Biologique Recherche

• 43 632
  • 382
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Мерси. Ще пробвам и аз. Притеснявах се, че може да е твърде агресивно за кожата.
Все пак много зависи от кожата. Моята е много трудно раздразнима, дори и след микронидлинг зачервяванията ми са много кратки. Ако имаш чувствителна кожа (което ме съмнява щом си на 6), може да пробваш първо само на един участък как ще ти понесе. На теб ретиналдехида пощипва ли ти по принцип? Защото аз не усещам никакво щипване от него, докато P50 ми пощипва. Наскоро бях изненадана да чуя от една позната, че crystal retinal ѝ щипе. Но.. кожи всякакви Simple Smile

# 166
Здравейте момичета!
Напоследък следя коментарите ви по темата, защото от 09.01 започнах терапия с BR във Варна. Кожата ми от младежките години все още си е същата(мазна, с акне, чувствителна и вече с леки мимически бръчки) Постоянно я третирам с каквото чуя, козметика, процедури...изобщо горката ми кожа. Като цяло най-добре се повлиява и е чиста след ежемесечно почистване при козметик, но понякога ми идва досадно и ако пропусна се превръща в "кошер" от комедони. От година не съм посещавала козметик, с изключение на лятото, когато в едно студио ме подведоха за процедури с карбонов лазер и то в разгара на лятото. Резултата беше нулев. Онзи ден в една клиника която посещавам за лаз.епилация ми показаха снимки след карбонов лазер и нямаше нищо общо, да не говорим че ме гледаха странно след като чуха че са правени лятото. И както и да е сега от 40дни някъде съм направила 2терапии в салон с Br и ползвам козметиката, която ми препоръчаха за дом.употреба( т.мляко, серум tissulaires, iribiol, placenta, крем плацента, маска bain de plantes и още една която ми забърка Яна малко кол-во за възпалени пъпчици.) Не съм закупила маската Vivant и около очния крем защото ми дойдоха доста нещата като цена в началото. Виждам че този за Вивант всички са изключително доволни и се замислям дали да я взимам, защото макар и да не е много време за тези 40дни нямам никакво подобрение. (Тук ще вметна че хормоните са ми в норма правих си тест за непоносимуст към глутен и лактоза и нямам такава) за това ще дам още малко шанс на br но това постоянно наливане на пари без резултат и като се огледам в огледалото се отчайвам не знам как и какво да направя. Това е от мен накратко Simple Smile))

# 167
Здравейте момичета!
Напоследък следя коментарите ви по темата, защото от 09.01 започнах терапия с BR във Варна. Кожата ми от младежките години все още си е същата(мазна, с акне, чувствителна и вече с леки мимически бръчки) Постоянно я третирам с каквото чуя, козметика, процедури...изобщо горката ми кожа. Като цяло най-добре се повлиява и е чиста след ежемесечно почистване при козметик, но понякога ми идва досадно и ако пропусна се превръща в "кошер" от комедони. От година не съм посещавала козметик, с изключение на лятото, когато в едно студио ме подведоха за процедури с карбонов лазер и то в разгара на лятото. Резултата беше нулев. Онзи ден в една клиника която посещавам за лаз.епилация ми показаха снимки след карбонов лазер и нямаше нищо общо, да не говорим че ме гледаха странно след като чуха че са правени лятото. И както и да е сега от 40дни някъде съм направила 2терапии в салон с Br и ползвам козметиката, която ми препоръчаха за дом.употреба( т.мляко, серум tissulaires, iribiol, placenta, крем плацента, маска bain de plantes и още една която ми забърка Яна малко кол-во за възпалени пъпчици.) Не съм закупила маската Vivant и около очния крем защото ми дойдоха доста нещата като цена в началото. Виждам че този за Вивант всички са изключително доволни и се замислям дали да я взимам, защото макар и да не е много време за тези 40дни нямам никакво подобрение. (Тук ще вметна че хормоните са ми в норма правих си тест за непоносимуст към глутен и лактоза и нямам такава) за това ще дам още малко шанс на br но това постоянно наливане на пари без резултат и като се огледам в огледалото се отчайвам не знам как и какво да направя. Това е от мен накратко Simple Smile))
Много съжалявам, че нямате резултати, защото козметиката наистина не е никак евтина. При мен нещата започнаха значително да се подобряват, когато въведох техния лосион P50,също много ми помага и кремът им Dermopurifiante. Може да попитате Яна дали са подходящи за вас. Желая ви успех!

