Отговори
# 420
  • Sofia
В пюретата, които аз правя, не добавям нищо. Масло, било то и малко, си е захранване с краве мляко и за мен е все още доста рано. По-скоро бих капнала зехтин, ако държа на някаква добавена мазнина.

# 421
Записах я на кухня, при нас дават пюрета и каши до 1 г.  Голямо улеснение, харесва и повече от купеното и пюрето което правех аз. Разходката до кухнята също и харесва както и на мама ☺️

# 422
Kikair, да ти е жива и здрава, голяма е сладурана!

# 423
# 424
Здравейте сладурки ❤️💋💚
Влизам да почерпя виртуално за 8-ми месец на куклите.
Ние тичаме насам натам,ходим на рехабилитация,нещата са добре.Тези дни ще купуваме басейн,че доктора ми препоръча,това било по-добре и от рехабилитация.
Започнах с глутена и скоро мисля и на кухня да ги запиша,че ходим на София чак за пюрета,каши и мляко от ДМ.
Вие как сте?слушат ли бебоците?

Слънчев и усмихнат ден от нас!💋⛱️🍹🍦🌞

# 425
  • Пловдив / София
Сладурче, честита месечинка на малките принцеси.
 Аз днес започвам месото. Глутена и аз към 8-ми месец мисля да го започвам.

Тази седмица го дават доста топло, ще трябва да се организирам някак и да излизаме по-рано.

Отделно имаме ходене до банка и нотариус, а няма на кого да оставим бебето. Ще трябва с нас да го водим. Притеснено ми е.

# 426
Здравейте,момичетаа. Сладурче,честита месечинка на малките принцеси. Нека са живи и здрави и много послушнии!
И ние сме добре,при нас също е адска жега и тези дни излизаме рано към 8:30 до 10-10:30 и после в нас. Вечер излизаме след 7-8. Аз въведох глутена преди месото Confused Не знам защо така се бях объркала,миналия ден въведох заешко и тези дни мисля да включа и пуешко вече. Хубав и слънчев ден на всичкии Heart

# 427
Честита месечинка на принцесите. Колко са големи вече!!!

# 428
Честита месечинка. Hug
Моето я записах на кухня, много и харесва хапва с апетит. При нас дават пюре и каши до годинка и слагат АМ в десертите.
И аз въведох глутен слагам сухар в пюрето.

# 429
Сладурче, честита месечинка на куклите! Страхотни са Heart вие за какво ходехте на рехабилитация? И за двете ли, или само за едната? Може и да си казвала, нл съм пропуснала. А къде ходите?

# 430
Честити месечинки и двете красавици! Да са ви живи и здрави!❤💗🌷
Сладурче, в басейнчето какво точно трябва да правят полезно за моториката? Освен да седят друго не се сещам ☺

Къпете ли бебетата направо с ръчния душ?

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 23:27 от Irmir

# 431
Irmir,ние вече две седмици почти слагаме възглавницата в коритото и с ръчния душ я къпем. Много е лесно,супер бързо и тя умира от кеф,смее се с глас,особено като и мием гушката и подмишничките. Heart Eyes

# 432
Не я къпя с ръчния душ ваничката ще се напълни много бързо. Но вече я къпя седнала на коритото.

# 433
Сладурче, честита месечинка на куклите! Страхотни са Heart вие за какво ходехте на рехабилитация? И за двете ли, или само за едната? Може и да си казвала, нл съм пропуснала. А къде ходите?
Благодаря на всички за милите думи💚❤️💚
Марти ние ходим на рехабилитация, защото лявата ръчичка,все в юмрук я държеше стисната и не искаше да посегне с нея даже ,почти през цялото време беше така.Сега има съществена разлика.Ходим в Момин проход.Само на Бориса я правят,при Дария няма проблем.
Фам браво на вас,напредвате.Колко време мислиш да въвеждаш глутена?
Ирмир казаха,че пляскането с ръце във водата с крака и ръце,е най-добрата гимнастика.Купила съм пояс-гащи за да може да са във водата потопени.Нашите в коритото правят мазало направо 😁

# 434
  • Пловдив / София

Фам браво на вас,напредвате.Колко време мислиш да въвеждаш глутена?

Глутенът ще го въвеждам в 8-ме месец, постепенно. Ще започна с овес и ще увеличавам съдържанието на глутен, докато стигна до пшеницата.

Леле, вчера беше някакъв ад. Следобед като тръгнах да се приспиваме, то не беше рев, не беше чудо. 1,5ч. докато се успокои и заспи. Даже дадох малко мляко. Плисках му лицето с хладка вода, давах вода за пиене.
Дано днес не е така.

Общи условия

Активация на акаунт