Biologique Recherche

• 43 626
  • 382
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
В интерес на истината почистващото мляко е единствената стъпка, която още изобщо не съм пробвала. Принципно никога не съм се разбирала с млека и все го отлагам. Почиства ли добре всичко без да оставя следи или мазен филм?

160лв ми се струва ок за техните цени, мен все ме е страх да не ми изпишат нещо за 400-600лв парчето 😂

# 151
В интерес на истината почистващото мляко е единствената стъпка, която още изобщо не съм пробвала. Принципно никога не съм се разбирала с млека и все го отлагам. Почиства ли добре всичко без да оставя следи или мазен филм?

160лв ми се струва ок за техните цени, мен все ме е страх да не ми изпишат нещо за 400-600лв парчето 😂
Аз съм много доволна от млякото, но преди него използвам мицеларна вода. След това масажирам млякото за 5 мин и изплаквам макар че кожата ми го изпива. След това е много мека и хидратирана. Преди използвах корейски балм и измивен гел, но я чувствах опъната след това.
А има ли някой впечатление от кислородния спрей? Дали хидратира и освежава през деня или е глезотийка?

# 152
  • Варна
Мен това ме притеснява, че аз съм с кожа склонна към запушвания и избягвам всякакви комедогенни  съставки и държа кожата ми е да е добре почистена. Аз съм доволна от балмовете сякаш засега (Banila) ,но минавам после и с гел (на Purito). Затова се чудя дали ще ми е ок.
На мен много ми допада тоя хидратиращ спрей, но нямам суха кожа за да дам добър отзив. Сигурно ще си го взема. Това е другото, което ползвам като корейска козметика - тонер, но почти всеки има някакви комедогенни съставки и може би тоя спрей ще ми е спасението.

# 153
Мен това ме притеснява, че аз съм с кожа склонна към запушвания и избягвам всякакви комедогенни  съставки и държа кожата ми е да е добре почистена. Аз съм доволна от балмовете сякаш засега (Banila) ,но минавам после и с гел (на Purito). Затова се чудя дали ще ми е ок.
На мен много ми допада тоя хидратиращ спрей, но нямам суха кожа за да дам добър отзив. Сигурно ще си го взема. Това е другото, което ползвам като корейска козметика - тонер, но почти всеки има някакви комедогенни съставки и може би тоя спрей ще ми е спасението.
Аз в никакъв случай не съм със суха кожа, моята е комбинирана и беше с акне. За 2 месеца вече нямам активни пъпки, порите се свиха и са чисти, вече не знам какво са черни точки. Преди използвах много киселини, но явно съм компрометирала кожната си бариера...

# 154
  • Варна
При мен, за жалост продължават черните точки и по някоя друга пъпка на месец за разкош. Много по-добре е положението, много по-чиста е кожата, много по-свити са порите, но не е все още кожата, за която мечтая.

# 155
При мен, за жалост продължават черните точки и по някоя друга пъпка на месец за разкош. Много по-добре е положението, много по-чиста е кожата, много по-свити са порите, но не е все още кожата, за която мечтая.
Използвате ли техният лосион? Пробвайте да правите по продължително масаж на лицето. Понякога излизат като тапи мастните образувания. След това обливам лицето задължително със студена вода и с еднократни кърпички попивам водата без да търкам.

# 156
  • Варна
Да, ползвам P50 сега, преди това бях с pigm 400. Тя все ми казва, че нямат разлика в силата, но P50 ми пощипва, докато pigm 400 изобщо не го усещах. Надявам се сега с P50 да започне да има разлика. При мен са дълбоки. На носа особено. Изобщо не излизат като тапи. Тя с мен даже всеки път разчупва протокола  и ми прави пилинг със силиций. По принцип нали уж BR не е ЗА такива методи. Но освен екстракцията, това е единственият начин да излязат. Иначе аз освен нещата на BR ползвам и Brightening powder и Crystal Retinal на Medik8 и уж и те трябва да допринасят допълнително за чиста кожа, нооо... Поне се успокоявам, че това че съм с тийнеджърска кожа все още държи бръчките далеч 😂
Този оксигениращият спрей започва да ми става любим, определено ще си го взема.
Я кажете нещо за SPF-тата им. Само след процедура са ми го нанасяли и сякаш малко ми белееше, но все пак повече впечатления?
Също така ми е интересно по колко серума ползвате?

# 157
Да, ползвам P50 сега, преди това бях с pigm 400. Тя все ми казва, че нямат разлика в силата, но P50 ми пощипва, докато pigm 400 изобщо не го усещах. Надявам се сега с P50 да започне да има разлика. При мен са дълбоки. На носа особено. Изобщо не излизат като тапи. Тя с мен даже всеки път разчупва протокола  и ми прави пилинг със силиций. По принцип нали уж BR не е ЗА такива методи. Но освен екстракцията, това е единственият начин да излязат. Иначе аз освен нещата на BR ползвам и Brightening powder и Crystal Retinal на Medik8 и уж и те трябва да допринасят допълнително за чиста кожа, нооо... Поне се успокоявам, че това че съм с тийнеджърска кожа все още държи бръчките далеч 😂
Този оксигениращият спрей започва да ми става любим, определено ще си го взема.
Я кажете нещо за SPF-тата им. Само след процедура са ми го нанасяли и сякаш малко ми белееше, но все пак повече впечатления?
Също така ми е интересно по колко серума ползвате?
За сега използвам серум Pigm 400 и плацента, но ми се иска да опитам повече. Имам мелазма и пигментация затова и съм с P50 pigm. Относно слънцезащитата им 25 фактор е добър, не оставя бял филм, но стои малко мазничък. Хубавото е че попива бързо. Добре, че ми дадоха тестер на 50 фактор, защото ми идваше доста тежък и самата консистенция е доста плътна. 25 ти фактор е много течен. Аз съм с комбинирана кожа, поне не ми запушва порите, а и заради петната е добре да използвам минерални филтри, каквито има в техния spf.

# 158
Аз ползвам фактор 50 от тяхната слънцезащита и е love-hate relationship. Остава лек бял филм, използвам го за дните, в които нямам грим, а излизам само с леко покривен тинт. техния или друга марка тинт нямам проблем.
Когато обаче ползвам грим, използвам защитата на Кларанс, която остава същия лек бял филм, но е много течна и попива много бързо.

# 159
  • Варна
Значи трудно ще се разберем... Аз съм се разглезила с корейски слънцезащити и такива белеещи и мазнеещи са ад за моята кожа. Аз едно че съм склонна към омазняване (въпреки че напоследък сякаш е по-скоро нормална) и второ, че съм с леко по-тъмен тен особено лятото и такива белеещи при мен направо лилавеят. Това е другият любопитен за мен продукт, кажи повече за фон дьо тените им (те по-скоро са май флуиди).
rgold а крема от серията ползваш ли? Виждаш ли ефект?

# 160
Значи трудно ще се разберем... Аз съм се разглезила с корейски слънцезащити и такива белеещи и мазнеещи са ад за моята кожа. Аз едно че съм склонна към омазняване (въпреки че напоследък сякаш е по-скоро нормална) и второ, че съм с леко по-тъмен тен особено лятото и такива белеещи при мен направо лилавеят. Това е другият любопитен за мен продукт, кажи повече за фон дьо тените им (те по-скоро са май флуиди).
rgold а крема от серията ползваш ли? Виждаш ли ефект?
Кой крем? Pigm 400?Ако става въпрос за него, все още не. Моята консултантка ми каза, че скоро чакат да излязат някакви пачове за петна от марката и има големи надежди за тях. Надявам се да са добри.

# 161
  • София
Didi_bidi, а как съчетаваш crystal retinal с p50? Аз сега ползвам crystal retinal 6 и заради него спрях p50

# 162
Аз ползвам тинта им, доволна съм. За мен е леко към средно покривен, много лек и нежен. В момента го използвам ежедневно, когато не ми се слага грим и нямам време.

# 163
  • Варна
Didi_bidi, а как съчетаваш crystal retinal с p50? Аз сега ползвам crystal retinal 6 и заради него спрях p50
След като прочетох това https://www.paulaschoice-eu.com/6-retinol-myths-busted се престраших и започнах да ги ползвам заедно. Никакъв дискомфорт не изпитвам и засега ефектът ми харесва дори повече отколкото като го ползвам самостоятелно. И аз съм с 6, но ми е вече на привършване и мисля да взема 10.

# 164
  • София
Мерси. Ще пробвам и аз. Притеснявах се, че може да е твърде агресивно за кожата.

Общи условия

Активация на акаунт