Отговори
# 540
Сладурче,страхотни са! Живи и здрави да са ти и много щастливии Heart Eyes

# 541
Лелее😍😍😍
Прекрасни са, Сладурче!
Живи и здрави да са, душиците иии да оставят мама да си почива😅

# 542
  • София
Честита месечинка на сладурките ❣️❣️
Здравейте сладурки
Минавам да почерпя за 9 месец на Дари и Буби🍰🍼🍭🧁🎂🥂
Ето ни и нас
Слънчев дена на всички 💜💚💛

# 543
  • Sofia
Честити цели 9 месеца и от мен, Сладурче! Страхотни са госпожиците!

# 544
  • Пловдив / София
Честита месечинка да Дари и Бубси. Много са пораснали. Да са ти живи и здрави, Сладурче.

# 545
И от мен честита месечинка на красавиците Дари и Бубси! Живи и здрави да са😘

# 546
Благодаря за пожеланията на всички 💛💚💜
Да ви се връща тъпкано.

# 547
Здравейте 😁 Връщам се и аз в редиците на декемврийските мами 💓 Изчезнах за доста дълго, но бебка беше доста сложна за гледане с един куп проблеми (от горе - долу нормалните, де) и не ми оставаха сили да дишам, камо ли за нещо друго 😅 Но сега нещата се пооправиха и ще се радвам отново да споделям заедно с вас радостите и вълненията около бебоците 😁

# 548
И ние сме от една седмица в период на страшно мрънкане. Направо ми е взела тока. Стои по 5 мин и почва да мрънка,иска да обикаляме на ръце Mask Направо нито ръце,нито кръст ми останаха. Явно ще ни мъчат зъбите,не мога да си го обесня иначе. Спи и се,а плаче,не мога да я приспя по 30-40 мин. Дано минава,че и двете се тормозим така Confused

# 549
Аз намирам спасение с ерго раницата. Не вярвах, но наистина върши чудесна работа за приспиване и успокояване.

# 550
Аз сега не знам какво кенгуру да избера. Защото съпругът ми най-вероятно ще се наложи да замине за 2 месеца септември и ще се прибира само събота и неделя. И аз трябва да излизам сама с бебка и кучо(40кг). Няма как с количката и много се чудя с кенгуру или раница ще ми е по-удобно. Ако имате идеи и предложения ще се радвам да споделите,защото не съм запозната изобщо Confused

# 551
  • Пловдив / София
Мама Мартина, кенгуруто не е ок от гледна точка на ергономия. Раницата е по-добрият вариант.
От тук може да поръчаш под наем, първо да пробваш, а не да купуваш направо, че са доста скъпи www.slingoteka.com
Ако си в София, можеш да се свържеш и с дамата, чиито е сайтът и да те консултира лично.
Аз поръчвах на два пъти, но нещо не уцелих моделите и не ми бяха ок.
Засега трети път не съм. Може би ще опитам пак.
То и сега лятото е голяма жега и не си представям така да излизам и да се потим взаимно.

# 552
Мама Мартина, кенгуруто не е ок от гледна точка на ергономия. Раницата е по-добрият вариант.
От тук може да поръчаш под наем, първо да пробваш, а не да купуваш направо, че са доста скъпи www.slingoteka.com
Ако си в София, можеш да се свържеш и с дамата, чиито е сайтът и да те консултира лично.
Аз поръчвах на два пъти, но нещо не уцелих моделите и не ми бяха ок.
Засега трети път не съм. Може би ще опитам пак.
То и сега лятото е голяма жега и не си представям така да излизам и да се потим взаимно.
Благодаря ти много,ще се свържа да разпитам. Да и мен ме притеснява жегата,но няма да имам голям избор,ибаче няма как да се справя и с кучо и с количката.

# 553
  • София
Здравейте момичета 🤗
Сладурче, честита месечинка на прекрасните сладурки ❤ Разкошни са 😘
Фам, честити зъбчета. Все така да пробиват без да ги усетите 🤗
Михаела, надявам се че всичко вече е зад гърба ви, и бебче е добре. И ние имахме много трудни първи месеци, но нещата се нареждат. Отпусни се, и събери сили, че сега започва веселото 😀
Мама Мартина, не се притеснявай от жегите. Все пак предполагам излизате в по-хладните часове на деня. Моята раница е с мрежа, точно заради жегиге, и малчо се чувства добре в нея. Не че дълго съм го носила, вързан дълго не търпи да стои, но 20 минути не са проблем, няма да прегреят бебоците.
Моят дундьо вчера беше на консултация-74 см. 9700 ☺️ Кога порасна това дете, така и не разбрах.
Зъбчета няма, макар че го тормозят от 3 месеца вече. Венците са много подути и зачервени от 2-3 седмици, но не искат да излизат. За сметка на това лигите се леят с литри.
От месец и нещо се изправя, катери се по маси, дивани и хора, постоянно е в движение. Не се спира и за минута. Научих го да пада по дупе, че преди това само главата удряше. Колкото и да го пазех, като магнит за пода залепваше тая глава 😀 Обикаля креватчето прав по стените, дори вече се опитва да избяга от него. Пълзи като стрела, за секунда да го изпусна от поглед и е на другия край на стаята. Въобще при нас е весело 😜
Обожава люлките, поръчах му и за двора, че не мога всеки ден в парка да го водя. А как се сърди като го свалям от люлката не е за приказване 🙂
Вчера започнахме с глутена, дадох овесена каша. Много я хареса, което ме учуди защото другите каши не ги ядеше. Жълтъка вече е въведен, другата седмица ще пробва и риба от готово  пюре. Лошото е, че както имаше напредък със ЗВБ изведнъж отказа категорично да докосва храна, а пък да я сложи в уста абсурд. Та сега сме на пюрета и каши, дано да е временно.
Джулия, как даваш домата? Аз знам, че е за след 1 годинка, но ми се иска да го дам сега в сезона, а не зимата. Питах и педиатърката, каза в малки количества не е проблем.
На почивка май през Септември ще ходим. Правех планове за края на Юни, но бебко като видя че може и на крачета, и дълго време не искаше да седи-нито в колата, нито в количката. Максимум 1 час, и след това наставаше ад.
Засега толкова от нас 🤗

# 554
И аз съм доволна от раница. Удобно е. Обикновено на бебетата им харесва.
Аз мисля да дам домат, когато навърши 8 месеца. Тогава ще започна и млечните. Иначе давам по малко жълтък. Въведох и глутена. Само пшеница не съм давала, като продукт с най-много глутен.

Общи условия

Активация на акаунт