Отговори
# 435

Фам браво на вас,напредвате.Колко време мислиш да въвеждаш глутена?

Глутена ще го въвеждам в 8-ме месец, постепенно. Ще започна с овес и ще увеличавам съдържанието на глутем, докато стигна до пшеницата.

Леле, вчера беше някакъв ад. Следобед като тръгнах да се приспиваме, то не беше рев, не беше чудо. 1,5ч. докато се успокои и заспи. Даже дадох малко мляко. Плисках му лицето с хладка вода, давах вода за пиене.
Дано днес не е така.

Фам,ние сме така вече 4 ден. Не знам какъв е този рев,гушкам я,тя се огъва като червей в мен,а и се спи. И ние сме мъки по 1 час почти..много е кофти и се мъчат и те Confused

# 436
Да не би да им растат зъбки, че плачат толкова.. Страх ме е като дойде този момент, за сега няма изгледи.
Сладурче, много сте пораснали 😊
С тази жега не знам как ще е. Излизането трябва да ни се сутрин в 8, а той тогава спи, и вечер след 19. Прибираме се в 21ч след разходка. Добре че го къпем късно.
Хубав и прохладен ден 🌞🍀🍧
P. S Много ми се ходи на мореее, ама няма да е тази година. Блазе им на тези, които сега са на плажа 🏖️

# 437
Да не би да им растат зъбки, че плачат толкова.. Страх ме е като дойде този момент, за сега няма изгледи.
Сладурче, много сте пораснали 😊
С тази жега не знам как ще е. Излизането трябва да ни се сутрин в 8, а той тогава спи, и вечер след 19. Прибираме се в 21ч след разходка. Добре че го къпем късно.
Хубав и прохладен ден 🌞🍀🍧
P. S Много ми се ходи на мореее, ама няма да е тази година. Блазе им на тези, които сега са на плажа 🏖

Опипвам постоянно,няма нито подуто на венците,нито нещо беличко виждам..
И ние излизаме сутрин към 8:30-максимум до 10 и после след 19-19:30 до към 21-21:30,прибираме се,къпем я,хапва и заспива. И ние с ММ сядаме за вечеря и по чашка винце.
И аз мечтая за мореее..но с 6месечно бебе,див лабрадор,някак си ми се вижда чиста лудост Laughing А и да ви кажа чесно,мен си ме е страх с тоя вирус.. Angry

# 438
И ние сме горе-долу така.Дария умира за съм,ама само мрънка и така 1ч,може и 2часа.После като заспи няма събуждане,а като се събуди е озверяла от глад и не иска да яде нито пюре,нито каша..ужас е
Бориса спи 3 пъти в деня,но  и тя голямо реване , докато заспи,иска да и държа биберона аз.
Момичета и на мен много ми се ходи на море,ама таткото отказа категорично,малки били, нищо нямало да се разбере от морето и т.н.Май ще трябва да се примиря тази година.
Ние преди няколко дни ходихме на басейн с малките,ами хип не беше ок.Едната мрънка,другата шляпа във водата,коренно различни са.

# 439

Глутенът ще го въвеждам в 8-ме месец, постепенно. Ще започна с овес и ще увеличавам съдържанието на глутен, докато стигна до пшеницата.

Леле, вчера беше някакъв ад. Следобед като тръгнах да се приспиваме, то не беше рев, не беше чудо. 1,5ч. докато се успокои и заспи. Даже дадох малко мляко. Плисках му лицето с хладка вода, давах вода за пиене.
Дано днес не е така.
[/quote]
Фам, да би да е заради жегата? И при нас е едно мрънкане, ядосване, определено ѝ е кофти от топлината. Надявам се скоро да се климатизира. Не става и за разходки, излизаме чак към 18:00 часа.

От днес захранвам с глутен- сложих 2 лъжички овесена каша към банановата. Мисля да вкарам през този месец овес и ръж и от другия пшеница под формата на сухар за попарата.

# 440
  • Пловдив / София
Не знам и аз от какво е. За зъби - не виждам нещо подуто. Може и от жегата да е.
Ще видим днес как е.

