Отговори
# 480
  • Пловдив / София
5 хранения има, ако яде по-рано сутринта като днес (в 6:30). Имало е дни, когато започва в 7:30 и даже 8, тогава са 4.
Заместила съм обяда и следобедната.

А вие млечните продукти кога ще въвеждате? Аз мисля, ако мога, да ги наместя с глутена в 8-месец. Ако не, ще ги оставя за 9-то

# 481
Аз започнах захранването с млечни първо е яла кисело мляко.
Има 5 хранения става след 7:00 и ляга около 10:00 , няма нощно хранене.

# 482
В това, което си публикувала пише, че белтъка е след годинката. Simple Smile
Аз знам за белтъка,че може след 7я месец.

Ето тази схема имам запазена аз. Дано се разчита

# 483
  • Sofia
Офф, Сладкиши, болна тема това с храненията - от 5 до 8, варират яко кърменията... Задължително с едно нощно, а ако не съм слушкала - и повече.

Яйченият белтък е силен алерген, не бих избързвала с него.

Иначе ежедневието ни е еднообразно. И така е добре и за него, и за цялото семейство. Малко да кривна от режима му и ни излиза на всички през носа. Така например в неделя баткото е на плуване, реших и аз да отида да го заведем, оттам целият ден беше ад - кога яде, кога спи, никаква диря... Хем си знаех, че така ще стане, ама пусто желание и аз малко да разчупя.

# 484
В това, което си публикувала пише, че белтъка е след годинката. Simple Smile
Аз знам за белтъка,че може след 7я месец.

Ето тази схема имам запазена аз. Дано се разчита

Оле момичета,аз исках да пиша ЖЪЛТЪКА. Изобщо не съм забелязала даже,извинявам се много.Сега върнах и прочетох.. Blush Нещо не съм доспала май днес..

# 485
Белтък преди годинка няма да дам. Хубаво е да е въведен преди 13 месеца, заради живата ваксина, но толкова рано не бих рискувала.
Аз вече въведох почти всичко от нещата до 8 месеца. Ще дам броколи, карфиол, елда и почвам с жълтъка. После имам просо, царевица и чушка, ама може би ще ги въведа по-натам.

Иначе излизаме сутрин и вечер, тия дни по-често само по 1 път, ако е топло в басейна, на люлката, играем си, пеем песнички, уча я да пляска и да маха за здрасти, но без успех. Горе-долу яде, спи, яде пюре, спи, яде, спи и си ляга с малко игри в промеждутъците 😁 и мрънка, най-вече мрънка 😅

# 486
Вики е на 5 хранения: АМ/  каша +плод/заленчуково-месно или с жълтък  пюре/ АМ+плод/ АМ

Заешко ще въвеждам тия дни.

И нашето ежедневие е едно и също: играе си самичка много на пода, хапване, спане, разходка обикновено вечер.

Още нямаме зъбче...

Мами, остявяте ли мъниците да гледат бейбитв или въобще тв? Аз да ☺

# 487
Аз също понякога я оставям да гледа бейби тв,но тя не е заинтригувана изобщо. Имаме куче и следи него,ако е в стаята,при всяка възможност го хваща за опашката и започва луд смях.

# 488
Не я оставям да гледа телевизия малка е и се превъзбужда. Иначе се заглежа но замалко.

# 489
Поправям се бейби тв е на английски,не съм го пускала. Пускала съм ник джуниър,дават Макс и Руби и прасето Пепа.

# 490
Не давам да гледа тв. Още по - малко Бейбитв. Телевизора стои пуснат, заглежда понякога рекламите, но рядко.

# 491
Не давам да гледа тв. Още по - малко Бейбитв. Телевизора стои пуснат, заглежда понякога рекламите, но рядко.

И аз така.

# 492
Абсолютно не давам да гледа тв, таблети и тн, старая се и ако нещо правя на телефона също той да не ми е в ръцете. Аз съм много против гледането на телевизия, естествено няма как да се избегне на 100%, но аз целенасочена да му пусна не бих и се надявам да удържа положението в следващите 2 години. Имам приятелка, на която дете е с изоставане заради телевизията... Специалисти са им казали, че няма дете, на което да не влиае негативно гледането. На едни действа на изоставането в различни неща, на други не се разбирам, че детето е било умствено с по-голям капацитет, защото телевизията го е смъкнала на средното ниво. Кадрите са мн бързи на екраните/телевизора детския мозък, особено техния не може да асимилира това, което се случва и им действа зле. Естествено всеки си има мнение Simple Smile но препоръчвам да се прочетете повече по темата Hug

# 493
Ох, засрамих се за бейбитв-то 😌, пускам го особено по време на обяда. Тя мноого му се кефи, но вече край!
Четох, че е вредно за проговарянето и говора, четенето, друго убедително твърдение не намерих.

# 494
Вижте сега, то не е добре и да изпадаме в крайности, сакън детето да не поглежда телевизора. Ама целенасочено да му се пуска съм против.

Общи условия

Активация на акаунт