето ми е напълно достатъчно и аз нямам капацитета да бъда майка на още едно или повече деца. С времето може да узрея, да ми дойде друг акъл, да имам други възможности, но засега мога да се раздам на 100 процента само на бебе Е.

Обяснения, че едно дете повече е само още една филия хляб, не са за мен. И че "как ще оставиш детето само , егоистка такава" също.

Аз съм на абсолютно същото мнение.
Не смятам да имам второ дете. Ти поне си млада.
Аз някак си изпуснах момента и докато се усетя станах на 37.
Никога не съм се проектирала като майка на 20 или на 25. После към 30 си казах, че явно не ми е писано. То, нали знаете и партньор на същата вълна трябва до вас. Но не съм страдала.

После срещнах ММ. В началото имаше обстоятелства, поради които нямаше как да помислим за дете. Така станах на 35, забременях, неуспешно, последва абразио. Оказах се с тромбофилия. После ни отне още малко време до второто ззабременяване и така.

Но не, не искам второ на 40г. Нямам психическа и емоционална възможност за това. Не е верно това, че, като роди една жена на по-късна възраст е по-улегнала. Според мен е точно обратното. По-трудно е.
Жалко, че ще остане само дете, но това е положението.

Честити месечинки на порасналите днес сладкишчета ❤❤❤

Да се изкажа и аз като най-дърта и родила за втори път, след 10 години, на 39. Всъщност от 35 годишна исках, но не се получаваше. Бях се примирила, направила планове, бях щастлива и с едното ми момченце. Но дълбоко в себе си изпитвах едно леко съжаление, непримиримост, много го исках това дете и ето, че чудото стана. Освен паспортната ми възраст, надявам се биологичната да ми е по-малка 😂 по акъл съм си на около 30 хихихи и сега бебето въобще не ми тежи ни психически, ни физически. Само многото ми ангажименти -баткото, професионални и т.н объркват понякога положението, но криво ляво ги подреждам. Таткото изключително много ми помага макар да е и той много ангажиран и е мнооого щастлив че има и дъщеричка. Та като цяло това човече появило се на по-късна възраст внесе такъв живот, радост и светлина, толкова по-шарено ни стана и по-пълноценно всичко. Е хаосът, бързането, недоспиването  преобърна иначе мнооого добре подредения ни свят, но това няма никакво значение пред беззъбата все още усмивка насреща 💗
Така че мили момичета, той Бог си знае работата въпреки плановете ни...обичайте децата си, едно, две, три без значение, това е най-важното!

# 202
Честита месечинка на бебчетата! Heart
Сладурче, пиши след док какво сте решили, ако искаш. Стискам палци.
Аз искам още деца. Може би ще изчакаме 2-3-4 години, де. Аз съм само дете и не искам да оставям Катлея сама.
Но както казах Господ си знае работата и на който, каквото му е писано.

# 203
Сладурче, още от самото начало ти си едно от момичетата на които се възхищавам в темата. Толкова млада, а така разумна.Сугурна съм и че сега ще пристъпиш по най-добрия начин за твоето семейство. ♥️♥️♥️

Момичета, аз още съм без цикъл. Има ли момичета като мен? Бебето е изключително кърмено и все още не съм започнала захранване. Знам че е нормално...

Вили, аз също съм без цикъл още. АГто ми каза скоро да не го чакам. Той и преди си беше нередовен заради поликистоза, но се надявам да се регулират нещата след раждането.
Сладурче, тихичко честито. Heart Вярвам че ще вземете най-доброто решение.
Честити месечинка и на всички бебчета. Heart

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 14:42 от *Femme*

# 204
Сладурче честита месечинка на близначки! Hug
Аз пък смятам, че много добре постъпих, че родих на 22. Смятам, че не слупайно казват, че на 20 се гледа дете по-лесно от колкото на 30.не отричам, че и случих на спокойно дете. Но смятам, че възраста ми е перфектна, изобщо не се чувствам не по-малко подготвена от тези, които са по-големи от мен. Радвам се, че имам възможността да си отгледам детето и да имам време и кариерно да се развивам. Дай боже и да имаме второ дете, когато се почувстваме готови. Heart Детето е божи дар и на които когато му е писано идва при него, в крайна сметка всеки заслужава това щастие и дали ти се е случило на 20,30 или 40 важното е да му се насладиш максимално. 🙏