# 168
  • София
Мерси. Ще пробвам и аз. Притеснявах се, че може да е твърде агресивно за кожата.
Все пак много зависи от кожата. Моята е много трудно раздразнима, дори и след микронидлинг зачервяванията ми са много кратки. Ако имаш чувствителна кожа (което ме съмнява щом си на 6), може да пробваш първо само на един участък как ще ти понесе. На теб ретиналдехида пощипва ли ти по принцип? Защото аз не усещам никакво щипване от него, докато P50 ми пощипва. Наскоро бях изненадана да чуя от една позната, че crystal retinal ѝ щипе. Но.. кожи всякакви Simple Smile

Понякога ми щипе от CR6 и ми се зачервява лицето на места, но съм много доволна от ефекта. Но преди това съм изхабила още един крем с ретинал на авен и кожата ми привикна, така че ще пробвам. Иначе п50 ми щипе, даже предпочитам p50v и p50w

# 169
  • Варна
Здравейте момичета!
Маската е must have според мен за такава кожа. За кожи като нашите се добавя и щипка сода за хляб. За непоносимостите темата е много обширна и не искам да задълбавам, но там тест за непоносимости не е достатъчен. Непоносимостите са само единия тип антитела (igg), но трябва да се видят и ige и iga. А най-добрият "тест" си е да спреш млечните, глутена за поне 3 седмици и да видиш как ще ти се отрази. Захарта, трансмазнините и колбасите са ясни, те не са полезни за никого, но за такава кожа още повече.

# 170
А май съм пропуснала да добавя и лосион p50w измежду всичко останало 🙂 все пак за къде без него. Относно диетата така да я нарека с цел пречистване много ми се иска, но нещо нямам воля. А може би ако видя положителен резултата ще се взема в ръце но трябва известно време ограничения. Ще помисля значи да добавя все пак и маската Vivant после ще го мисля.

# 171
  • Варна
А май съм пропуснала да добавя и лосион p50w измежду всичко останало 🙂 все пак за къде без него. Относно диетата така да я нарека с цел пречистване много ми се иска, но нещо нямам воля. А може би ако видя положителен резултата ще се взема в ръце но трябва известно време ограничения. Ще помисля значи да добавя все пак и маската Vivant после ще го мисля.
За жалост след 15г безрезултатно лутане и ходене по дерматолози, мазане с какво ли не, диетата се оказа фактор номер 1. При мен млечни и пшеница бяха проблемът, но аз и захар не ям.
Искам да се потретя, че се влюбих в тоя оксигениращ спрей. Освен, че овлажнява, дава и един много красив глоу ефект. Проверих му съставките и те са разкош - много антиоксиданти и хидролизирана коприна 😍

# 172
Диди, как ползваш спрея?😘

# 173
Има ли линк към съставките на спрея? Каква му е цената, Диди?

# 174
Ще се постарая в най - скоро време да започна някакъв режим и диета. Дано усилията си струват. Да попитам също освен употребата на няколко продукта br, ползвате ли нещо друго странично. Сега например ми е напривършване хидр.серум и не ми се дават 150лв при положение че и Vivant  е на дневен ред.
Благодаря ви 🌷

# 175
  • Варна
Това е съставът
Скрит текст:
ACTINIDIA CHINENSIS (KIWI) FRUIT WATER, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT WATER,
WATER (AQUA), BUTYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, PERFLUORODECALIN, LEONTOPODIUM
ALPINUM FLOWER/LEAF EXTRACT, HYDROLYZED SILK, ACTINIDIA DELICIOSA (KIWI) FRUIT EXTRACT,
CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT EXTRACT, POLYPERFLUOROMETHYLISOPROPYL ETHER,
POLOXAMER 188, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM BENZOATE.
Ползвам го като го нанасям преди серумите или преди крема и после през деня като усетя нужда си пръсвам, много освежаващо действа. Но най-много ми харесва тоя глоу ефект, който дава - истински глоу, а не мазен глоу (както например Vitamin C Suspension 23% на The Ordinary ако сте ги пробвали ). Цената му мисля че беше около 70лв за малкото флаконче, но е много икономичен.
Simona Naidenova може да попиташ специалиста, при който ходиш , дали не може да смениш (поне временно) хидратиращия серум с този спрей, той ще ти излезе на половината цена на серум. На мен последния път ми даде хидратиращ серум, но мен спреят повече ме кефи като ефект и май ползвам него повече.

# 176
Хмм да, добре звучи като идея щом сте толкова доволни и цената е наполовина. Аз утре ще посетя поредния дерматолог и ще направя списък с продукти за стартиране на режим "стоп пъпки" надявам се Simple Smile).
Но се изкушавам много за vivant и ще отида да я взема. А мислите ли че с храна и добра козметика, това ръчно стискане ще го пропусна( което всъшност единствено ме спасява и както споменах не съм ходила от повече ит 6мес ). Не съм качвала снимки но все си мисля че тези подкожноите  топченца и  неравности няма как да излязат освен чрез стискане ?

# 177
  • Варна
Нуждата от стискане ще намалее. А и ако ходите на процедури в BR, там не стискат. Другата опция е hydrafacial, но тя излиза по-скъпо

# 178
да, необходима й е някаква хидратираща терапия, защото от години всички "специалисти" се борят с омазняването на кожата ми и се получава в един момент дехидратация, която води явно до образуването на всички комедони.
Добре ще пиша пак скоро, да видим на къде съм с всички неща които ми предстоят . Благодаря за съветите! Heart

# 179
Здравейте,  искам да попитам за място в София, което да ми препоръчате за първи преглед и където не се опитват да ми напълнят чантата с продукти, които не са ми необхидими.

Общи условия

Активация на акаунт