Отговори
# 345
И ние днес ставаме на 6 месецаа!! Nature High Brightness
Черпим ви виртуално с една бърЗа торта,която успях да скалъпя за 1 час,докато вчера беба спешее!! Heart

Честита месечинка 🤗 🎉, да ти е жива и здрава! Тортата изглежда страхотно 😋

# 346
Благодаряяя Heart EyesHug

# 347
Първото падане е факт.
Преобърна се с проходилката 🤦‍♀️

# 348
Първото падане е факт.
Преобърна се с проходилката 🤦♀

Оле миличкото,звучи страшно! Всичко наред ли е?

# 349
  • Пловдив / София
Mama Martina, честита месечинка. Тортата изглежда много добре.

Кикаир, дано нищо й няма. Май повечето минават през това.

# 350
Kikair, днао не се е изплашило много, аз със сигурност ще се изплаша повече и от детето. Каква ви е проходилката? Ние сме в процес на избиране.
Някой да има наблюдения върху този тип столчета, че сегашното не ми допада много, подарък ни е от друго детенце.

# 351
Благодаряя!! И ние сме в процес на избиране на проходилка,имам столче от приятелка,тези дни ще го пробвам! Ако не ми допада мисля да вЗема от икеа-имало на 35 лв били много удобни, имат и възглавничка,която можеш да си закупиш-мисля,че около 16-17 лв да не ви излъжа! Неделя ще пътуваме до София и ще имам достоверна информация!!

# 352
Mama Martina, честита 6-та месечинка! Да е здрава и весела бебка 💗

Нас пък днес ни върнаха от ваксина, гърлото ѝ било леко зачервено...

Ето заради подобни инциденти и не само...не предпочитам проходилки. Кикаир,  дано бебето е добре.

# 353
Благодаря Ви момичета!
Аз сега с едно запитване.. Днес сварих домашно пилешко бяло месо и го затворих докато беше топло още в две бурканчета! По колко месце слагате горе-долу в пюренцата,че нямам идея колко да дам?
И не става супер гладка консистенция нали..някак си ми е притеснено да не се задави нещо, а знам,че е почти невъжно да стане супер гладко пюре,все пак това е месо!

# 354
Mama Martina, пасирай го с част от булюна, за да стане гладка консистенцията.
Така са ми казвали, още не съм правила. И се съхранявало във формички за лед с капаче. Едно кубче се слага. Знам че месото трябва да е 20гр.на хранене.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 21:31 от Анонимен

# 355
честита месечинка, Mama Martina!

Именно и аз такова столче съм взела и споделих в предния си пост, че му е много удобно и се поддържа много лесно. Струва 32 лева, а възглавницата и калъфката са 16 лева общо. Сега гледам, че на място в магазина имат и 20% намаление.

Препоръчвам ти го с две ръце Hands V

Аз проходилка ще взема от този тип:

# 356
Аа супер,извинявам се много,не знам как съм пропуснала Blush
Месцето го пасирах и аз с бульона,и си напълних една формичка за лед с бульон да имам! Благодаря Ви много момичета!
Утре ще и дам,щом трябва да е 20гр на ядене,утре ще сложа 10 да видя дали ще и хареса! Heart Eyes

# 357
Много ги хвалят тези столчета от Икеа. Чудех се за него, но видях това на Kikkaboo и много ми хареса като модел.. Но за него не намирам отзиви.

# 358
И ние взехме на Икеа. Но, от бързане забравих да поръчам допълнителната възглавничка и взех само калъфката 😁 Сега ще правя пак поръчка.

# 359
Джулия, не е голяма философията с колектора, аз вече 2 пъти ползвах, но беше доста по-малък и седеше мирен. Поставянето а колектора при момчетата е лесно, само трябва да изчакаш да свърши работата. Ако не успееш можело и памук да сложиш в памперса и да изстискаш от него малко.

Куршумчо, наистина ли трябва да се чака на място да се изпишка? аз мислех че го поставяш това чудо и слагаш памперса и при смяната със следващия го махаш и изсипваш в стерилно шишенце.

Аа супер,извинявам се много,не знам как съм пропуснала Blush

о, няма проблем.

И ние взехме на Икеа. Но, от бързане забравих да поръчам допълнителната възглавничка и взех само калъфката 😁 Сега ще правя пак поръчка.

напълно те разбирам, аз две седмици държах поръчката в кошницата, защото ту възглавницата свършваше, ту столчето, ту калъфката и постоянно дебнах всички да са налични едновременно!

Общи условия

Активация на акаунт