# 205
Аз съм на 35 и изобщо не съм подготвена за отглеждането на бебе. Напротив, даже съм голяма паника, вглеждам се във всичко и в началото много ме беше страх, признавам си. Радвам се на младите майки, много исках и аз по-раничко да станем родители, но за съжаление не се получи.
Обаче се чувствам като на 25 хаха 😜Crazy mamaa. Лудувам с малкия, носим се, смеем се, бръмчим си.. И вечер съм на парцал хахаха. Здраве да е 🍀

# 206
Сладурче честита месечинка на близначки! Hug
Аз пък смятам, че много добре постъпих, че родих на 22. Смятам, че не слупайно казват, че на 20 се гледа дете по-лесно от колкото на 30.не отричам, че и случих на спокойно дете. Но смятам, че възраста ми е перфектна, изобщо не се чувствам не по-малко подготвена от тези, които са по-големи от мен. Радвам се, че имам възможността да си отгледам детето и да имам време и кариерно да се развивам. Дай боже и да имаме второ дете, когато се почувстваме готови. Heart Детето е божи дар и на които когато му е писано идва при него, в крайна сметка всеки заслужава това щастие и дали ти се е случило на 20,30 или 40 важното е да му се насладиш максимално. 🙏

И аз родих на 25 почти,3 месеца ми оставаха и съм супер щастлива..много мразех като ми кажат “Защо бързаш бе,поживейте си”...Ами че ние и сега не сме умрели..Не знам защо хората си мислят че с детето живота свършва,то сега започваа Yellow Heart

# 207
Сладурче, честита месечинка на Дари и Бубси!💗💗
Имаш подкрепата ни! Няма значение какво ще е вашето решение, това си е вашият живот и никой няма правото да се бърка и да взима позиция по каквито и да е било въпроси💗

Аз родих рано и двете си деца, но бяхме психически, физически и финансово готови за това. Искам още едно, но преди това ще трябва да се случат други нещица, които не зависят много от нас в създалата се ситуация. Не смятам, че възрастта има значение, стига майката да има възможност да се грижи за детето си. По-добре рано, отколкото да си остана бездетна (само чее има някои, които си я живеят до към 50 и малко преди това се сещат, че нямат деца)...просто, за да си изживея младостта. Някоя от вас вече спомена, ама ние не сме умрели, нито животът е спрял.

Иска ми се дечицата ми да са с малка разлика, за да после да са що-годе на една вълна.

Да сме живи и здрави всички и дечицата ни, пък не е важна нито възрастта, нито бройката!💗

# 208
Да вметна, че на 20 акъл нямах, затова споменах, че на 25 ми е по-добре, а след 30 щеше да е идеално. Но това съм аз, разбира се.
Има други, много по-зряло мислещи на 18,20,22:) на кой когато и каквото си му е писано, общо взето

А аз не мисля, че като си нямаш брат или сестра оставаш "сам". Ако сравнявам мен и ММ - той има сестра с 6 години разлика и нито един приятел, на който да може да се обади по всяко време, въпреки че е много комуникативен, аз имам сестра с 18 години разлика, но си имам няколко най-добри приятелки, за цял живот. А пък колко случаи на изпокарани братя и сестри заради разни семейни глупости знам.. Засега съм си пас хаха

# 209
Честно казано винаги съм си представяла , че ще имам само едно дете. Имам чувство,че няма да мога да разпределя правилно любовта си и грижите, ако са повече. Ако всички са като Теодор, мога да отгледаме още три ама уви едва ли ще е така 😁 За годините съм съгласна с Лани, до 25 даже не знаех какво се случва, дай ми купони, безгрижие и ларж. Като цяло съм си и егоист. Та даже като забременях се чудех готова ли съм, въпреки че беше напълно планувано. До човек си е, до възможности и разбиране.. Та и аз съм пас в следващите години със сигурност, ако стане случайно, разбира се , че ще е добре дошло Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт