Отговори
# 360
  • София
Джулия, не е голяма философията с колектора, аз вече 2 пъти ползвах, но беше доста по-малък и седеше мирен. Поставянето а колектора при момчетата е лесно, само трябва да изчакаш да свърши работата. Ако не успееш можело и памук да сложиш в памперса и да изстискаш от него малко.

Куршумчо, наистина ли трябва да се чака на място да се изпишка? аз мислех че го поставяш това чудо и слагаш памперса и при смяната със следващия го махаш и изсипваш в стерилно шишенце.
Не залепва хубаво и плътно лепенката. Дори и да го изчакаш и веднага да отлепиш пак се излива една част. Малко пипкава и леко мърлява работа е, имай го предвид.

Мама Мартина, честит половин рожден ден на девойката ти. Да расте здрава и много щастлива 🤗 Тортата изглежда много апетитно

И аз щях да взимам столчето на Икеа, но ни подариха на Чико. Малкия се губи в него, много е голямо, но пък явно му е удобно и ще си остане с него.

Проходилка имам отново подарък, но май няма да я ползвам. Против употребата им съм, единствено се изкушавам да го сложа, за да мога да свърша някаква работа докато е на безопасно място. Сега това невъзможно докато е буден, голям е дивак. Но пак преди 7-8 месец няма да е. Има време, ще го мисля

# 361
  • Пловдив / София
Това столче на Икеа и на мен ми го хвалиха, обаче аз не го купих, защото няма позиции на облегалката. Та, купих друго.
Иначе за проходилка няма да купувам. Чета, че в момента лекарите ги отричат.
По-скоро май уокър ще взема. Ще видим, не съм мислила още.

# 362
И ние сме с Икейското столче, много съм доволна.
Проходилка няма да взимам, против съм. Ще ползваме уокър.

# 363
Ние имаме уокър. Малката се побърква от радост като я види. Чак пищи. Играе с играчките отпред, да не помислите, че е тръгнала да ходи 😁

# 364
Мамии,ние днес в 1 сме на ваксина! Сега на 6месеца се бият двете,в двете крачета,нали? Много ми е притеснено нещо,направо ще ми се пукне душата от снощи! Cry

# 365
Мама Мартина, ние имаме вече два пъти по две ваксини и не е чак толков а страшно, колкото звучи. Боцването е мигновено, а дозата малка и я поставят бързо. Малчо плака за секунда и се успокои и забрави още в кабинета.

По препоръка на нашата педиатърка и двата пъти залепих по половин лепенка Куулпач на всяко бедро час преди ваксините. После не е вдигал температура.

Стискам палци да ги понесе леко!

# 366
Благодаря тии,и аз съм взела лепенки! И миналия път сложих след ваксината на гръбчето я залепих! Дано мине наред всичко! Kissing Heart

# 367
Благодаря тии,и аз съм взела лепенки! И миналия път сложих след ваксината на гръбчето я залепих! Дано мине наред всичко! Kissing Heart

Аз ги лепя на мястото на убождане, след ваксината.

Мами, колко пъти ще слагате пневмококовата ваксина Синфлорикс? По новия календар е 2 вместо 3 пъти.

# 368
  • Sofia

Мами, колко пъти ще слагате пневмококовата ваксина Синфлорикс? По новия календар е 2 вместо 3 пъти.

Ние сме по календара от 2019, т.е. Синфлориксът са 3 приема.

# 369
Ох само една ваксина имахме,но вземането на кръв беше ад... Боднаха и едното пръстче,посиня и не успяха,боднаха и другото и тя се скъса да плаче...Направо ми е лошо още,както не мога да гледам много кръв! Сега спинка изморена,дано нямаме проблеми! И ще мисля как да взема урина..

# 370

Ние сме по календара от 2019, т.е. Синфлориксът са 3 приема.
Да, но педиатъра каза по желание третата доза 😉 Ние май ще я пропуснем и без това няма да сме в Сф тогава...чудя се

Мама Мартина, това с кръвта е ужасно наистина...Преди време на баткото отказах да се взема, но сега единствено заради по-ранното ѝ раждане и опасност от анемия реших.

# 371
Даа..беше кошмар! Качила е 250гр за месец,Вашите бебоци колко качват? Стори ми се някак малко,а педиатърката нищо не каза! Сега ще запазвам час за ортопед!

# 372
Даа..беше кошмар! Качила е 250гр за месец,Вашите бебоци колко качват? Стори ми се някак малко,а педиатърката нищо не каза! Сега ще запазвам час за ортопед!

Ние бяхме на консултация вчера. И Валя толкова е качила. Докторката каза :”добре е, може и още 50-100гр”.
За един месец е дръпнала 3см ☺

# 373
Ние сме само 1 см дръпнали,ама все пак аз съм 160см Joy Добре че таткото ни е висок,ще видим! Само да са ни живи и здрави! Heart Eyes

# 374
  • Sofia
Ники на консултацията малко преди 6м беше качил 0.5 и 3 см, но все пак е момче и си върви дундест. Всяко дете е различно. Не се притеснявай.

Общи условия

Активация на акаунт