За море, по принцип имаме планове септември за Гърция. Сега вече взех да се поотказвам заради цялата хамалогия. То за нас няма да е никаква почивка, но ще видим. И без друго, заради това несигурно положение (карантини и пр), ще запазваме нещо в последния момент, ако решим все пак.

# 441
Сладурче, браво на Бориска, дано се оправи напълно! Heart
Ние сме пас за морето. Баща  й е в чужбина.

# 442
Сладурче, честита месечинка на госпожиците Simple Smile Birthday честита половин годинка на патерици и на всички останали Heart

Еййй, как само се претърколи това време, не съм скучала изобщо Simple Smile

Моят младеж си ляга в 20:30 всяка вечер от както стана на 2 месеца. Държа на железния режим и на него си му харесва.

Най-новият ни хит е динята, на малина и праскова  се намръщи.

Аз почти навих ММ за едни палатки край Шабла, в краен случай на гости на мама във Варна Wink

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 16:32 от julia roberts

# 443
Днес сложихме обички, предварително я белязах вкъщи. На място само щракнаха, порева малко. Поръчах и същите златни обички като на каката, за да са еднакви.

# 444
Днес сложихме обички, предварително я белязах вкъщи. На място само щракнаха, порева малко. Поръчах и същите златни обички като на каката, за да са еднакви.

И аз исках да и слагам,но моя мъж мрънка. Като пораснела сама щяла да реши дали иска или не Angry

# 445
Здравейте момичета, и при нас е по-трудно заспиването напоследък. За съжаление и нощем спи неспокойно и аз се нося като зомби през деня😔 Също се старая да излизаме по-рано сутрин, но малкия рядко става преди 8часа, та е голямо бързане 😅. Как са малките сладури с придвижването? Ние сме на сериозни опити за пропълзяване, но все още не се получава, освен назад 😁Четох, че уж така започвали първо.
Сладурче, честита месечинка на малките сладурки 🤗
Мама Мартина, аз съм оставена така да си реша сама и се престраших чак на 20 и няколко години 😂 Но ме боля доста и така и не свикнах да нося, а само си стоя с дупките сега 🙄 По-добре предложете да ѝ сложите веднага щом започне да разбира😁
P.S.: С какво успявате да изперете петна от морков?! Аз съм вече с 2 съсипани бодита и сега се храним по памперс 😅

# 446
И аз не мога да изпера морков Weary А ние с лазенето сме до НИКЪДЕ,оставям я и не помръдва изобщо,даже,ако не стоя пред нея да е забавлявам се сърди и започва да плаче! Седнала стои в мен,подпряна на възглавници,в столчето за хранене,но сама не може да стои още,веднага се тупва. Чак почнах малко да се притеснявам,защото всички ми викат,че децата на 6месеца вече стояли сами. С една дума аз явно не правя нищо.. Rolling Eyes
А за обичките...май ще го навия BlushJoy
Хубав ден мамиии Heart

# 447
Здравейте😊

Сладурче, честита месечинка на малките принцески💚💚 Големи са сладуранки😘

Ние със захранването дръпнахме напред, така да се каже. Глутен не съм въвела, но него ще оставя за 8ми месец. Много се кефи на бананова каша😅

Момичета, от морков и аз пострадах. Уж успях да го замаскирам с една гъба, която всичко чисти ( на mr.clean, май си е чист мистър Пропър, като го гледах на картинката). Слагам вече едно като мушамена блузка/ лигавник с ръкави. Ани лази и кака ѝ много се забавлява😆

Обички няма да сложа на нито едната. Предпочитам те сами да решат дали искат или не. Ако проявят желание, веднага ще ги заведа.
Аз имах като малка и в детската градина ми скъса ухото една лелка, уж да ми помогне с дрехите....още го помня . После спрях да нося обеци и към 10-годишна сама проявих желание да ми направят дупки отново.

# 448
Търкаля се ,но не лази за сега.
Петната мия с Бочко за съдове
и пускам в пералнята.

# 449
Аз слагам лигавник тип мушама и си цапа него.
Мама Мартина, всяко бебе е различно. Някъде четох, че трябва да седнат сами до 9месец. Не мисля, че има повод за притеснение.
Момичета, кога ще въвеждате млечни продукти - кисело мляко, сирене, кашкавал?

Общи условия

Активация на акаунт